Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    22. Prosinac 2019. 09:07

Jahanara presladak tebuščić 🥰💚 
    Ja sinoć legla oko pola 11, probudila se na wc u pola 6 ujutro i od tad niiikako oka sklopiti..vrtila se ko odojak na ražnju..na kraju mislim da sam iza 7 nekako zaspala i evo do pola 9 spavala..nikad mi se ovo nije događalo.. 
    Sad pijemo kavicu, a bebica luuupa.. jesu i vama već sada intenzivniji udarci? Ja još uvijek ne vidim kad udari nogom onako izbočinu noge, ali imam nekad osjećaj da će probit kožu i izaći vam 🙈😆 

22. Prosinac 2019. 09:25

Karla89
    Ma ja se zato nesmim ustat na wc jer onda gotovo spavanje vise.
    Ja idem zamijesiti jos keksica kad su me krenuli 😂😂
    Moja vec duze lupa dobro, nije da bole udarci ali vidi se kad se negdi izboci samo ja neskuzim sto je kad je zaobljeno, a to najvise kad na leđa legnem,a to je uglavnom navece dok tv gledam.

Boa35
    22. Prosinac 2019. 09:33

Mellorine

Karla89
    Moja vec duze lupa dobro, nije da bole udarci ali vidi se kad se negdi izboci samo ja neskuzim sto je kad je zaobljeno, a to najvise kad na leđa legnem,a to je uglavnom navece dok tv gledam.

Ne mogu trpiti, moram se dignuti 🙈 
    I meni bude okruglo i tvrdo kad se čudno namjesti..ja mislim da je to guzica, jer je okrenuta glavom dolje.. 😊 
    Ajde, daj slikicu keksića kad bude sve gotovo 😉♥️

22. Prosinac 2019. 09:35

Jahanara

Jutro!

Nisam dugo:
    https://ibb.co/cCn4Yxn

Nadam se da ce ova kisa prestati do sutra. Trebala bi oprati prozore… danas laganini spremanje kuce. Evo sve mi je u neredu strasno nesto. Al jednostavno ne stignem preko tjedna.

Kako ste vi?

A ja renoviram kupaonicu vec 3 tjedna, kupam se po tudjim kucama, kaos :D mene je.glava rasturala 6 dana, danas stalo napokon...
    Super ti je trbuscic!!:) i mojeg ima al ne mogu procijeniti koliko jer sam malo jaca :D ali kad lezim i mazem belly, osjecam lopticu :)

Jahanara
    22. Prosinac 2019. 10:07

Kisa pada a ja prozore perem tj upravo oprala. Luda😆

Mislim da cu popodne i ja zamijesiti neko tijesto za keksice, samo da se T zabavi. Svake godine ih radi sa mnom i nema sreci kraja. 

Ajme Malina svaka cast, ne mogu se zamisliti da u ovom stanju radim neke vece pothvate. 

Gdje nam je Skoljka? Od kad si Karla napisala da se javila na drugoj temi, bas me zabrinula.

Ni Lilypie se ne javlja...

• meddleO407
    22. Prosinac 2019. 10:14

Jutro cure, vidim muče nas iste brige, spavanje i nespavanje, meni fali spavanje na trbuhu, ovako se nikako ne mogu naspavat. Ujutro sam ko zombi🙄
    Moja curka se jedan dan jako umirila, ali zato sad već dva dana opravdava naziv "vragolanka", šta li samo radi unutra da mi je znati...jučer je kćer imala priredbu i bila je onako glasnija glazba, ova u trbuhu samo što nije iskočila😂
    Spremam stvari, putujem danas k svojima na odmor i druženje, imamo hrpu rođendana i svačega sad oko Božića, tko će odolit kolačima i svemu ostalom???? Ne znam kako ću se kontrolirat

Lilypie
    22. Prosinac 2019. 10:17

Kod mene ništa novo. Ležim i guram iz dana u dan.
    Meni su tu rekli kad se tako trbuh stvrdne da su to kontrakcije,
    Kad sam došla u bolnicu pitali me jel me nešto steže, ja rekla da ne i onda me doktor detaljno pitao jel mi se to i to dogadja, rekoh da. Kaže to su kontrakcije.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    22. Prosinac 2019. 10:56

Malina - Mi smo isto renovirali kupaonicu. Jučer je završena, još samo fale vrata. Evo moje buše u novoj kupaonici. https://ibb.co/BBwkfMX
    Lilypie - ja imam osjećaj da mi je stalno tvrd trbuh.
    Od kad sam radila OGTT, izgubila sam 1 kg i nikako da me prođe taj mučni osjećaj. 
    Jahanara - nadam se da kiša nije upropastila baš sav trud oko pranja...
    Karla - meni su te kvrgice većinom guza. Taman smo popratili ultrazvukom. Najčešće je po preko... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

22. Prosinac 2019. 12:32

Karla89

Mellorine

Karla89

Ne mogu trpiti, moram se dignuti 🙈
    I meni bude okruglo i tvrdo kad se čudno namjesti..ja mislim da je to guzica, jer je okrenuta glavom dolje.. 😊
    Ajde, daj slikicu keksića kad bude sve gotovo 😉♥️

Evo ih, jos kakvi cokoladni kolacic i to je to bit ce dosta 😊
    https://ibb.co/pfGmdLv

Lilypie bitno da je sve u redu samo izdrzi 💪💪
    Ja nebih imala zivaca sad za kakvu renovaciju, a isto gledam kako bi prozore oprala al mi se neda kad je dosadna kisa stalno i to tolko puse da sve nanosi na njih pa nema smisla. Samo da vise zahladi malo jer ovo vrijeme više nije normalno.

Vaki
    22. Prosinac 2019. 13:54

Mellorine - mi imamo kupaonicu i na katu pa nije bio problem. Samo mi je taj nered išao na živce. Prašine je bilo u svakom kutku...
    Super su ti kolačići. Ja bih jednu kiflicu, možda mi od nje ne bi bilo loše...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.