Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    29. Prosinac 2019. 22:16

Skoljka Nove smjernice su da se isključivo dojenoj djeci od 8 dana života do navršena tri mjeseca daju D kapi sa K vitaminom. D vitamin je potreban za normalan rast i razvoj kostiju, a K za normalno zgrusavanje krvi.
    Nakon 3 mjeseca nastavljaju se do navršenih godinu dana samo D3 kapi.
    Kod nas vecinom pedijatri preporuce babytol ili plivit.
    Ja sam cula da waya uzrokuje najmanje grceva ali ona je samo d3.

It’s a baby boy💙

Fever
    29. Prosinac 2019. 22:18

Ja mijenjam bokove, preko dana u polulezecem na ledjima znam bit. Al mene desni kuk ubija... probudi me bol, kad lezim na bilo kojem boku predugo krene.
    Malo mi pomogne jastuk izmedju nogu al ono trenutno

It’s a baby boy💙

happyivy
    29. Prosinac 2019. 22:37

Hvala curke na savjetima... Meni moj ljubavnik (citaj banana jastuk) puno pomaze al bome se rostiljam. 
     Luca87 jesu tebi kaj spominjali da ces morat bit inducirana? 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Boa35
    29. Prosinac 2019. 22:57

Ja ne znam jel umišljam, ali mi izgleda da ovaj moj trbuh ma očigled raste..svakim danom je sve veći..a imamo još puunih 12 tjedana do kraja 🙈😃
    https://ibb.co/pZgPqhw
    Jesu i vaši takvi kao da ćete eksplodirati?? 
    7,5 kg sam u plusu.. 🙄

skoljka
    29. Prosinac 2019. 23:09

Je karla sad tek pocinju da rastu, moj je prosli tjedan ko gljiva izrastao 😂 izgledam kao da ispred sebe imam kosarkasku loptu, a od pozada se ne vidi da sam trudna. Super busa, tvoj je drugacijeg oblika od mog 🙈 
    Joj nemojte mi vise o kilama, ja sam na +10 😬
    Happyivi pa ti imas Pericu, ja svog i ne koristim, smeta mi.
    Fever ok shvatila sam, bitna su znaci oba. Uh zlata nam vrijedis 😘

Lavica27
    29. Prosinac 2019. 23:11

Karla sad sam se sjetila da kod Primarka varira ta velicina tj ovisi o komadu odjece. Za kcer gotovo sve osim bodija je bilo broj manje a sad za malog sto sam uzimala samo bodiji su mi bili za broj manji🙈 Lutrija!

• monalisa
    29. Prosinac 2019. 23:43

skoljka

https://ibb.co/nm82cnp
    😻

Uzivajte 🤗🤗 kad smo kod macaka sjetila sam se jedne price, dosla nam tetka iz njemacke i njezina snaha je trudna i mi se dogovorili da se nademo na veceri, a u toj piceriji vlasnici imaju macku na terasi gdi se pusi jer se unutra ne pusi i mi sjeli na terasu bilo je jos jesensko vrijeme i bilo toplo da bi u kratko vrijeme dosla macka i pocela se umiljavati toj snahi oko nogu, a one kao da su duha vidjele i primile macku i htjele ju baciti van kao da macke izazivaju pobacaj ako se macke diraju, iskreno ja crkla od smijeha i ja uzmem macku i stavim je u krilo(tad sam i ja mozda nekih 8-9tj bila trudna), a one kao da su vraga vidjele, iskreno to mi tak bilo glupo da vjeruju u takve stvari 😅

Tina1803
    30. Prosinac 2019. 06:25

Jutro svima, poludit cu od ovog nespavanja...ustajem se na wc piškit svako malo, pa teško dišem, nekako mi je stalno kratak dah. Nikako se namjestiti, jos na ovim jastucima jer moram stalno biti na povišenom..počela sam luditi lagano🤦‍♀️🤦‍♀️

LaLuna
    30. Prosinac 2019. 06:35

Školjka maca je 😍

Jahanara
    30. Prosinac 2019. 06:41

Jutro!

Karla i Brankica prekrasna robica! I meni se vreca jako svidja. Mislim da bih i ja u skorije vrijeme trebala poceti kupovati, na pola puta smo a ja o kupovini ni ne razmisljam...

Skoljka maca💕

Karla 🥰 divna busa.

Sto se kila tice, ne vazem se trenutno, cekam da blagdani prodju pa da se sokiram od broja na vagi😅

Tina isla sam 2 puta nocas na wc i prisjelo mi dizanje, mogu mislit kako je tebi ako ides svako malo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.