Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    07. Prosinac 2019. 08:53

Jahanara

Jutro!

Nisam vec dugo:
    https://ibb.co/WFhwsZr

Na +3 sam i dalje.

Fever to mi je bilo bas slatko kad sam vidjela male izbocine na trbuhu😀 za sada osjecam lupkanje i bas me to smiri😊

🥰🥰😍😍😍
    Preslatki ti je trbuščić! 
    Fever već vidiš izbočine na trbuhu? Ja još uvijek ne. Samo kad lupa mi titra trbuh 😆 tvoja beba je onda baš aktivna 💜 
    Ajme, ja sinoć legla standardno oko 22h i jutros u pola 5 se probudila 🙈 do 6 bila buuudna..jedva sam se prisilila dalje zaspati..evo do malo prije spavala..ono napokon subota i ne moram na posao i sad ovo?!? Čak sam se mislila da se dignem i idem peglati, jer me čeka 3 mašine robe, preko tjedna sam preumorna za išta navečer..al nisam..sad ću 😆

Lilypie
    07. Prosinac 2019. 09:09

Samo da vas upoznam sa svojim bolničkim doručkom
    https://ibb.co/d2cjf5K
    Nema ništa novog kod nas... ležimo, teško je! Sve cure skoro mogu da se kreću osim mene i ledja me ubijaju.
    Noćas bila prva doza inzulina a jutros secer najveći ikad 7,2 🤬 Kaže sestra da je to od inekcija za dozrijevanje pluća.
    I dalje primam antibiotike i i dalje se nastavlja sa GUK profilom.
    Ja se osjećam dobro, kao i do sad! Ništa me ne boli.
    E da... jučer sam uspjela skinuti prsten koji sam već mislila da ću morati sjeci. Znaci kilaža pada dolje.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

sagi
    07. Prosinac 2019. 09:18

Sve cure s dobrim pregledima bravo. 🙂
    Ja još ne osjetim bebu, a baš se veselim tome 😍

Lilypie viđala sam već takve slike, koma 😕

skoljka
    07. Prosinac 2019. 09:36

Jutro! 
    Lilypie bitno da se drzite u komadu, jaka si ti izdrzat ces ti to, jel ti bio dr za secer? Veli moj muz reci joj da pazi da se ne prejede 🙉, znam za takve dorucke i ostale obroke od prosle god iz bolnice, naj jaca mi je njihova juha 🤢, nije cudo da izadjes iz bolnice ko manekenka. Kad ti dodje posjeta zamoli laganu masazu 🤷🏻‍♀️. 
    Tina kako si ti danas?
    Fever pa kad prije to vidis, ipak je jos malesan, mozda samo titranje stomaka? Ja vidim izbocine al kad nabije jako ili kad se okrece.
    Jahanara 🤩 bome raste busa
    Karla tako je meni bilo jucer, pa sam se mislila ici cistiti 🙈
    Sagi budes uskoro, ne brini 😉kad teniznenadi a neznas jel crijevo ili bebica 😅

Grizli
    07. Prosinac 2019. 09:45

Lilypie vjerojatno ti je secer takav jer te injekcije za pluca su kortikosteroidi koji strasno inace dizu secer. Nadam se da ce inzulin odraditi svoje uskoro i da ce se stanje smiriti. Dorucak necu ni komentirati jer je to strasno. Za leđa pitaj dal ti tvoji mogu donjet jastuk za trudnice, ako ne pitaj njih da ti daju jedan obican da se podbocis pa bas malo opustis zdjelicu i ledja. Sretno! 🤞 Saljem sve pozitivne vibre i misli! 

Boa35
    07. Prosinac 2019. 09:50

Lilypie

Samo da vas upoznam sa svojim bolničkim doručkom
    https://ibb.co/d2cjf5K
    Nema ništa novog kod nas… ležimo, teško je! Sve cure skoro mogu da se kreću osim mene i ledja me ubijaju.
    Noćas bila prva doza inzulina a jutros secer najveći ikad 7,2 🤬 Kaže sestra da je to od inekcija za dozrijevanje pluća.
    I dalje primam antibiotike i i dalje se nastavlja sa GUK profilom.
    Ja se osjećam dobro, kao i do sad! Ništa me ne boli.
    E da… jučer sam uspjela skinuti prsten koji sam već mislila da ću morati sjeci. Znaci kilaža pada dolje.

