Lilypie odlicno!
Bolje i tako nego da se naprezes za stolicu.
Drzim fige, saljem pozitivne vibre, izdrzat cete vi to! Dobro ste i do sada dogurali. Rade li ti ctg sada svaki dan kada si tamo?
It’s a baby boy💙
Lilypie odlicno!
Bolje i tako nego da se naprezes za stolicu.
Drzim fige, saljem pozitivne vibre, izdrzat cete vi to! Dobro ste i do sada dogurali. Rade li ti ctg sada svaki dan kada si tamo?
Ne rade mi ctg za sad. Jednom ujutro poslušaju bebe i to je to. Ja pitala danas kad će UZV. Kaže još malo, da vas ne pomjeramo.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
A i oni, nek fino dovuku uzv to tebe ili nek krevet odvuku tamo da ti se naprave uzv. Uf...
It’s a baby boy💙
Lilypie drago mi je da je stanje nepromijenjeno ako vec ne moze na bolje! 🤞 da sto duze budete 3u1.
Lilypie super da si se javila, bitno da ste u komadu, a jel bas toliko opasno ako se jednom dnevno ustanes na wc, glupo pitanje neznam pa zato pitam?
Curke,nisam se bas javljala jer sam previse radila i plus se udajem 28.12 pa sam na sve strane. Prosli petak sam zavrsila na hitnom pregledu u petrovoj zbog ostre boli u trbuhu koja je trajala cijeli dan...utvrdili su da je s bebom sve ok i da bi mogla biti crijeva.
Danas sam bila na redovnom pregledu kod svog ginekologa...deckic napreduje a bome i mama 🤣🐖 + 4 kg u mjesec dana,kaze da ne smijem papati kolace za blagdane 🙄
Zatrudnila sa 59 a sad sam na 64...
Gin mi je rekao da mi je uterus toniziran, nisam bas shvatila sto to tocno znaci osim sto mi je rekao ako ne zelim otvarati komplikacije da nakon posla pravac doma odmaranje,ne smijem nista raditi po kuci i sl. Ima li neka od vas slicnih iskustava sa toniziranim uterusom?
Curke,nisam se bas javljala jer sam previse radila i plus se udajem 28.12 pa sam na sve strane. Prosli petak sam zavrsila na hitnom pregledu u petrovoj zbog ostre boli u trbuhu koja je trajala cijeli dan…utvrdili su da je s bebom sve ok i da bi mogla biti crijeva.
Danas sam bila na redovnom pregledu kod svog ginekologa…deckic napreduje a bome i mama 🤣🐖 + 4 kg u mjesec dana,kaze da ne smijem papati kolace za blagdane 🙄
Zatrudnila sa 59 a sad sam na 64…
Gin mi je rekao da mi je uterus toniziran, nisam bas shvatila sto to tocno znaci osim sto mi je rekao ako ne zelim otvarati komplikacije da nakon posla pravac doma odmaranje,ne smijem nista raditi po kuci i sl. Ima li neka od vas slicnih iskustava sa toniziranim uterusom?
Fora datum za udaju, sreeetno🥳🥳
Ja nažalost nemam iskustva s tim što si navela i iskreno ne znam točno ni što je to? Ali znam da kad ti dr.kažu da miruješ i da malo "usporiš" da to shvatiš ozbiljno..bravo za dečkaa👶💪
Jutro 😊
Ovaj tjedan je baš bio gužvovit tak da nikako da uspijem sve pročitat i komentirat.🙈
Lilypie ❤️ vjerujem da ćete izdržati dokle treba da sve bude ok, drž'te se.
Pogledala sve slikice, preslatke su mi stvarčicu, više ne znam od koje je što 😒
Zapamtila samo Karlinu vruću čokoladu 😂
Nadam se da ste sve zdrave uključujući i vašu djecu. Da, u zadnje vrijeme baš puno tih upala uha kod klinaca 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji