Vaki meni je dr rekla da nema sta bit drugo. A isto je rekla da ih neki ne osjete :-)
It’s a baby boy💙
Fever - onda se nadam da ih neću ni osjetiti. Ne treba mi još i to da se uspaničim bespotrebno...
Nego, ono moje crvenilo na licu... Čitam da ima više vrsta dermatitisa u trudnoći i da se neki trebaju liječiti zbog bebice. Eto, nikad nisam bila kod dermatologa pa sad moram i to... Pretpostavljam da prvo moram po uputnicu i da ću se sigurno načekati za termin kod naručivanja.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Fever - onda se nadam da ih neću ni osjetiti. Ne treba mi još i to da se uspaničim bespotrebno…
Nego, ono moje crvenilo na licu… Čitam da ima više vrsta dermatitisa u trudnoći i da se neki trebaju liječiti zbog bebice. Eto, nikad nisam bila kod dermatologa pa sad moram i to… Pretpostavljam da prvo moram po uputnicu i da ću se sigurno načekati za termin kod naručivanja.
Probaj prvo nazvati koliko se čeka za termin..
Ja takve stvari uvijek odem privatno, jer mi se neda po par mj čekati.. ali možda, pošto si trudnica dobiješ ranije termin, probaj.
Jutro curke!
Tina vec je pravi frajer💙 samo neka raste!
Lilypie i tvoje curke su velike💕 dan po dan i dogurat cete do sigurnih tjedana🤞
Nisam uopce mislila da kad se tako trbuh izboci na jednoj strani da su to BH kontrakcije. Meni se to dogodilo jednu noc dok sam lezala, pojavila se mala kvrzica na lijevoj strani i bilo je tvrdo, a na desnoj mekano. Bila sam uvjerena da je beba…🤔
Ja imam cesto te kontrakcije, jos od 18.tjedna. Mislila sam isto da se beba izboci ili nekako namjesti, al onda sam skuzila da je nemoguce. I traje doslovno 30ak sekundi i opusti se onda sve. Kad sam skuzila da su to kontrakcije, isla sam odmah na pregled, spojili me na ctg, al sve je bilo ok. Ne poticu otvaranje ni nista za sada, samo su eto malo nelagodni. Uglavnom osjetim kad sjedim duze ili lezim na ledjima. Cim legnem na ledja, odmah se sve stvrdne pa se trudim lezati na boku. Nije dobro da ih je previse tijekom jednog sata ili dana, ali vise ni ne brojim. Nekad ih imam svaki dan vise puta, nekada nikako.
Tko ce docekat pregled da vidim jel sve ok... mogu vam reci da me sad to i zabrinulo. Nadam se da ne otvaraju ni mene. A pregled tek 15.1.
Fever - onda se nadam da ih neću ni osjetiti. Ne treba mi još i to da se uspaničim bespotrebno…
Nego, ono moje crvenilo na licu… Čitam da ima više vrsta dermatitisa u trudnoći i da se neki trebaju liječiti zbog bebice. Eto, nikad nisam bila kod dermatologa pa sad moram i to… Pretpostavljam da prvo moram po uputnicu i da ću se sigurno načekati za termin kod naručivanja.
Probaj prvo nazvati koliko se čeka za termin..
Ja takve stvari uvijek odem privatno, jer mi se neda po par mj čekati.. ali možda, pošto si trudnica dobiješ ranije termin, probaj.
Budem vidjela u pon. Pretpostavljam da ću kod privatnika morati u ZG jer kod nas ih nema, barem mislim da nema. Idem malo pročačkati. Tnx!
🤞❤️🙏
Ne znam za te kontrakcije... Ako je to slično trudovima onda ih nemam jer ih znam prepoznati, a ako nije onda ih možda imam i ja pa živim u ne znanju... Mislim da ih puno trudnica ima i da ne bi trebale imati problema zbog toga.
🤞❤️🙏
Evo, kao što sam obećala šaljem slikicu da vidite što sam uzela u primarku.
Za sad mi sve izgleda super, a kakva će robica biti kad se krene prati/sušiti vidjet ćemo.
https://postimg.cc/mzxxrryx
Karla svidja mi se sve 🤩🤩,pidjamice su preslatke, i bodyci, ma sve, koji broj si uzela vrecu za spavanje? A spavacice si mogla svima nama uzet pa nam sad poslati,ovdje nigdjw naci te sa dugmicima, mada sam ja u Kiku vidjela al su dugi rukav, a frendica mi je rekla da ima na placu neke bas za trudnice/dojilje za 70kn.
Karla svidja mi se sve 🤩🤩,pidjamice su preslatke, i bodyci, ma sve, koji broj si uzela vrecu za spavanje? A spavacice si mogla svima nama uzet pa nam sad poslati,ovdje nigdjw naci te sa dugmicima, mada sam ja u Kiku vidjela al su dugi rukav, a frendica mi je rekla da ima na placu neke bas za trudnice/dojilje za 70kn.
Pidžamice sam uzela 62, bodiće kratkih rukava 68 (to za ljeto da imamo)..super su im cijene 3 pidžame 11e, 7 bodića 11e..3 velike tetre 4e..5kom čarapa 2.5e.. 3majice 8e..slinčeki 5kom 4,5e 🙈😃
Mislim, skupilo se to, ali isplatilo se svakako.. robicu sam odlučila od br 62 kupovati..imam samo par stvari 56..
Vreća je 0-6mj, nema manje, pa sam tu uzela.. preslatka mi je bila.. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji