Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    10. Prosinac 2019. 19:48

Vezano za Sinsay za djecu, fizicki dostupno u Rijeci i Brodu. Online pocetkom 2020, tocan datum ne znaju rekli su da pratimo stranicu da će biti obavijest od rukovodećih.

It’s a baby boy💙

Lilypie
    10. Prosinac 2019. 20:39

Uživam doma 😍 Pregledali su me prije otpusta. Cerviks je dobar koliko sam razumjela jedino još uvijek stoji to da sam 2 cm otvorena ali kaže doktor da to uopće ne mora značiti prijevremeni porod. Naravno da može ali ni ne mora ako me kuzite sto hoću reci. Nastaviti mirovati i to je to. 
    Svi nalazi uredni, brisevi cisti i kaže da bi to trebalo lijepo da se nastavi. Pikam se doma... danas secer odličan. Bolji mi secer poslije moje hrane doma nego njihove bolničke 😄 Sve do 5,4. Dijabetolog mi je rekla do 6,4 je ok!
    Inzulin ide 4x dnevno, prije glavnih obroka i navečer prije spavanja pa ćemo vidjet do kad.
    Kontrola u Petrovoj za 7 dana. 
    Hvala vam cure na podršci 😘
    Tina i ja planiram pokloncice naručiti online pa ako sto iskopaš dobro, javi 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Fever
    10. Prosinac 2019. 20:43

Odlicno lilypie! Drzim fige, odmaraj i neka te drugi tetose i sve rade pogotovo sad oko Bozica!❣️

It’s a baby boy💙

Tina1803
    10. Prosinac 2019. 21:20

Lilypie

Uživam doma 😍 Pregledali su me prije otpusta. Cerviks je dobar koliko sam razumjela jedino još uvijek stoji to da sam 2 cm otvorena ali kaže doktor da to uopće ne mora značiti prijevremeni porod. Naravno da može ali ni ne mora ako me kuzite sto hoću reci. Nastaviti mirovati i to je to.
    Svi nalazi uredni, brisevi cisti i kaže da bi to trebalo lijepo da se nastavi. Pikam se doma… danas secer odličan. Bolji mi secer poslije moje hrane doma nego njihove bolničke 😄 Sve do 5,4. Dijabetolog mi je rekla do 6,4 je ok!
    Inzulin ide 4x dnevno, prije glavnih obroka i navečer prije spavanja pa ćemo vidjet do kad.

Bas sam happy sto su ti svi nalazi uredni i sto si doma👏👏
    Samo me zanima za to sto si otvorena..sto su tocno rekli? Jer ako si 2 cm otvorena trebala bi biti na nekoj terapiji i strogo ali strogo mirovati (kao ja sada). Pogotovo ako nema serklaže. Pa me malo brine taj dio i na tvom mjestu otišla bi po drugo ili treće mišljenje...šećer je pod kontrolom i to je jako bitno! Ali ovo za otvaranje mi nikako nije jasno....

Boa35
    10. Prosinac 2019. 21:26

Lilypie

Svi nalazi uredni, brisevi cisti i kaže da bi to trebalo lijepo da se nastavi. Pikam se doma… danas secer odličan. Bolji mi secer poslije moje hrane doma nego njihove bolničke 😄 Sve do 5,4. Dijabetolog mi je rekla do 6,4 je ok!

Bravo! 
    Znala sam da ćeš ti to sama doma bolje regulirati nego oni tamo s bijelim kruhom i paštom! 
    Sad odmaraj i uživaj doma! 🥰

Jahanara
    10. Prosinac 2019. 21:34

Evo i nas sa pregleda. Sve super. Beba po mjerama veca za tjedan dana. Ima 218grama🥰 potvrdio da je deckic. Zatvorena. Posteljica straga.  Iduci pregled 15.1., muz ide sa mnom tada.😀

skoljka
    11. Prosinac 2019. 07:03

Jutro!
    Fever kad smo sami doma jedem ujutro oko 10 onako bas dorucak najedem se, rucak oko 16h, to je nasa navika oduvjek. Izmedju pojedem voca ili neke gluposti itd.. , navecer cokolino ili tak nesto. I nisam nesto promjenila prehranu, jedem sve sto sam i prije jela. Nista nisam mjenjala, ali recimo kad imam goste kao sad uz njih pojedem vise jer nemogu gledat da netko jede iako nisam gladna, takva sam inace 🙈i odmah mi se vidi, najjbolje da mi nitko ne dolazi dok ne rodim 😂
    Frau super za pregled 👍🏻
    Lilypie ma super i za dobar pregled,nalaze i secer i uzivaj doma i pokusaj sto vise mirovati, nemoj sad poceti e samo da ovo e samo da ono 🙈😂nadam se da ti ima tko pomoci 😉
    Jahanara ma super za dobar pregled, bebac napreduje💙👍🏻
    Cure sutra idem vaditi ogtt, ks i uk, pa me sad zanima zvog secera jel trebam izbjegavati danas secere, tijesto, voce.. Ili opcenito trebam smanjiti hranu i povecati unos vode, nemogu se sjetiti sta ste pisale kad ste isle na ogtt
    Sad odo jesti nemogu vise izdrzati prerano sam se probudila, a psi mi nedaju zaspati koliko laju( pustila ih van prije vremena🙉😵) 

Lilypie
    11. Prosinac 2019. 07:12

Tina1803

Lilypie

Samo me zanima za to sto si otvorena..sto su tocno rekli? Jer ako si 2 cm otvorena trebala bi biti na nekoj terapiji i strogo ali strogo mirovati (kao ja sada). Pogotovo ako nema serklaže. Pa me malo brine taj dio i na tvom mjestu otišla bi po drugo ili treće mišljenje…šećer je pod kontrolom i to je jako bitno! Ali ovo za otvaranje mi nikako nije jasno….

Da, moram strogo mirovat. Od terapija sam primala 3 dana tokolizu i to je to. Kad se secer unormali možda će dati utrogestane. Druge terapije osim mirovanja nazalost nema!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    11. Prosinac 2019. 07:21

Lilypie drago mi je da si doma i da je secer pod kontrolom. Svakako bi se na tvom mjestu konzultirla jos vezano za otvorenost 2cm jer to je puno na tvoje tjedne. Vise mozda zbog svog mira nego drugog. Sretno i da sto prije se situacija unirmalni pa da eventualno te maknu sa strogo mirovanja. Drzi se! 

Točkica37
    11. Prosinac 2019. 07:27

Lilypie

Tina1803

Lilypie

Samo me zanima za to sto si otvorena..sto su tocno rekli? Jer ako si 2 cm otvorena trebala bi biti na nekoj terapiji i strogo ali strogo mirovati (kao ja sada). Pogotovo ako nema serklaže. Pa me malo brine taj dio i na tvom mjestu otišla bi po drugo ili treće mišljenje…šećer je pod kontrolom i to je jako bitno! Ali ovo za otvaranje mi nikako nije jasno….

Da, moram strogo mirovat. Od terapija sam primala 3 dana tokolizu i to je to. Kad se secer unormali možda će dati utrogestane. Druge terapije osim mirovanja nazalost nema!

Super. Bit ce to sve ok 💪👌

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.