Sretan Bozic svima koje slavite❤️
Sta je najbolje za probavu zene?Vec 3 dana ne mogu na wc kako treba i bas me muci to
Paa imal sta prirodno?😔
Elenice ja ne znam bas neke prirodne lijekoce ali znam da je narandza dobra za probavu probaj malo iscjediti narandzi pa popiti..
Nego ja i ti smo ista sedmica i dan..
Kakav ti je stomak ima li ga hehe?
Pripremas li sta za bebu jel ti prva bebica ?
url=https://lilypie.com]
Sretan Bozic svima koje slavite❤️
Sta je najbolje za probavu zene?Vec 3 dana ne mogu na wc kako treba i bas me muci to
Paa imal sta prirodno?😔
Uzmi magnezij, meni on puno pomaže i kod probave i kod grčeva..
Sretaan Božić svima koji slave🎄
Evo ja upravo dosla iz bolnice. Danas primila prvu injekciju deksametazona (ne znam jesam li dobro napisala :P ). Sve je ok, sutra jos jedna i onda se lakše diše 😊 uživajte svi u krugu svojih obitelji❤
Tina superiska.
Elenica magnezij uzmi, ja svaki dan popijem od drugog mj trudnoce cca, i svaki dan idem na wc. :-)
It’s a baby boy💙
Sretaan Božić svima koji slave🎄
Evo ja upravo dosla iz bolnice. Danas primila prvu injekciju deksametazona (ne znam jesam li dobro napisala :P ). Sve je ok, sutra jos jedna i onda se lakše diše 😊 uživajte svi u krugu svojih obitelji❤
To za sazrijevanje pluca jel tako, onda ces mirnije dalje ☺
Elenica samo puno tekucine unosi, ja i inace volim suhe sljive pa njih jedem, a one su jako dobre za probavu, mandarine i narance su pune vlakana pa su isto super pa eto sto volis, a imas stvarno puno toga prirodnoga sto mozes jesti.
Da, za sazrijevanje pluća. Sad cu biti barem malo mirnija...kako ste mi svi?
Jutro!
Upravo se ustala od stola🙈 nakon ovih dana necu smijet ni stat na vagu😅
Muci me kasalj ajme meni... sve me trbuh boli koliko se naprezem. Samo bombone ljute cuclam. Ne znam jel smijem u trudnoci med od borovih iglica?🤔
Tina bit ces mirnija nakon sto obavis te injekcije. Bit ce to sve dobro💪
Sortiraj odgovore
Najstariji