Evo me cure. Stanje nepromijenjeno. Sinoć valjd od sve te nervoze i svega povraćala sam kao luda. Na kraju dobila neki lijek i infuziju. Drugo nema ništa. U viziti jutros ista doktorica od jučer, samo me pitala kako sam i kao idemo polako, zao joj i tako. Bebe se ritaju kao i do sad. Samo ih na dnevnoj bazi poslušaju onim baby watcherom i to je to.
Najgore mi je kahlica 😔
Nisam sama u sobi pa da se ja mogu opustiti. Nego ubacim tu kahlicu, pa se pokrijem. Neće nitko odvratiti pogled jbg. Skoro se sva upisam dok mokrim a stolicu nemam nikako, nema šanse da to mogu ovako izvesti.
Samo polako dalje, možete vi to cure💪😘😘😘
Lily, drži se draga, ja se tu žalim, a ne mogu ni zamislit kako je tebi.
Školjka, i ja mislim da je išijas, kaže mi muž sve je isprovocirano trudnoćom, dodatnom težinom, na bolnicu se ne isplati ići jer me ne mogu ni poslikat nit mi kakve lijekove ordinirat. Samo hladni oblozi, odmaranje. Razmišljam i ja da odem na masažu, samo gdje😕 bojim se da ne odem kod nekog tko će mi to ofrlje napravit pa će bit još gore.
Ma nemam pojma🙄
Curke evo mene s pregleda, sve je ok. Šav drži, vanjsko ušće zatvoreno a moj dečko ima 1200 gr!!💪 moj mali div👶
Jahanara ja sam to osjecala sa 16 sedmica isto pritisak kad stojim dva dana bas neugodno bila se prepala al proslo nakon 2 dana
Kad sam bila na pregledu spomenem to doktorici ona kaze da ako se to bude ponavljalo legnem odmorim 10-15 min i ako ustanem ako je ista stvar da dodem njoj ali to se vise nije desava hvala Bogu
Pokusaj odmarat
Ako ne. Prode otidi svojoj dokt ali ipak mislim da se poneki bol tu i tamo mora javiti naravno bitno je da ne traje dugo
Bokic cure,
Da se javim, bila sam jucer na pregledu i vidjela svoju pisulju, srceko kako brzo kucka i odmah mi je bilo lakse. Pitala sam gin zasto ju jos ne osjetim, a sutra sam 21 tjedan, pa je rekla da budem za koji dan ili tjedan dana jer mi je posteljica sprijeda i jer sam prvorotkinja. Rekla je da iduci pregled radim taj neki ogtt ili kako vec? Sto je to i to je neki veci pregled ili kako? Morala sam jedino danas nosit urinokulturu jer su mi nasli leokocite i proteine u mokraci, a na premazu je ok sve.
Hej, ni ja jos ne osjetim. Tj. Jednom sam titranje, a sad jako slabo.. Nedoreceno, a na uzv bebica pokretna puno20+1sam,posteljica s prijeda i isto prva trudnoca. Tako da mislim da je to sve ok, malo cemo pricekat jos za orave udarce.taj ogt je za secer.. Vec sam dobila uputnicu, ide se u labaratorij aldva dana prije nebi se trebalo jest slatko. Onda valjda vade krv i neke secere pijes, tak su mi rekli
Danas sam 20tj..osjetim iznutra bebu taman ispod pupka..od prije 2 dana krenulo tako iznutra.
Sve isto kao i kod vas dvije: prva trudnoća, posteljica sprijeda
Jučer imala pregled..sve ok..doktorica sumnja na curicu ali ne zna ona baš to odrediti.
Dobila sam uputnicu za ogtt i to idem 2 dana prije sljedećeg pregleda koji imam 15.1.2020.
pozz cure..jedva čekam sljedeći pregled
url=https://lilypie.com]
Fever,bas se lijepo zaokruzuje trbuscic!
Lilypie,bas su glupe te kokoske sto se nemogu ni okrenut da nekom olaksaju. Eto..jedan dan je vec iza vas..nadam se da cete sto duze uspjeti ostati u komadu..i nadam se da ti bolje od infuzije.
Skoljka,koliko si rekla da si u plusu? 8 i nesto kg?
Evo mene s pregleda,+8 kg od pocetka..a nekih 4 tj razlike izmedju nas! Stizem te!😂😂😂
Bebac dobro,715 grama/+-104 grama odstupanja..za tjedan dana veca beba nego sto bi trebala bit..hhahha
Ne zamaram se s tim..oboje su tak bili i rodili se mali i ne predebeli. Inace s malom sam se udebljala 16 kg..a s malim 13 do kraja..sad cemo vidjeti kak ce bit ovaj put. U ponedjeljak idem radit ogtt..vec mi je tlo kad se sjetim!🙄
Tina1803 i maybaby - bravo, bravo! stvarno lijepe vijesti!
Tina ti si tjedan dana ispred mene.. pa što moja ima već onda kilo?? samo nek oni nama rastu <3
Sretno ostalim curama na pregledima!
Tina1803 i maybaby - bravo, bravo! stvarno lijepe vijesti!
Tina ti si tjedan dana ispred mene.. pa što moja ima već onda kilo??samo nek oni nama rastu <3
Sretno ostalim curama na pregledima!
Hvala tii❤ moj ti je bebi otpocetka veci za 2 tjedna tako da ja imam teoriju da je moja trudnoca malo "starija"...sto bi mi u ovakvoj situaciji bilo savrseno radi mogucnosti prijevremenog poroda...može značiti da je jednostavno veliki ali ja se nadam da je ipak ovo prvo💪👶 kad je tebi pregled?
Tina super za dobar pregled, da se tak i nastavi 👍🏻
Maybaby ma bravo, eto ga pocela je kuckati, bit ce da je curka cim to ona nevidi dobro 🙈😂
Medleo nemoj da bi isla na masazu. Kad bi ti radili masazu bas da ti otpuste isijas tamo na stolu bi im se porodila🙉😂to uzasno boli. Samo nek tebe muz izmasira do lagane boli koju mozes trpiti.
Jahanara moze biti i lagana kontrakcija, a moze biti i da je bebica glavom prema dole pa kad se pomjera upire u mjehur pa se sve dole stisne.
Da Majo na 8.8 sam 🙊, bome stizes me 😅, pa veliki bebac, ja sad racunam da ce mi reci da je oko 1000gr 🤷🏻♀️.
Cure, što mislite, treba li za naše bebe u ožujku uopće kupovati bodiće s kratkim rukavima? Gledam u H&Mu šta se nudi i mislim kako im tih prvih mjesec dana kratki rukavi nisu potrebni🙄 prosvijetlite me 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji