Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    27. Prosinac 2019. 18:21

Lilypie

Pozdrav cure…. vidim pričate o kolačima 😢 Nazalost ovaj Bozic nisam okusila ni jednog.
    Upravo sam bila na UZV. Bebice su dobro, jedna beba 1.280 g a druga 1.050 g. Već smo velike curice 😍
    Bila mi jučer došla cimerica u sobu koja je u 32. tjednu i beba ima 1.400 g tako da mislim da su moje prilično napredne budući da su blizanke.
    Ležim, mirujem, još sam na tokolizi i to je to. Dan za danom…. sad smo već optimistični!

Bravo! 
    Bome su curke velike 😍♥️💜 još malo izdržite u komadu 🤞 
    Mi idemo s 30tj na 3d, ja mislila da će tad biti oko kilo..znači pošto smo mi isto trudne, mogu očekivat tada debelo iznad kilo da bude 🙈😁
    Ja prijavljujem da je moja curka postala sve aktivnija i aktivnija..prošlu noć me budila svako malo, vrtila se, lupala..mislim da kad se isteže, ispruži valjda nogu, to mi bome nije ugodno, imam osjećaj da će mi kožu probit 🙈😃

LaLuna
    27. Prosinac 2019. 19:30

Cure sretan Božić sa zakašnjenjem... nadam se da ste ga lijepo provele ☺️

Boa35
    27. Prosinac 2019. 19:48

Curke koje imate bh kontrakcije, kako vam one izgledaju? 
    Ležim nekih dva sata, nakon duuge šetnje i počeo mi se trbuh grčiti..samo desna strana se jaako stvrdne..ne boli ništa, ali osjetim to grčenje.. sad nisam sigurna jesu to bh kontrakcije ili beba nešto čudno radi 🤷 
    Da i malo bude trbuh čudnog oblika..

Fever
    27. Prosinac 2019. 19:57

Meni se grci cijeli, ne vidim kako izgleda jer mi to vecinom bude navecer kad vec legnem pa sam lijena upaliti svijetlo, Ili kad duze sjedim( vecinom u kaficu ili gostima, jer kod kuce lezim, pa mi u kaficu i gostima nije pozeljno podizat majicu, al necu bit ljena veceras ak me uhvati pa pogledam kako izgleda...kad se okrenem na bok, popusti me, ne boli samo je neugodno, od kak uzimam mg, 1-2x dnevno se dogodi

It’s a baby boy💙

27. Prosinac 2019. 19:58

Lilypie super su curke vec velike, ja sam eto prosli tjedan bila pa je bebolinica dosta manja, sad je sigurno dobila vise nakon svih kolaca i mesa 😂 koliko ti fale mozda kolaci toliko i bolje mozda da si to izbjegla da ne dobijes dodatne kile bespotrebno.
    Tina bas me zanima koliki je mali div 😊
    Sto se kremica tice ja kad se sjetim, ali ne svaki dan pa uglavnom djecjim kremicama mackam i zasad je sve super, nadam se da ce tako i ostati jer premda raste trbuh nije ni da me svrbi ni nista zasad. Svaki dan isto malo prosetam i to mi super paše po svježem zraku malo ☺

Fever
    27. Prosinac 2019. 19:58

Uglavnom, to sam i procitala a i dozivjela- kad te uhvate bh kontrakcije opusti se, ali ne mazi stomak, jer kao beba reagira na dodir pa se maternica ne opusti ako jos beba krene ludovat :-D

It’s a baby boy💙

Boa35
    27. Prosinac 2019. 20:03

Fever

Meni se grci cijeli, ne vidim kako izgleda jer mi to vecinom bude navecer kad vec legnem pa sam lijena upaliti svijetlo, Ili kad duze sjedim( vecinom u kaficu ili gostima, jer kod kuce lezim, pa mi u kaficu i gostima nije pozeljno podizat majicu, al necu bit ljena veceras ak me uhvati pa pogledam kako izgleda…kad se okrenem na bok, popusti me, ne boli samo je neugodno, od kak uzimam mg, 1-2x dnevno se dogodi

hvala ti na odgovoru 🥰
    Čak sam danas popodne osjetila neku čudnu težinu u trbuhu kad smo bili u šetnji..pa se mislim da je možda to to bilo i onda.. 
    Prebacila sam se na bok i sad je ok.. ja uzimam mg svaki dan prije spavanja, ali možda sam se ipak malo preforsirala ovih dana šetanjem.. 

Fever
    27. Prosinac 2019. 20:07

Moze biti, pogotovo ako nisi navikla svaki dan toliko onda moguce da ti je bilo puno danas :-)
    Imamo srece sto nije jako hladno, ja ne znam kak bi ja, ja sam toliko zimogrozna da cim mi je malo hladno grcim se sama od sebe, di jos da je snjezina do koljena, ne bi van izasla🤣🙈

It’s a baby boy💙

Boa35
    27. Prosinac 2019. 20:35

Fever

Moze biti, pogotovo ako nisi navikla svaki dan toliko onda moguce da ti je bilo puno danas :-)
    Imamo srece sto nije jako hladno, ja ne znam kak bi ja, ja sam toliko zimogrozna da cim mi je malo hladno grcim se sama od sebe, di jos da je snjezina do koljena, ne bi van izasla🤣🙈

Pa ja sam isto inače zimogrozna, ali sad kako sam trudna nije mi hladno uopće 😃 
    Skužili smo da sam cijela naopako otkako sam trudna 🙈😁 

skoljka
    27. Prosinac 2019. 20:47

Karla89

Fever

Meni se grci cijeli, ne vidim kako izgleda jer mi to vecinom bude navecer kad vec legnem pa sam lijena upaliti svijetlo, Ili kad duze sjedim( vecinom u kaficu ili gostima, jer kod kuce lezim, pa mi u kaficu i gostima nije pozeljno podizat majicu, al necu bit ljena veceras ak me uhvati pa pogledam kako izgleda…kad se okrenem na bok, popusti me, ne boli samo je neugodno, od kak uzimam mg, 1-2x dnevno se dogodi

hvala ti na odgovoru 🥰
    Čak sam danas popodne osjetila neku čudnu težinu u trbuhu kad smo bili u šetnji..pa se mislim da je možda to to bilo i onda..
    Prebacila sam se na bok i sad je ok.. ja uzimam mg svaki dan prije spavanja, ali možda sam se ipak malo preforsirala ovih dana šetanjem..

Je to ti je bila kontrakcija, neznam jel se sjecate kad sam vam pisala da sam po adventu prepjesacila 10km i da sam se bila ukocila da nisam mogla ni koraka napraviti, tad me bila kontrakcija ulovila da sam mislila da ce mi se i stomak i kukovi ma sve raspasti. I da sto manje lezite na ledjima manje ce vas loviti kontrakcije tokom odmaranja/spavanja.
    E da Karla dok sam se sjetila, ti si pisala da osjecas kad bibica stuca. Cini mi se da sam ja to danas prvi put osjetila, ali opet neznam jel toto. Uglavnom neprekidno je trajalo sigurno minutu u jednakim razmacima, kao lupkanje jedno za drugim, al pod rukom se nije osjetilo  nego sam bas u stomaku osjetila to i stvatno je bilo drugacije od udaraca. Sta mislis je to stucanje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.