Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    19. Prosinac 2019. 22:41

Fever

https://ibb.co/r0WV4gp 🥰

Supeeer! 

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    20. Prosinac 2019. 06:39

Jutro cure! 
    Fever mi smo imali jaje koje smo dobili uz kolica 3u1,  Baby merc. Bilo nam je ok.

Sad ovisno o tome kakva cemo kolica kupovati, ako uzmemo Maxi cosi zelia onda cu uzeti jaje Maxi cosi cabriofix.

Nisam bas istrazivala kakva je ta autosjedalica, al vjerujem da je ok. Kad smo maloj kupovali vece autosjedalice uzeli smo  Maxi cosi Tobi i poslije Maxi cosi Rodi koje su imale odlicne ocjene na testovima. 

Iskreno za jaje nisam ni prvi put gledala kakvo je jer sam znala da necemo bas puno vremena provoditi u autu jer zivimo u malom gradu gdje nam je sve nadohvat ruke. Za vece autosjedalice mi je bilo vazno da imaju dobre ocjene. To ne znaci da govorim da jaje ne mora biti dobro ocjenjeno😉

skoljka
    20. Prosinac 2019. 08:38

Jutro 🍵
    Kako ste spavale?
    Lily kako si jutros, kako podnosis lezanje? Jesi se uspjela malo smiriti? Jesu li ti nekako rijesili problem za obavljanje nuzde? 
    Fever ja sam uz Boogabo kolica dobila Jane jaje predvidjeno od 0 do 13kg, iskreno nisam ga istrazivala, mogu ti ga poslikat ako hoces

• Lady33
    20. Prosinac 2019. 08:41

Jutro curke evo i ja ustala.. krecem u 10 udaljena sma sst vremena od svoje doktorice.. danas mi je 4d .
    Gledamo sve organe pregled pocinje u 11 sva sam nestrpljiva samo ds bebica bude dobro pokusat cu nesto slikati pa vam se javiti akd dodjem 

url=https://lilypie.com]

• meddleO407
    20. Prosinac 2019. 09:48

Jutro cure, sretno na pregledima!
    Ja se ustala sva nikakva, glava boli, ništ mi se neda🙄
    U nedjelju idem k svojima - na praznike sa kćerkom😁 Mogu vam reći da jedva čekam, ali treba sve počistiti prije nego odem što mi je izrazita tlaka. Još majstori došli nešto u podrum mrdat, morali smo izbacit veš mašinu i sušilicu i nema pranja do ponedjeljka ma baš me briga, sve ću ostavit svekrvi nek se ona s tim bori😆

Jahanara
    20. Prosinac 2019. 10:39

Lady sretno na pregledu!

Meddle mene isto boli glava od jutra. Takodjer i grlo i usi kad gutam. Mislim da sam od kceri pokupila. Ugl osjecam se kao da me vlak pregazio.

Fever
    20. Prosinac 2019. 10:44

Skoljka ne treba, puno hvala. Nakon sinocnjeg iscitavanja ide suprug naruciti ovo danas.
    On je prehladen, ja sam se jutros probudila vrat me boli, mislim da mi je to od polulezeceg polozaja na kaucu jer sam tako vecinom kad sam doma i navecer.
    Lilypie nam se ne javlja, joj Boze nadam se da je sve ok!

It’s a baby boy💙

Tina1803
    20. Prosinac 2019. 12:59

Mene isto brine Lilypie... nadam se da je ok i da ce nam se javiti sto prije s dobrim vijestima🙏

Lilypie
    20. Prosinac 2019. 14:38

Drage moje cure, sve je ok! Evo me, u jednom smo komadu!.
    Bitka je bila oko stolice. Čepić ništa, dali mi klizmu, ma ništa! Sve dok nisam dobila dozvolu od doktorice da me sestre podignu na wc. Jbg...ali ajde, i to je riješeno!
    Nemam nikakvih novosti. Još uvijek sam na tokolizi. 
    Od druge terapije uzimam od danas još utrogestan oralno.
    Ništa mi novog ne govore, samo da je svaki dan bitan da izdržimo. 
    Ja sam čas u modu da ćemo izdržat, čas me obuzmu crne misli i tako. Guramo iz dana u dan.
    Čestitke svim curama na dobrim pregledima. Tina vidjela sam da sav drži 💪😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Tina1803
    20. Prosinac 2019. 14:43

Lilypie

Drage moje cure, sve je ok! Evo me, u jednom smo komadu!.
    Bitka je bila oko stolice. Čepić ništa, dali mi klizmu, ma ništa! Sve dok nisam dobila dozvolu od doktorice da me sestre podignu na wc. Jbg…ali ajde, i to je riješeno!
    Nemam nikakvih novosti. Još uvijek sam na tokolizi.
    Od druge terapije uzimam od danas još utrogestan oralno.
    Ništa mi novog ne govore, samo da je svaki dan bitan da izdržimo.
    Ja sam čas u modu da ćemo izdržat, čas me obuzmu crne misli i tako. Guramo iz dana u dan.
    Čestitke svim curama na dobrim pregledima. Tinavidjela sam da sav drži 💪😘

Ajme hvala Bogu! Cijeli dan čekam tvoju poruku. Eto vidiš da je sve super i pod kontrolom! Samo dan po dan polako i dogurat cete vi do kraja💪  Svaki dan je pobjeda, tako i meni. I iako se cini da vrijeme tako spoooooro ide - ipak ide... i ovo ce sve jednog dana biti iza nas kad nam dodju naše srećice. Drži se! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.