Skoljkabio je jučer dijabetolog ali ne kod mene nego je njima dao upute. 10 jedinica inzulina u 22 navečer i da se do daljnjeg nastavi raditi GUK profil. Znaci, poslije svakog glavnog obroka vadjenje šećera.
Karla ni meni nije jasno ovo s bijelim kruhom. Za ručak je redovno bijela tjestenina uz neko meso tak da nemam pojma kako je to dijetalni obrok ali eto. Ali napit se malo Donata to mi ne daju 🙄
U Petrovoj znam da bude drugaciji obrok taj dijetalni, ali se nesjecam isto da li bude drugaciji kruh, nebude opet prevelika razlika od naseg obroka. Ti probaj izbjegavati a neka ti tvoji donesu nesto sto bi ti bilo bolje.
Skoljkabio je jučer dijabetolog ali ne kod mene nego je njima dao upute. 10 jedinica inzulina u 22 navečer i da se do daljnjeg nastavi raditi GUK profil. Znaci, poslije svakog glavnog obroka vadjenje šećera.
Karla ni meni nije jasno ovo s bijelim kruhom. Za ručak je redovno bijela tjestenina uz neko meso tak da nemam pojma kako je to dijetalni obrok ali eto. Ali napit se malo Donata to mi ne daju 🙄
U Petrovoj znam da bude drugaciji obrok taj dijetalni, ali se nesjecam isto da li bude drugaciji kruh, nebude opet prevelika razlika od naseg obroka. Ti probaj izbjegavati a neka ti tvoji donesu nesto sto bi ti bilo bolje.
Ne smijem ništa iz vani jesti, samo njihovo. Nekoliko puta su mi naglasili. Nije neka velika razlika u obrocima kod mene i cimerice koja nije na dijeti.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Umjesto da ti daju proteinski kruh koji skoro nema UH i ne dize secer.svaša baš
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo sad poslije doručka secer 11. Pa ja ću poludit... ne znam kako je to moguće?! Zvali su dijabetologa pa ću dobit novih 8 jedinica inzulina prije ručka.
Sara & Nora 💞
Evo sad poslije doručka secer 11. Pa ja ću poludit… ne znam kako je to moguće?! Zvali su dijabetologa pa ću dobit novih 8 jedinica inzulina prije ručka.
Moguce je jer pijes kortikosteroide. Oni jako povecavaju secer. Secerasi inace ne smiju piti korikosteroide upravo radi toga. Tati je jedan dr. na hitnoj dao kortikosteroide radi bolova u kičmi (nije znao da je seceras) i secer mu je skocio na 30!
Tako da ne brini, imas povišen secer ali nije ti ovoliki.
Javljaj novosti🤞
Ja sam ok curke, koliko to mogu biti...boli me sve živo i neživo. Kralježnica, vrat, pritisak u trbuhu stalno...ležim onako s uzdignutom guzom koliko god mogu ali mi je stalno u glavi: jeli šav popušta? Što ako dobijem trudove? Tako da mi je baš teško. Fizički i psihički. 😔
Evo sad poslije doručka secer 11. Pa ja ću poludit… ne znam kako je to moguće?! Zvali su dijabetologa pa ću dobit novih 8 jedinica inzulina prije ručka.
Moguce je jer pijes kortikosteroide. Oni jako povecavaju secer. Secerasi inace ne smiju piti korikosteroide upravo radi toga. Tati je jedan dr. na hitnoj dao kortikosteroide radi bolova u kičmi (nije znao da je seceras) i secer mu je skocio na 30!
Tako da ne brini, imas povišen secer ali nije ti ovoliki.
Javljaj novosti🤞
Ja sam ok curke, koliko to mogu biti…boli me sve živo i neživo. Kralježnica, vrat, pritisak u trbuhu stalno…ležim onako s uzdignutom guzom koliko god mogu ali mi je stalno u glavi: jeli šav popušta? Što ako dobijem trudove? Tako da mi je baš teško. Fizički i psihički. 😔
Znam kako ti je 😔 Bit će sve u redu s nama vidjet ćeš! Teško je ležati ali nemamo izbora. Grlim ❤️
Sara & Nora 💞
Lily, koja grozna hrana, zar je to primjereno za trudnicu i k tome sa šećerom. Stvarno su nam uvjeti u bolnicama katastrofa.
Vaki, piše 830 +/- 130, to se tu negdje vrti, samo nek ona napreduje, sve izgleda sebi uzme što ja pojedem😅
Jahanara, imaš mali baby bump, baš je sladak. Tako sam i ja imala u tim tjednima otprilike.
Cure, ja isto vidim kad se moja miče, to vam je kao mali alien u trbuhu, samo što ne iskoči, a mira nikad.
Evo što sam kupila u Mani jučer
https://ibb.co/nk69Yw0
https://ibb.co/K2RZjqk
Malo sam radila inventuru da vidim što imam i baš mi se čini kao da nemam ništa. Imam tetre, ručnike, krpice. Tri dekice s kojima nisam oduševljena. Malo te robice. Četku i češalj. Od kozmetike hrpu uzoraka, Nivea mlijeko za tijelo, jednu kutiju jastučića za dojenje i jednu blazinica za brisanje. Naručila sam kad je bio black friday izdajalicu ručnu avent, baby gym, fisher price mobil za krevetić, neku kao posudu za vodu i pelene - učinilo mi se zgodno za prematanje. Kutiju za dudu i lančić za dudu iako nisam sigurna da ću davat. Ležaljku sam isto naručila. Iz ljekarne sam naručila dvije uriage kreme i nekakav uljni gel za kupanje, bila je akcija 1+1. Sad iduće što mislim je u dmu uzet još osnovno za bebu da sam s tim bar mirna.
Ne znam, jel se vama to čini rano kupovati?? Htjela bih sve pripremit dok mi se još koliko toliko da hodat po gradu
Ne smijem ništa iz vani jesti, samo njihovo. Nekoliko puta su mi naglasili. Nije neka velika razlika u obrocima kod mene i cimerice koja nije na dijeti.
Ajoj pa to je stvarno uzas, pa bar da je ok ta njihova dijetna hrana onda bi shvatila da se moras strogo toga pridrzavati, a ovako mi nema smisla.
Izdrzite sve cure sto morate lezati i mirovati, najteze pocetak dok se ne priviknete i nemojte razmisljati sto sve moze biti. Probajte se orijentirati na dan po dan i svaki dan reci pa super i danas smo izdrzali idemo dalje. Pa kad se smiri sve cete moci i kuci mozda na mirovanje. 💪💪💪
Ja ne znam sto da radim od dosade na komplikacijama ( radim s ljudima i bebama pa sam otisla pocetkom 11og mj na kompl., gripe i to)
Probudim se oko 8-9, jedem, lezim na kaucu i gledam tv do 2-3, napravim nesto za jesti, u jednosobnom smo stanu pa svaki dan malo pocistim i cisto je, jedem opet, suprug dode, ako odem negdje s njim ili frendicama na kavu. Vratim se, opet lezim i gledam tv dok ne idem spavat.
Prakticki prelezim dan.
Moji i njegovi su na selu, auto on uzme za posao, sve moje frendice rade do 4-5. Vec mi je muka hodat po trgovinama jee trosim novc bez veze.
Netko je napisao da radi od doma na komplikacijama, rado bi nesto tako radila
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji