Pozz curke,vidim da se spominju kile ja sam danas 21tt.u plusu 11kg😂😂meni to nekako bas puno ide gore
Sanja I meni, evo ja u 16 tt +4/5 ovisi kojoj vagi da vjerujem, a jedem sve ko prije, u nicem ne pretjerujem jedino se puno manje krecem pa vjerojatno od tog
Karla i ja dobivam iste komentare nisi se udebljala, mali trbuh. Jesam udebljala sam se nemoze mi 7kg biti u trbuhu kad nije ogroman al ga bome ima. Valjda svi ocekuju od trudnica da budu ko prasice. Druga je stvar kod zena koje su sklone debljanju, pa naravno da nece gladovat.
Nego ja imam osjecaj da se mali zarotirao i da su mu noge sada dole kod mjehura i zdjelice, tako me jako zna udariti da kad sjedim na ovoj kosti na kojoj se sjedi znam osjetiti udarac. Osjetim unutra u stomaku da me dobro drmne, ali pod rukom ne, znaci da me negdje unutra lupa i bas je neugodno. Danas sam cak jednom vrisnula koliko je bilo neugodno. Nevjerujem da su mu dole ruke pa da tak jako boksa nisko.
Ja imam osjećaj da mi se mala stalno vrti, igra s organima 😆
Inače sutra idem na veliki pregled, +8 sam u skoro 30tt...
Lilypie drago mi je čuti da ide na bolje 💕
Laluna i skoljka jos malo i vasi termini, meni to sve blizu i vrijeme leti.. jeste nervozne? I vi ostale cure koje ste jos malo u tridesetom tt
It’s a baby boy💙
Pa polako mi postaje jasno da zapravo nemam što čekati s pripremama, vrijeme leti, hormoni rade svoje... neki dan sam ful bila razočarana što nisam pročitala neku knjigu... eto 😂
Drage trudnice. Mene u trudnoci ne pusta alergija, u biti, pocela mi je trudnocom.. Prvo curenje nosa, sad i po zimi i to intezivno ujutro te kihanje. Na kozi mi se bio pojavio neki dermatitis koji svrbi pa mi je dermatologica cak dala kortiko i rekla da je ok da koristim. Ja sam se savjetovala sa svojom dr i gin. Rekle su da je sad beba sigurna i da mala kolicina nece nista uciniti. Dala mi je i lotardin koji nisam korustila uz savjet drugih dr. Nadam se da to bebici nista ne smeta, ja trpim al jako je uznemirujuce to kihanje i smrcanje ko da nemam daha ponekad, i kad kisem kihnem jedno 10puta da me sve trbuh zaboli ak ga ne primim. I prije sam imala ali jako neprimjetno sad je doslo do izrazaja. U 19.sam tj. Jel ima neka slicno iskustvo? Sto radite? Mene ljekova strah, jer nisu skroz sigurni..Iii da disem prakticki samo na usta!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Laluna i skoljka jos malo i vasi termini, meni to sve blizu i vrijeme leti.. jeste nervozne? I vi ostale cure koje ste jos malo u tridesetom tt
Jutro curke!
Oo da bas vrijeme leti, sutra 27tt 🙊, usla u 7mjesec tek kad to izgovorim shvatim do kud sam dogurala 😊. Mene strah da se nesto puno prije vremena ne desi, ili kad bude porod da me pocnu na silu mrcvariti sa dripom i tak to, al trudim se ne razmisljati o tome, kad sve zene svijeta mogu, mogu i ja.
Sad sjedim u cekaoni, popila glukozu, malo mucnina od onolike kolicine secera jer sam brzo popila
Karla i ja dobivam iste komentare nisi se udebljala, mali trbuh. Jesam udebljala sam se nemoze mi 7kg biti u trbuhu kad nije ogroman al ga bome ima. Valjda svi ocekuju od trudnica da budu ko prasice. Druga je stvar kod zena koje su sklone debljanju, pa naravno da nece gladovat.
Nego ja imam osjecaj da se mali zarotirao i da su mu noge sada dole kod mjehura i zdjelice, tako me jako zna udariti da kad sjedim na ovoj kosti na kojoj se sjedi znam osjetiti udarac. Osjetim unutra u stomaku da me dobro drmne, ali pod rukom ne, znaci da me negdje unutra lupa i bas je neugodno. Danas sam cak jednom vrisnula koliko je bilo neugodno. Nevjerujem da su mu dole ruke pa da tak jako boksa nisko.
ja sam mislila da se i moja zarotirala.. al i sad na pregledu je bila u istoj pozi kao i prošla dva mjeseca..znači od početka je s glavom dolje i na lijevoj strani joj je tijelo, a lupa na desnoj strani trbuha mi.. mislila sam da se zarotirala, jer u zadnje vrijeme osjetim lupanje i dolje i to mi bude neugodno, ali izgleda da je postaja snažnija i sad lupa i rukama zna me opaliti jako blizu rebara da se splašim i trznem..sve me strah što će biti za još mjesec-dva
Školjka sretno!
Jutro curke!
Skoljka navijam za dobar nalaz OGTT-a!!!🍀🍀
Lilypie bas sam happy sto su te otpustili kuci. Ti sad samo miruj! Ponasaj se i dalje kao da si u bolnici, znaci nema kuhanja, cucanja, sagibanja i svih tih kucanskih poslova, uz minimalno sjedenje, uglavnom samo lezanje i hodanje do wc-a. Bar neko vrijeme dok se stanje ne stabilizira. Nadam se da ce se na kontroli za tjedan dana vidjeti veliki pomak!🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji