Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    26. Prosinac 2019. 21:04

mimmyx

Hej curke… mene nije bilo u grupi valjda 3 mjeseca.
    Ugl…odselili smo se ja i muz u novi stan pa je bila strka frka.
    Ugl dns 23 tj. I curka je ☺️❤
    Bdw. Sretan Božić svima od nas(sa malim zakasnjsnjem)🎄❤🥰
    Termin nam je 29.04.2020🥰❤

Čestitke na curki 🥰 
    I sad uživajte u novom stanu 😊

Boa35
    26. Prosinac 2019. 21:05

Karla89

Večer curke, nadam se da ste dobro i da uživate u blagdanima! ☃️🎄
    Evo mi kako smo u ponedjeljak otputovali aktivni totalno..dnevno napravimo između 10-23km pješke..ujutro, pa nakon ručka odmor i navečer opet..tako da se nadam da neću ovih blagdana nepotrebne kg skupiti 😃
    Opustošila sam primark i svaašta nakupovala za bebolinu..kad dođemo doma u subotu slikam da vidite..
    Čak sam i sebi dvije spavaćice s gumbićima uzela, po 6eura bile..ja spavaćice iovako ne nosim, pa se nadam da će poslužit svrsi u bolnici..

Hahaha tek sad vidim da sam krivo napisala.. 
    Ne 10-23, nego 10-13km 🙈😃 

skoljka
    26. Prosinac 2019. 21:12

Mimmyx dobro nam dosla nazad 😃, cestitam na curki
    Ae2ew2 da to je normalno, bilo nas je par na temi sa tim probadanjima oko pupka
    Karla pa svaka ti cast na tolikim km, ali vjerovatno ne zuris. Ja recimo nakon duzeg hodanja imam dole pritisak ko da ce sve iz mene ispasti, bas me stisce glavicom jako. Ma super. Obavezno slikaj shoping ulov, jedva cekam vidjeti 👀

skoljka
    26. Prosinac 2019. 21:14

Karla89

Karla89

Večer curke, nadam se da ste dobro i da uživate u blagdanima! ☃️🎄
    Evo mi kako smo u ponedjeljak otputovali aktivni totalno..dnevno napravimo između 10-23km pješke..ujutro, pa nakon ručka odmor i navečer opet..tako da se nadam da neću ovih blagdana nepotrebne kg skupiti 😃
    Opustošila sam primark i svaašta nakupovala za bebolinu..kad dođemo doma u subotu slikam da vidite..
    Čak sam i sebi dvije spavaćice s gumbićima uzela, po 6eura bile..ja spavaćice iovako ne nosim, pa se nadam da će poslužit svrsi u bolnici..

Hahaha tek sad vidim da sam krivo napisala..
    Ne 10-23, nego 10-13km 🙈😃

Umrla sam od smijeha sad, jer sam se sva iscudjavala maloprije pa kako uspijes 23 😂😂, al super svakako👍🏻, uspijes skinut sve sto si smazala😋

Fever
    26. Prosinac 2019. 21:36

Meni je dr zbog bh kontrakcija rekla sto vise mirovati, tako da je moj neki dnevni maksimum do 4 km😓

It’s a baby boy💙

Boa35
    26. Prosinac 2019. 21:52

Fever

Meni je dr zbog bh kontrakcija rekla sto vise mirovati, tako da je moj neki dnevni maksimum do 4 km😓

Mi se oboje čudimo koliko mogu hodati..polako, ali km se skupe 😃 jer inače imam do posla 15min i s posla 15min, pa dalje vlakom..a bome nakon 8h na poslu nemam snage ni večeru napraviti, kamoli šetati 🙈🙄

brankica09
    26. Prosinac 2019. 22:15

Curke sretan i blagosljovljen Bozic 🌲🧚‍♀️ jel papate kolace 🎂🍪 Karla bravo 🙈 cekam slicke 🥰 nadam se da ste sve dobro i da uzivate u blagdanima 😍

brankica09
    26. Prosinac 2019. 22:16

Fever

Fever imas ih cesto? 👀

Fever
    26. Prosinac 2019. 22:32

Brankica ne, uzimam 3x dnevno mg po preporuci gin, nekih 700 mg unesem. Pijem ujutro kada se probudim, onda oko 4-5 popodne i oko 1-2 ujutro ( muci me nesanica)
    Pojavi se vecinom kada lezim na ledjima navecer, jednom dva puta u danu sam do sada primjetila ( i kad mi je pun mjehur- stoga idem na wc cim malo moram). Sto vise odmaram, sjedim i lezim. Za sad je okej :-D citala sam da se zna pojaviti par puta pa onda nestane i ponovo se pojavi pred porod, neki ih ni ne prepoznaju pa misle da nemaju, s obzirom da imam mal stomacic I doslovno sam kost i koza odmah skuzim cim me uhvati grc

It’s a baby boy💙

brankica09
    26. Prosinac 2019. 22:38

Fever

Brankica ne, uzimam 3x dnevno mg po preporuci gin, nekih 700 mg unesem. Pijem ujutro kada se probudim, onda oko 4-5 popodne i oko 1-2 ujutro ( muci me nesanica)
    Pojavi se vecinom kada lezim na ledjima navecer, jednom dva puta u danu sam do sada primjetila ( i kad mi je pun mjehur- stoga idem na wc cim malo moram). Sto vise odmaram, sjedim i lezim. Za sad je okej :-D citala sam da se zna pojaviti par puta pa onda nestane i ponovo se pojavi pred porod, neki ih ni ne prepoznaju pa misle da nemaju, s obzirom da imam mal stomacic I doslovno sam kost i koza odmah skuzim cim me uhvati grc

Ja ih isto imam , zato pitam 🙈 nisam kost ni koza 🤭 ali osjecam cim stize , kako rastemo sve vise se i pod rukom moze osjetit , malo je cudan osjecaj u pocetku 🙈 spomenut cu i ja na sljedecem pregledu 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.