Cure neznam jeste li vidjele u magic bavyu imaju ormaric za previjanje + kadicu ( link ako nadem: https://www.magicbaby.hr/cam-komoda-za-previjanje-medo-g220.html) pa me zanimaju vasa misljenja o tome, neznam ako se vec pisalo o tome ili ne pa se ispricavam ako ponavljam temu, meni se nekak bas cini prakticno da ne trazim mjesto na stolu ili negdje za kadicu ili da bebu ne kupam/perem na koljenima, moja mama je isto imala tako nesto i rekla je da je njoj super pomoglo bas zato jer se nije morala pregibati stalno, ali me zabimaju vasa misljenja ili iskustva ako tko ima
Bokic svima,
Neki dan sam Vas tek otkrila. I meni je ovo prva trudnoca, termin 30.04. Bas me zanimalo posto sve pisete da vec osjetite sve, ja sam sad 19+5, i nemam nikakav osjecaj ni leptirica ni mjehurica, bar mislim da nista ne osjetim, pa jel ima koja da je sve to kasnije osjetila isto? Uvz mi je tek 16.12., ne mogu ga vise docekat...
Cure neznam jeste li vidjele u magic bavyu imaju ormaric za previjanje + kadicu ( link ako nadem:https://www.magicbaby.hr/cam-komoda-za-previjanje-medo-g220.html) pa me zanimaju vasa misljenja o tome, neznam ako se vec pisalo o tome ili ne pa se ispricavam ako ponavljam temu, meni se nekak bas cini prakticno da ne trazim mjesto na stolu ili negdje za kadicu ili da bebu ne kupam/perem na koljenima, moja mama je isto imala tako nesto i rekla je da je njoj super pomoglo bas zato jer se nije morala pregibati stalno, ali me zabimaju vasa misljenja ili iskustva ako tko ima
Meni iskreno ovo bez veze, pola mama koje sam obilazila dobile su od nekoga, nisu nikad kupale u tome, nezgodno je, preskupo, a i komoda je prebebasta da bi ju mogli koristiti kad malo poraste. - moje misljenje, ja ne bih.
Komode imate u lesnini po 500-600 kn, ikea stuva 1000 ako se ne varam. Kadica ikea 40 kn ili ako zelite neku bolju. Ja sam u posjetama uvijek kupala na stoliću u dnevnoj, stolu u kuhinji ili u kupaoni ak ima mjesta. Izvuces kadicu, napunis, okupas, isperes kasnije i spremis.
It’s a baby boy💙
A ovu podlogu za previjanje imas svugdje, nije skupa, i vjeruj mi da ces najmanje ic u sobu na komodu previjat... pogotovo ak bebac bude preko dana u dnevnoj dok ti lezis, gledas tv/ kuhas. I presvuci ces ga onda u dnevnoj na podlozi, svi koji su rekli necu ja tako sa svojim djetetom, sad to rade :-D
It’s a baby boy💙
Bokic svima,
Neki dan sam Vas tek otkrila. I meni je ovo prva trudnoca, termin 30.04. Bas me zanimalo posto sve pisete da vec osjetite sve, ja sam sad 19+5, i nemam nikakav osjecaj ni leptirica ni mjehurica, bar mislim da nista ne osjetim, pa jel ima koja da je sve to kasnije osjetila isto? Uvz mi je tek 16.12., ne mogu ga vise docekat…
Dobrodosla!
Ja sam u 1 trudnoci osjetila tek s 20 tj prve pokrete,ne brini!
Cure neznam jeste li vidjele u magic bavyu imaju ormaric za previjanje + kadicu ( link ako nadem:https://www.magicbaby.hr/cam-komoda-za-previjanje-medo-g220.html) pa me zanimaju vasa misljenja o tome, neznam ako se vec pisalo o tome ili ne pa se ispricavam ako ponavljam temu, meni se nekak bas cini prakticno da ne trazim mjesto na stolu ili negdje za kadicu ili da bebu ne kupam/perem na koljenima, moja mama je isto imala tako nesto i rekla je da je njoj super pomoglo bas zato jer se nije morala pregibati stalno, ali me zabimaju vasa misljenja ili iskustva ako tko ima
Evo pogledala link,i mogu ti dati savjet kao i fever-po meni je to preskupo.
Ima ih i jeftinijih. Mi smo za 1 dijete dobili od mojih roditelja,kostala je cca 900 kn s kadicom i podlogom za prematanje..
Evo je sad stoji u spavacoj sobi..sluzi nam za gace i carape😂😂😂
A ovu podlogu za previjanje imas svugdje, nije skupa, i vjeruj mi da ces najmanje ic u sobu na komodu previjat… pogotovo ak bebac bude preko dana u dnevnoj dok ti lezis, gledas tv/ kuhas. I presvuci ces ga onda u dnevnoj na podlozi, svi koji su rekli necu ja tako sa svojim djetetom, sad to rade :-D
Ja sam svoje presvlacila na toj podlozi..al mi imamo samo jedan kat..pa mi nije tesko otic iz dnevne /kuhinje u spavacu to obavit.
Ja danas uzivam doma s malcem..isli kod dr jucer jer vec dugo kaslje...nista strasno..al rrkao dr da ostane doma dok se malo dobije..jer u vrticu veze jednu virozu na drugu...
Ja neznam kako ce to bit kad stigne 3 beba..jer je on bas velika maza! Bas me strah ljubomore!
Prijavljujem uspjesan pregled, sljedeci je 09.01.2020., a prije toga oko 02.01. na detaljni UZV u bolnicu bas. Spol se jos uvijek ne vidi! :)
Zadnjih tjedan dana me zateze desno dolje, provjerio je ginekoloski da nije nesto, sve izgleda OK pa me poslao da dam urin na higijenski da nije bakterija neka :( kad lezim ili sjedim sve ok, ali cim se malo krecem, cak i da nogu samo dignem, bas me sjece, cudan osjecaj... mozda se samo beba gnijezdi...
Sortiraj odgovore
Najstariji