Ajme..ne znam kako da komentiram ovu fetu bijelog kruha a ti imaš povišen šećer??!! Znači nije mi nikako jasno da vam ne mogu prilagoditi prehranu! Pa vjerojatno bi se kvalitetnije hranila da si doma! Moja svekrva ima šećer i na inzulinu je taj bijeli kruh joj ga diže u nebesa! 
    Samo je bitno da vi čim duže izdržite u komadu! 🥰 
    Vjerujem da ti nije lako..znam jednu curu koja je od poz testa do poroda trebala ležati i mirovati .doslovno wc i krevet..divila sam joj se kako može..al sad kad sam i sama trudna tek sad shvaćam da bi sve napravila za to maleno čudo koje još ni nisam upoznala!
    Držite nam se, mislimo na vas! 💞
    Tina1803 kako si ti draga? 💚

bejb1
    07. Prosinac 2019. 09:53

Jutro curke moje :)
    Napokon docekala vikend kad ne radim, a kad ono oci ko u sove prije 8.. Tako da karla89 suosjecam s tobom 🤗 Trebala bi peglati također, sad je vec moja hrpa u spavaćoj poprimila poveći oblik.. 
    Pisale ste malo o kilama.. mislila sam mucki zaobici temu..ali ono dok vas citam, ne vjerujem🤣🤣 ja sam vec na +7, a tek 19 tj. Ne znam stvarno kaaak, uopce ne jedem puno vise, cak ni ne bi rekla da sam dobila tolko kila, ali vaga je stvarno ispravna (provjerila). 🤣
    Odlucila sam se kao ne zivcirati zbog toga.., a ipak ne bi htjela da dobijem preprevise.😀
    Lily cuvaj se ti nama. Svi smo uz tebe.. 
    Svim drugim curkama šaljem 7kg zagrljaja! :) 

Fever
    07. Prosinac 2019. 09:57

Skoljka ne znam, pitala sam dr kak sam tako rano osjetila i pokrete rekla je da je maternica zabacena, beba nisko, a ja nemam bas masnog tkiva+ udebljala sam se samo kilu pa ni stomaka bas nemam i kao moguce je.
    Uhvatila sam samo jucer mozda je bas nesto nabio pa je bila slucajnost da sam vidjela :-D kasnije sam osjetila lupkanje nisam vidjela jer mi je nisko, mrsko mi stalno spustat trenerku i podizat potkosulju🤣 i mojoj sogorici je pocelo tak ranije, dok npr kumi nije do 22+.

Slikati cu busu ovaj tj kada udem u 19tt :-D

It’s a baby boy💙

Lilypie
    07. Prosinac 2019. 10:08

Skoljka bio je jučer dijabetolog ali ne kod mene nego je njima dao upute. 10 jedinica inzulina u 22 navečer i da se do daljnjeg nastavi raditi GUK profil. Znaci, poslije svakog glavnog obroka vadjenje šećera.
    Karla ni meni nije jasno ovo s bijelim kruhom. Za ručak je redovno bijela tjestenina uz neko meso tak da nemam pojma kako je to dijetalni obrok ali eto. Ali napit se malo Donata to mi ne daju 🙄

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

07. Prosinac 2019. 10:12

Jutro cure i ja budna od pola 4 do pola 6 neznam sto je to koda sam naspavana vec bila,ali ipak zaspala opet jos do 8. Sto se tice bolnicke hrane ja sam se tamo udebljala u prosloj trudnoci jer sam kruh uz sve jela. Zasad sam na +4. A i bebica je jutros bila skroz aktivna valjda se ni njoj jos nije spavala. A ja sam imala jako rano osjecaj da je osjetim jos oko 14/15 tjedna te baloncice ako ne i prije. A udarce isto puno ranije nego u prvoj trudnoci. Sad vec isto izbocine budu pa se cudim kud se namjesta i premjesta 😀 presmijesno mi je to stalno pobicem majicu i potkosulju da gledam 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.