Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2019. 14:15

Vaki

Mellorine - mi imamo kupaonicu i na katu pa nije bio problem. Samo mi je taj nered išao na živce. Prašine je bilo u svakom kutku…
    Super su ti kolačići. Ja bih jednu kiflicu, možda mi od nje ne bi bilo loše…

A onda je ok ja vec zamisljam sa jednom kupaonicom pa ono da nist nemos 😀 al i to bi mi tlaka bila jer vidim da bi svako malo usisavala 😂 neznam zasto ali u zadnje vrijeme me zivcira im vidim mrvica inace me to prije bas nije toliko smetalom. Saljem jednu kiflicu onda ma sigurno bi nju mogla. Ma nije mi se dalo radit ostale komplicirane inace uvijek breskvice, capice i tako te sto ima vise posla oko njih, a ove god lagano bitno mi da imam neke a svi srecom super mekani i ukusni ispali. 
    Ja neznam meni gin jos nije spominjala ogtt, a ja pretpostavljam zato jer je u nalazu krvi glukoza uredna pa mozda smatra da nema potrebe, a nisam ni dobila puno kg tj bebica je uredne gramaze za svoje tjedne. Ja se nekako isto nebrinem jer nemam stvarno nikakvih tegoba ni simptoma pa se nadam da je ok sve.

Boa35
    22. Prosinac 2019. 14:35

Mellorine

Karla89

Mellorine

Karla89
    Ma ja se zato nesmim ustat na wc jer onda gotovo spavanje vise.
    Ja idem zamijesiti jos keksica kad su me krenuli 😂😂
    Moja vec duze lupa dobro, nije da bole udarci ali vidi se kad se negdi izboci samo ja neskuzim sto je kad je zaobljeno, a to najvise kad na leđa legnem,a to je uglavnom navece dok tv gledam.

Ne mogu trpiti, moram se dignuti 🙈
    I meni bude okruglo i tvrdo kad se čudno namjesti..ja mislim da je to guzica, jer je okrenuta glavom dolje.. 😊
    Ajde, daj slikicu keksića kad bude sve gotovo 😉♥️

Evo ih, jos kakvi cokoladni kolacic i to je to bit ce dosta 😊
    https://ibb.co/pfGmdLv

Lilypie bitno da je sve u redu samo izdrzi 💪💪
    Ja nebih imala zivaca sad za kakvu renovaciju, a isto gledam kako bi prozore oprala al mi se neda kad je dosadna kisa stalno i to tolko puse da sve nanosi na njih pa nema smisla. Samo da vise zahladi malo jer ovo vrijeme više nije normalno.

Bome predivni kolači 😊♥️ svaka čast! 
    Meni je gin rekao da me isto ne bi slao na ogtt jer nisam puno kg dobila i beba je ok..al kao neke bolnice znaju tlačit s tim, pa bolje da imam nego da mi probleme rade..bitno da si ti ok..možda će te i kasnije poslati. 

skoljka
    22. Prosinac 2019. 14:37

Bok cure 💝😘
    Hvala na brizi, u komadu sam 😅 Da imala sam nenormalna probadanja al ne konstantno, vec svako sat tak nesto, zvjezde sam brojala od bola. Trajalo dva dana, sve sam cekala hoce li se sta pogorsat al evo danas nije niti jedanput. To je bilo sa prednje strane uz same spiceve od kukova sto mozete napipati naprijed. Onaj dan kad sam bila na konteoli stvarno je bilo sve uredu, nije me vaginalno gledala pa da je nesto od toga, ipak predpostavljam da su se naglo ligamenti i misici razvlacili, jutros kad sam se digla stomak mi je puno veci nego zadnjih dana, tako da racunajte sa tim bolovima kad budete u mojim tjednima, stvarno je neugodno. Jos bebac kad me spuca nije vise nimalo slatko 🙈
    Jahanara, Vaki presladaki stomacici 😍
    Mellorine posalji i meni kolaca 😋
    Ja sam isto u Lidlu uzela kolace, stvarno mi se neda, jos cu kremsnite napraviti, svi vole moje kremsnite. 
    Jel se javlja neverland ili sam ja nesto propustila, nadam se da je sve ok. 
    Karla uzivaj na proputovanju, na zadnje sjediste se zavali, to je moja preporuka 👊🏻😉

Fever
    23. Prosinac 2019. 00:53

Upravo sam imala svoj prvi “lazni trud” B-H kontrakcije. Trajalo par minuta, kad sam promjenila polozaj prestalo. Prvo sam pokusala maziti stomak, nije upalilo, ali cim sam se okrenula na bok popustilo. Nije nimalo ugodno.

It’s a baby boy💙

Jahanara
    23. Prosinac 2019. 07:23

Jutro!

Mellorine prekrasni su ti kolaci! Mi smo jucer popodne radile cokoladne keksice, tj ja umijesila a kcer izrezivala kalupicima. To su keksici za Djeda Bozicnjaka🎅

Fever kako si uspjela prepoznati BH? Meni je trbuh stalno nekako napet.

Skoljka drago mi je da si bolje. 🤗

Maja 3
    23. Prosinac 2019. 08:37

Jutro! Evo ja na ogtt-u. 2 vadjenja krvi prezivjela..sad jos ovo zadnje cekam. Spava mi se,gladna sam,glava me boli...
    Ja sam za vikend radila breskvice..duplu smjesu. NIKAD VISE! Znaci jos jucer ujutro sam ih umakala u ekstrakt i secer..izludila sam.
    Zaboravila sam ko je radio one keksice..predivni su!

Boa35
    23. Prosinac 2019. 09:01

Školjka drago mi je da si sada ok.. bitno da je prestalo boliti. 😊
    Fever ja se isto pitam kako znaš da su bh? Nisam još imala takvo što, pa ne znam, ali se bojim da ja neću ni prepoznati te lažne od pravih. 😒
    Jahanara bome će kod vas djed božićnjak s osmjehom biti kad vidi koliko ste mu kolačića napravile 💚 
    Maja3 sretno s ogtt, držim 🤞 da budu rezultati super! 
    Mene ova moja vrtirepka počela i po noći buditi.. noćas sam ležala na desnom boku i imala podlakticu na trbuhu, tako me šutnula da mi je ruka cijela poskočila, ja se naravno prepala..srce mi je lupalo kao ludo..nisam očekivala to tako jako 🙈😁 i muža sam probudila s trzajem..ako je sada takva, strah me što će biti tek kasnije.. 
    Nekad imam osjećaj kad ležim na boku da mi je miš u trbuhu i da hoće van 😆😝

Fever
    23. Prosinac 2019. 09:27

Ja mislim da je to bilo to, jer tako sta do sada nisam dozivjela, trbuh mi se stvrdnuo, bilo je bas pravilno kao polu lopta, i neugodan osjecaj, ne boli, cim je popustilo trbuh se opet onako “omekanio” lijepo. Jel moze nesto drugo bit osim toga, mozda je to normalno? To je bilo prvo sto sam guglala i odmah sam pomislila to je to, idem danas na pregled svakako pa cu i pitat.

It’s a baby boy💙

Fever
    23. Prosinac 2019. 09:29

Ako je neka od vas koja ima vec dijete imala neka nam napise osobno iskustvo 😃

It’s a baby boy💙

Jahanara
    23. Prosinac 2019. 10:10

Onda je to to Fever. 
    Ja se iz zadnje trudnoce ne sjecam. Meni je sve novo sada jer sam proslu prelezala tako da mi je sada sve nepoznato. Sretno na pregledu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.