Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    19. Prosinac 2019. 17:57

Fever bas se vidi razlika, koliko je busa narasla🥰

Tina super za pregled! Samo neka bebac raste😀

Skoljka drago mi je da je sve ok! Prekrasno je vidjeti bebu na 3D/4D.🤩 meni svaki put stavi da je i tako malo vidim. Sad jedva cekam 15.1.da i muz vidi. 

Fever
    19. Prosinac 2019. 17:58

Mellorine preslatka buša! 🥰🥰
    Lilypie nadam se da ste dobro☺️

It’s a baby boy💙

Boa35
    19. Prosinac 2019. 18:23

Školjka odlično! Bome veliki bebač 🥰 bitno da je sve ok.. ja se za sad poroda ne bojim..ali kad mi netko spomene carski mrak mi padne na oči..strah me tog..tj.ne same operacije koliko oporavka, slabosti i nemoći nakon.. 😒 
    Vaki super za pregled!  pusti sad listu, odmaraj! 😘

Fever
    19. Prosinac 2019. 18:30

Cure koje jaje- autosjedalicu uzeti? Treba mi iskljucivo za auto i prenosenje iz auta u stan.
    Gledala sam danas neke po 800 kn cybexove ali su toliko teske da ih ja same ne mogu podici, nasla sam jednu joolz, cini mi se ok, jedina mana je cijena ( 1900 i imam neki popust izasla bi me 140) Imamo mogucnost i posudbe ali ne bi sad posudila pa opet kupila za drugo dijete.

It’s a baby boy💙

Fever
    19. Prosinac 2019. 19:20

Izasla bi me 1400***

It’s a baby boy💙

skoljka
    19. Prosinac 2019. 19:21

Hvala curke da predivno je, bas se sve vidi dobro na ovom pregledu.
    Tina  mozda bebac udara u mjehut, mene kad lupne u mjehur ko da me igla probode svaki put. Trenutno me udara u neato sa desne strane, neznam sta je na njoj al isto zaboli uzas.
    Vaki 😘 i kakav je ogtt, kad ces znati? Aaahhha stizes me sa kilazom, jedino ako si ti visocija od mene pa ti se nece primjetiti kao meni🙈
    Karla i ja se bojim bolova poslije, bas sam danas to dr govorila, zato sam je i pitala za taj francuski. A isto tako imam jako nizak prag tolerancije na bol, ne reagiram odmah nego obicno dan poslije. Svaki put kad pretrpim neku bol, sutradan padnem par puta u nesvijest i zavrsim na infuziji. Primjer, zalupila palac vratima🙉, zato se bojim sta ce biti nakon prirodnog poroda 😣

skoljka
    19. Prosinac 2019. 19:26

Fever

Izasla bi me 1400***

A mozda je ne budes ni vadila iz auta 🤷🏻‍♀️, razmisli jos ako je  neces stalno koristiti da nedajes brdo novca. Ej sto je bilo sa onom opremom sto ai isla gledat u Zg. Jeai na kraju uzela ili?
    Cure imate u Bubamari poklon za trudnice, pa kad ste usput preuzmite, ja danas uzela, nije nesto al neka 😂mini paketic pelena pampers, duda, carapice i neke brosure, 2 komprese chicco. 

Fever
    19. Prosinac 2019. 19:44

Hej kupila sam joolz kolica 2 u 1 ko nova, za njih sam vam slala i slike cim smo ih “kupili” sad smo samo isli po njih. I noona krevetic za 1300 kn sam upecala, nema tragova koristenja, imam nastavke od 0-48mjeseci za njega. Ugl. Prezadovoljna sam. Poslikam u prvom mj kad preselimo u malo veci stan i sastavimo.
    Sto se tice jajeta, pa mislim da cu ga vaditi iz auta jer ako mi zaspe u autu ne bi ga budila, nego bi ga tako prenjela u stan/ gdje vec idemo..
    Kakva jaja ste vi uzimali? Cijene?

It’s a baby boy💙

Hany92
    19. Prosinac 2019. 22:28

maybaby

Aaaaaee2eeeeeew2

mumtobe

Bokic cure,
    Da se javim, bila sam jucer na pregledu i vidjela svoju pisulju, srceko kako brzo kucka i odmah mi je bilo lakse. Pitala sam gin zasto ju jos ne osjetim, a sutra sam 21 tjedan, pa je rekla da budem za koji dan ili tjedan dana jer mi je posteljica sprijeda i jer sam prvorotkinja. Rekla je da iduci pregled radim taj neki ogtt ili kako vec? Sto je to i to je neki veci pregled ili kako? Morala sam jedino danas nosit urinokulturu jer su mi nasli leokocite i proteine u mokraci, a na premazu je ok sve.

Hej, ni ja jos ne osjetim. Tj. Jednom sam titranje, a sad jako slabo.. Nedoreceno, a na uzv bebica pokretna puno20+1sam,posteljica s prijeda i isto prva trudnoca. Tako da mislim da je to sve ok, malo cemo pricekat jos za orave udarce.taj ogt je za secer.. Vec sam dobila uputnicu, ide se u labaratorij aldva dana prije nebi se trebalo jest slatko. Onda valjda vade krv i neke secere pijes, tak su mi rekli

Danas sam 20tj..osjetim iznutra bebu taman ispod pupka..od prije 2 dana krenulo tako iznutra.
    Sve isto kao i kod vas dvije: prva trudnoća, posteljica sprijeda
    Jučer imala pregled..sve ok..doktorica sumnja na curicu ali ne zna ona baš to odrediti.
    Dobila sam uputnicu za ogtt i to idem 2 dana prije sljedećeg pregleda koji imam 15.1.2020.
    pozz cure..jedva čekam sljedeći pregled

Super, super! Ja cu se jos malo strpit.. Mozda samo ne kuzim kad je jos njezno to lupkanje, hehe. Samo neka smo mi i bebice dobro. To zelim svima nama ovdje,drzite se zene!
    A mozda je .. Zato mene moja na te vazne, vece uzv salje u bonicu(imala sam ih 4sve skupa, 2 u bolnici-anom. scan i sad ovaj oko 20.tj di se sve gleda)

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    19. Prosinac 2019. 22:36

Fever

https://ibb.co/r0WV4gp 🥰

Supeer 

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.