Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Prosinac 2019. 13:07

Tina1803

Curke evo mene s pregleda, sve je ok. Šav drži, vanjsko ušće zatvoreno a moj dečko ima 1200 gr!!💪 moj mali div👶

Ajme bome bas mali div, ali nadam se da je ipak starija trudnoca, moja curka je danas 840g tako da velika razlika za tjedan dana. Zelim ti da sto duze izdrzite 💪💪😊

Tina1803
    19. Prosinac 2019. 13:23

Mellorine

Tina1803

Curke evo mene s pregleda, sve je ok. Šav drži, vanjsko ušće zatvoreno a moj dečko ima 1200 gr!!💪 moj mali div👶

Ajme bome bas mali div, ali nadam se da je ipak starija trudnoca, moja curka je danas 840g tako da velika razlika za tjedan dana. Zelim ti da sto duze izdrzite 💪💪😊

Hvala ti❤👶

19. Prosinac 2019. 13:24

Ja mislim da cak netreba kratki rukav za taj prvi mjesec, dosta ce biti dugi bodi i gegice one plisane ili oni jednodijelni kombinezonici. Ko je spretan sa oblacenjem njemu svejedno koliko slojeva odjece, a po meni lakse manje slojeva obuci 😊
    Evo ako sam uspila dobro slikicu staviti
    https://ibb.co/FgzGP4s

Boa35
    19. Prosinac 2019. 13:50

Tina1803 ja sam imala prošli tjedan pregled, tak da mi je sljedeći tek 10.1., a 14.01. idemo na 3D-4D uzv i tome se baš veselim
    Meddle0407 ja sam dobila nekoliko kom s kratnim rukavima i čak bez rukava (kao potkošulja) pa ne mislim još dodatno kupovati..
    Mellorine moja je prošli tjedan s 25tj imala oko 800g baš se razlikuju u težini.. mada tko zna koliko su i ti njihovi uređaji precizni..meni je dr rekla da po mjerama bedrene kosti im aparat izaci težinu bebe..
    frendica kad je došla na porod joj rekli da beba ima oko 4kg, mali se rodio s 4900.. jedva ga izbacila.. pa su kasnije komentirali da je uređaj krivo pokazao, jer je nebi mucili toliko, nego na carski odmah poslali.
    Školjka kako je prošao pregled?

Tina1803
    19. Prosinac 2019. 14:06

Karla89

Tina1803 ja sam imala prošli tjedan pregled, tak da mi je sljedeći tek 10.1., a 14.01. idemo na 3D-4D uzv i tome se baš veselim Meddle0407 ja sam dobila nekoliko kom s kratnim rukavima i čak bez rukava (kao potkošulja) pa ne mislim još dodatno kupovati..
    Mellorine moja je prošli tjedan s 25tj imala oko 800g baš se razlikuju u težini.. mada tko zna koliko su i ti njihovi uređaji precizni..meni je dr rekla da po mjerama bedrene kosti im aparat izaci težinu bebe..
    frendica kad je došla na porod joj rekli da beba ima oko 4kg, mali se rodio s 4900.. jedva ga izbacila.. pa su kasnije komentirali da je uređaj krivo pokazao, jer je nebi mucili toliko, nego na carski odmah poslali.
    Školjka kako je prošao pregled?

Daa,to ce se vec vidit prava velika beba s crtama lica i sve. Ja jedva cekam taj 4D uskoro 🤗
    I ja sam čula da uzv itekako može fulat tako da ništa nije sigurno...
    Lilypie ima novosti?

Maja 3
    19. Prosinac 2019. 14:19

Tina1803

Tebe sam preskocila kad sam komentirala.
    Super za dobar pregled! Neka div samo raste!

Tina1803
    19. Prosinac 2019. 14:57

Maja 3

Tina1803

Tebe sam preskocila kad sam komentirala.
    Super za dobar pregled! Neka div samo raste!

👶❤

skoljka
    19. Prosinac 2019. 16:22

Radili smo 3/4D, mali je original tata, ma preslikan, smrstio se 😂, prvo se nije dao vidjet nikako pa me kolutala po krevetu dok nije sklonio rukice i pupcanu, reko bit ce da je neki ljepotan dok se neda vidjeti 🙈 Izboksao me, sad znam da kad me jako lupi da su to ruke, bas se vidi da ima jake rukice. Tezak 1100gr 😊, to me iznenadilo, ocekivala sam do 1000gr, jer je uvijek malo zaostajao, sad se popravio 😉
    Plodna voda uredna, protoci uredni, sve mjere odgovaraju tt. Okrenut prem dole na bok, al se valja vijevo desno. Pitala sam je sta ako se pred sam porod odluci okrenuti prema gore, onda cemo carski. Pitala sam sta preporucuje klasicni ili ovaj novi francuski. Samo me pogledala😡 ma kakv francuski, cijeli mjehur ti se mora oguliti,pa poslije problemi, oporavak traje i jos je nesto spominjala, a kod klasicnog izdrzis bol rane. 🤷🏻‍♀️ U smislu kao da se manem novotarija 😂reko samo se informisrm 😂

Tina1803
    19. Prosinac 2019. 17:11

skoljka

Radili smo 3/4D, mali je original tata, ma preslikan, smrstio se 😂, prvo se nije dao vidjet nikako pa me kolutala po krevetu dok nije sklonio rukice i pupcanu, reko bit ce da je neki ljepotan dok se neda vidjeti 🙈 Izboksao me, sad znam da kad me jako lupi da su to ruke, bas se vidi da ima jake rukice. Tezak 1100gr 😊, to me iznenadilo, ocekivala sam do 1000gr, jer je uvijek malo zaostajao, sad se popravio 😉
    Plodna voda uredna, protoci uredni, sve mjere odgovaraju tt. Okrenut prem dole na bok, al se valja vijevo desno. Pitala sam je sta ako se pred sam porod odluci okrenuti prema gore, onda cemo carski. Pitala sam sta preporucuje klasicni ili ovaj novi francuski. Samo me pogledala😡 ma kakv francuski, cijeli mjehur ti se mora oguliti,pa poslije problemi, oporavak traje i jos je nesto spominjala, a kod klasicnog izdrzis bol rane. 🤷🏻‍♀️ U smislu kao da se manem novotarija 😂reko samo se informisrm 😂

Bravo za pregled! 👏 I mi kad smo bili u Podobniku na danu otvorenih vrata informirati se, jedan par je pitao za taj novi francuski carski rez i isto su ih pogledali mrko i rekli da ne rade to i da uopce ne zele komentirati tu metodu. Navodno ti ogule mjehur ili nesto, grozno zvuči...
    Uglavnom, veliki deckooo, bravo👶

Pitanje curama-otkad sam dosla s pregleda me stalno probada dolje, onako kao da mi mjehur ili vodenjak udara u nesto, zaboli jako, probode..i prodje. Onako zagrči. I sad me strah sto je to🤔 imao itko nesto slicno?

Vaki
    19. Prosinac 2019. 17:14

Cure - oprostite za listu. Stavit ću je sutra. Toliko mi je mučno ovih dana da nisam bila u stanju... Još me dotuklo to mjerenje šećera (OGTT) da sam morala ranije kući s posla koliko mi se bljuvalo. 
    Lilypie - 💕
    Jučer na pregledu, malecki 900 grama. Kaže doktor da ga ima... 
    Baš ste sve neke mršavice, vitke trudnice... 
    Ja sam dobila 7 kg, ali vidim da mi je i dupe naraslo zajedno s trbuhom i grudima. Kod vas mi se čini da su vam samo buše narasle, a noge ostale vitke... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.