Skoljka gdje si kupila bor? Meni sve sto se svidja je skupo…
Da i kod mene je tako, svaki put kad nesto vidim da se odusevim, pogledam cijenu i 😵 a nee..
U Nizozemskoj prije par godina sam kupila bor ima umetnute lampice, i fora je sto mogu imati tri velicine bora i super mu je materijal kao da je od tri vrste crnogorice napravljen, bio je skuo bar meni, al velim trajat ce godinama 😂. Sve bijele ukrase sam isto gore kupila, ove figure su po komadu pa su i one paprene, a plave sam jucer u Lidlu uzela za 30ak kuna, boja mi je super.
Shenna uvijek ti se obradujem jer smo u dan razlike 🤗
Medleo super za dobar pregled, i cestitam na potvrdjenoj curki ❤️, pa daj nam sliku da vidimo sta je dobila 🤩
Vaki 😂😂😂sorry draga al mene ne sisas, ja sam na +7 i jos koji gram 🙄, ja primjetim da mi je guza veca, noge deblje i ruke, al rebra se i dalje mogu prebrojat 😂😂😂
E da udebljala sam se tri kile, za šećer nije ništ komentirala, a beba je 830 grama. Odmah kad sam došla doma išla sam gledat jel se mjere podudaraju s onima iz tablice po tjednima i sve je ok. Poslikam vam sutra, sve sam pospremila, a sad sam već krepana, čistila sam kuću puževim korakom , muž mi dolazi. Tipkamo se ujutro!
Vaki 😂😂😂sorry draga al mene ne sisas, ja sam na +7 i jos koji gram 🙄, ja primjetim da mi je guza veca, noge deblje i ruke, al rebra se i dalje mogu prebrojat 😂😂😂
Da, ali ti si u višem stupnju trudnoće. U tvojim tjednima ću sigurno biti još teža... 😅
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
E da udebljala sam se tri kile, za šećer nije ništ komentirala, a beba je 830 grama. Odmah kad sam došla doma išla sam gledat jel se mjere podudaraju s onima iz tablice po tjednima i sve je ok. Poslikam vam sutra, sve sam pospremila, a sad sam već krepana, čistila sam kuću puževim korakom, muž mi dolazi. Tipkamo se ujutro!
Pa velika ti je beba, svaka čast. Deblja se ona više nego ti...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Middle čestitke na princezici 🥰
Vaki bome sam i ja 6 u plusu 🙈 inače mi ljudi ne vjeruju kad kažem da sam u 6.mjesecu..kao nit mi je trbuh veliki nit sam kila dobila..al sve te kile mi i jesu i trbuhu.. 🤷
Mi smo naručili xiaomi kamericu i onda preko app vidiš bebi..al uzet ćemo babyphone..ja kameru nisam htjela al muža vesele takve stvari, pa je ipak naručio 😆
Da, ali ti si u višem stupnju trudnoće. U tvojim tjednima ću sigurno biti još teža… 😅
E sad sam bas isla gledat koliko sam ja imala u tvojim tjednima, isto kao i ti sad i onda mi se ova kila i nesto razvukla na par tjedana 🙄
Joj i ja bi bebyphone sa kamerom i monitorom, meni su spavace na katu i bas bi mi trebao, a imam plan da veba uvijek spava u svom kreveticu 🙈mos mislit uvijek mi se izjalovi sve sto planiram 😂
Jel ono neverland ili jahanara dobro poznaju aliexpres, imate li sta za preporuciti 😂🙈
Bas sam mislila da ces mi moci preporucit bor, Nizozemska mi je nekako daleko😅
Kupujem na Aliju al nemam preporuku za babyphone s kamerom i monitorom.
Meddle cestitam na curici i dobrom pregledu😀
Sto se tice kila, prosli vikend sam bila na +3. Vidjet cu sutra jel stoji i dalje tako. 🤔
Vaki, na aliexpresu imas od 200-300 kn baby monitore sa zvukom i slikom, samo upisi baby watcher/baby monitor.
I prijavljujem da sam danas prvi put vidjela bebicu kako udara onako se koza izbocila, uspjela i snimiti muzu❣️
It’s a baby boy💙
Jutro!
Nisam vec dugo:
https://ibb.co/WFhwsZr
Na +3 sam i dalje.
Fever to mi je bilo bas slatko kad sam vidjela male izbocine na trbuhu😀 za sada osjecam lupkanje i bas me to smiri😊
Sortiraj odgovore
Najstariji