Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    19. Prosinac 2019. 08:16

Jahanara

Jutro!

Vi ste budne bar pred jutro, ja nocarim od 2 pa do neko doba. Zaspem kad se trebam ustati.😅

Sretno na pregledima cure!

Otici ce kile nakon poroda. Ja sam za sad na +4kg. Al bojim se blagdana iskreno🤭
    Kolace ne pecem, odustala sam, ne mogu jednostavno fizicki izdrzati. Idem u subotu u Lidl vidjeti ima li onih njihovih kolaca. Nesto ce mi mama dati i dobro.

Mislim da su ti danas na akciji. 840 grama/29.99(madjarica,cupavci,bijela pita,medena pita)
    Ja cu si isto uzet kutiju..jer mislim samo breskvice i becke pec..pa da imam za pomjesat.

• Luca87
    19. Prosinac 2019. 08:23

Draga Lilypie molim Boga za vas da sve prođe u najboljem redu! 

Jahanara
    19. Prosinac 2019. 08:41

Hvala za info za kolace. Al ne mogu nikako prije subote ici. Valjda cu nesto naci od cjelokupne ponude. Sad me mami cheesecake, sad bi jedan komad.

Fever
    19. Prosinac 2019. 09:13

https://ibb.co/r0WV4gp  🥰

It’s a baby boy💙

• meddleO407
    19. Prosinac 2019. 09:39

Jutro cure, ja sam u rasulu😅 još prije par dana sam otišla u dužu šetnju i desna noga me počela bolit, ali je prošlo. Jučer sam isto nešto po gradu obavljala i samo odjednom me počelo boliti onako sa stražnje strane ispod guze, svaki korak boli, a ležanje isto tako. Moram puževim korakom se kretat. Više je za izludit, sve me snašlo. Ne moš hodat, ne moš disat, ne moš jest, ne moš spavat  

Boa35
    19. Prosinac 2019. 09:46

Fever preslatki trbuščić!
    Meddle0407 joj, nadam se da će popustiti, probaj izmasirati možda pomogne..
    Kako čitam vaše tegobe, sve me više strah..mi se spremamo na godišnji u Sloveniju i Austriju sljedeći tjedan..jer se ja kao super osjećam i mogu sve.. nadam se da će tako i ostati

Lilypie
    19. Prosinac 2019. 10:02

Evo me cure. Stanje nepromijenjeno. Sinoć valjd od sve te nervoze i svega povraćala sam kao luda. Na kraju dobila neki lijek i infuziju. Drugo nema ništa. U viziti jutros ista doktorica od jučer, samo me pitala kako sam i kao idemo polako, zao joj i tako. Bebe se ritaju kao i do sad. Samo ih na dnevnoj bazi poslušaju onim baby watcherom i to je to.
    Najgore mi je kahlica 😔
    Nisam sama u sobi pa da se ja mogu opustiti. Nego ubacim tu kahlicu, pa se pokrijem. Neće nitko odvratiti pogled jbg. Skoro se sva upisam dok mokrim a stolicu nemam nikako, nema šanse da to mogu ovako izvesti. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Fever
    19. Prosinac 2019. 10:19

Meedle moja sogorica je imala problem s ukljestenim zivcem, noga ju je jako bolila, isla je cak kod nekog fizio, ugl probaj naci neke vjezbice na netu laganije 2-3, pa probaj raditi ako te nastavi boliti.

Lilypie, probaj zamoliti sestre da ti dovuku paravan, nije nesto, ali bar malo privatnosti. Ili neka ih suprug zamoli kada dode u posjeti

It’s a baby boy💙

Boa35
    19. Prosinac 2019. 10:21

Lilypie

Evo me cure. Stanje nepromijenjeno. Sinoć valjd od sve te nervoze i svega povraćala sam kao luda. Na kraju dobila neki lijek i infuziju. Drugo nema ništa. U viziti jutros ista doktorica od jučer, samo me pitala kako sam i kao idemo polako, zao joj i tako. Bebe se ritaju kao i do sad. Samo ih na dnevnoj bazi poslušaju onim baby watcherom i to je to.
    Najgore mi je kahlica 😔
    Nisam sama u sobi pa da se ja mogu opustiti. Nego ubacim tu kahlicu, pa se pokrijem. Neće nitko odvratiti pogled jbg. Skoro se sva upisam dok mokrim a stolicu nemam nikako, nema šanse da to mogu ovako izvesti.

Ajme, točno znam kako ti je.. ja ne mogu piškiti u wcu ako čujem da ima još nekog unutra.. pa ili pustim vodu ili začepim uši i skoncentriram se.. užasno mi je to.. imam odmah neku blokadu..a ne znam zašto.. mislim da ovako nebi cijeli dan na wc išla..
    Bitno da su bebice dobro i da se javljaju <3

skoljka
    19. Prosinac 2019. 10:57

Karla89

Lilypie

Najgore mi je kahlica 😔

Ajme, točno znam kako ti je.. ja ne mogu piškiti u wcu ako čujem da ima još nekog unutra.. pa ili pustim vodu ili začepim uši i skoncentriram se.. užasno mi je to.. imam odmah neku blokadu..a ne znam zašto.. mislim da ovako nebi cijeli dan na wc išla..
    Bitno da su bebice dobro i da se javljaju &lt;3

I ja imam isti problem. Muz uvijek veli ne tepi pa svi idu u wc nisi ti jedina. A kad sam bila na operaciji pa poslije kad sam prvi put trebala na wc to je bilo uzas, nisu mi dali da sr digne, a ni ja nisam mogla, donijeli tu posudicu ma kakvi nema sanse, a ove sve ko kakve kokoske gledaju i kao zao im, a nisu svjesne da ne mogu bas zato sto tak gledaju. I na kraju u neka doba sam zamolila da me podignu, to su bili bolovi, onesvjestila se al sam jedino tak mogla.
    Lily neznam sto ti reci, nemogu zamislit kako ti je tesko, al javljaj nam se, znas da nam je drago da smo u toku.
    Fever 😍👍🏻👍🏻napreduje busa
    Medleo nenoj mi reci da te isijas poceo kociti, ja ti to imam godinama i jedino masaza pomaze, nikakvi lijekovi i nikakve vjezbe. A od kako mi je stomak poceo rasti, valjda ga tezina pritisce pa svaki dan zaboli, al ja sam na to navikla, pa znam se namjestiti i muz me nabrzinu izgnjavi po tom mjestu i bude lakse. 😉
    Jedva cekam pregled, nikako ovo prijepodne da prodje 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.