Karla super za pregled 😍
Mene danas ukliještilo na jednoj strani ledja, to je drama bila. Tek nakon brufena i dvije injekcije mogla sam se smiriti. Užas jedan! To se valjda sve zalezalo.
Nemam ništa novo prijaviti, secer je u granici kad uzimam inzulin. Ginekološki pregled nitko ni ne spominje 🤨
Ja se još uvijek nadam da kad primim antibiotike do kraja da će me pustit doma. Kaže muž danas kad me vidio; ja sam tebe zdravu ostavio kod njih 😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Mommy uzet ćemo u ikei i komodu i krevetić sve stuva.. al to planiramo iza nove godine..nemam sad gdje staviti dok sobu ne sredimo za malecku.
Školjka bio je na popustu 15%.. sad ne znam točno koliko je to kn.
Meddle predivne su stvarčice! Pogotovo robica 🥰
Karla bravo za dobar pregled😀
Joj Lilypie bas te hoce...
Meni od jutros uopce ne otvara slike, samo vrti🤔
Karla super za pregled 😍
Mene danas ukliještilo na jednoj strani ledja, to je drama bila. Tek nakon brufena i dvije injekcije mogla sam se smiriti. Užas jedan! To se valjda sve zalezalo.
Nemam ništa novo prijaviti, secer je u granici kad uzimam inzulin. Ginekološki pregled nitko ni ne spominje 🤨
Ja se još uvijek nadam da kad primim antibiotike do kraja da će me pustit doma. Kaže muž danas kad me vidio; ja sam tebe zdravu ostavio kod njih 😂
Što ne pitaš dr.u viziti kad ce te pogledati i kakva je situacija s tim? Jer koliko se ja sjecam rekla si da kad si dosla u bolnicu da si se pocela otvarat i da je vodenjak bio u kanalu? Ili sam ja krivo skužila? Ali sigurno oni znaju što rade i žele sanirati upalu i dovesti secer u red pa onda tek pregled?
Karla super za pregled 😍
Što ne pitaš dr.u viziti kad ce te pogledati i kakva je situacija s tim? Jer koliko se ja sjecam rekla si da kad si dosla u bolnicu da si se pocela otvarat i da je vodenjak bio u kanalu? Ili sam ja krivo skužila? Ali sigurno oni znaju što rade i žele sanirati upalu i dovesti secer u red pa onda tek pregled?
Da, rekli su da se vodenjak izbocio, sto god to značilo. Mirovanje i to je to! Oni samo pričaju o šećeru i kako se to treba staviti pod kontrolu. Vidjet ću sutra sto će reci vizita. Večernja samo proleti kroz sobu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Predivne su stvarcice. Ja cu od cura svojih dobiti baby bjorn njihaljku, imaju ju dvije, i super sam zadovoljna, moze od lezeceg do sjedeceg polozaja :-D
Jel netko zna nesto o onom cooconababy madracu, ne znam jesam vec pitala, meni izgleda kao bacanje novca
It’s a baby boy💙
Karla super za pregled 😍
Da, rekli su da se vodenjak izbocio, sto god to značilo. Mirovanje i to je to! Oni samo pričaju o šećeru i kako se to treba staviti pod kontrolu. Vidjet ću sutra sto će reci vizita. Večernja samo proleti kroz sobu.
Onda samo lezi i ne saginji se, nemoj sjediti...sjedenjem je najveci pritisak na cerviks i vodenjak. Kad ti je vodenjak izbočen ili u kanalu ili kad se spušta onda ti je najbolje ležati s jastučićem ispod guze da ti je malo uzdignuto i da se vodenjak prirodno "vraca" nazad. Sve ih ispitaj bez ustručavanja 💪 drži see😘💕
Skoljka, sorry po 100.put, ali gdje je kupljen madrac? :)
BebeNova ducan.
Medleo super shoping, svasta si kupila i sve je lijepo, koliko je kostao vrtuljak?
Meddle tajice su realne, ja nosim s i uzela m prije dva mj u lidlu i jos su mi velike…znaci zeznila se samo tako, da se u mom lidlu moze probat- probala bi, ovak mi se nije dalo vracat i mjenjati jer su zene doslovno grabile i znam da bi isla bez veze
Ja sad bila i rekla mi je teta da uzmem sve velicine i da vratim što ne valja. Baš zbog probavanja daju rok za zamjenu 30 dana. Na kraju sam dobila povrat od 200kn 😂 ali kad sam bila bilo je još svega. Lidl kod bivseg getroa
Sortiraj odgovore
Najstariji