Jutro curke! Moj secer natašte 5,6.... sretne i sestre 😂
Dobila samo 4 jedinice inzulina. Sinoć je bila zadnja inekcija za Sazrijevanje pluća i sad ne bi trebalo ništa puno utjecati na njega.
Moram reci da ako je ovo dijeta onda sam ja... svaki dorucak i užina je bijeli kruh i uz to komad polija ili šunke 🤨
Najviše kalorija unosim uz taj kruh a sve ostalo mi daju minimalno. Umjesto obrnuto! Ali eto... guramo 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Da prehrana im.je uzas po ovome sto pricas. Super za secer👌
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro curke! Moj secer natašte 5,6…. sretne i sestre 😂
Dobila samo 4 jedinice inzulina. Sinoć je bila zadnja inekcija za Sazrijevanje pluća i sad ne bi trebalo ništa puno utjecati na njega.
Moram reci da ako je ovo dijeta onda sam ja… svaki dorucak i užina je bijeli kruh i uz to komad polija ili šunke 🤨
Najviše kalorija unosim uz taj kruh a sve ostalo mi daju minimalno. Umjesto obrnuto! Ali eto… guramo 😁
Bravo!
Bitno da se regulira! A ovo s bijelim kruhom.. 🙈 čitala sam na nekom forumu, jedna cura je pisala da su im isto tako davali bijeli kruh, a branili pola jabuke posjeti ili neku drugu voćku.. al i dalje vjerujem da bi se doma bolje hranila nego tu u bolnici.
Šaljemo zagrljaj 💞
Moram reci da ako je ovo dijeta onda sam ja… svaki dorucak i užina je bijeli kruh i uz to komad polija ili šunke 🤨
Najviše kalorija unosim uz taj kruh a sve ostalo mi daju minimalno. Umjesto obrnuto! Ali eto… guramo 😁
A, šta ćeš se najesti od šnite ili dvije šunke... Moraju ti dati kruha da im se ne onesvijestiš. 😉
Meni pak se ne bljuje jedino od voća pa njega jedem kroz dan, baš me zanima koliki će meni šećer biti... Ako mi to uzmu onda nemam što jesti!
Skoljka - super je madrac, a i krevetić. Ja imam od prvog djeteta i bio je zamotan, no nekako mi je poprimio miris unatoč tome. Nemam pojma kaj da radim! Bio je dosta skup pa ga ne bih baš bacila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Neverland, nema u Os u Sinsayu, ima npr. Brod, Rijeka, mislim cak i Zg
It’s a baby boy💙
Jurtos na taste secer 4.3, sada dva sata nakon dorucka 5,2, malo mi je lakse nakon sinocnjeg soka, al izmerit cu jos koji put danas. Samo neznam jel uvijek trebam cekati, ili mogu odmah nakon obroka, neznam sta je pravilno?
Grizli madrac je super, evo stvarno i ja preporucam svima, i nama se cinio vislji, al nismo isli mjerit 😂
Jahanara ma mislim ja na sviju 🤗🥰
Lilypie super, napresujes, bitno da terapija djeluje
Vaki jel imas negdje staviti da se zraci pa da vidis hoce li se nesto promjeniti, ako je ipak poprimio miris vlage onda ces ipak morati novi, steta, al evo ima prreporuku ako ipak zatreba 🙈
Fever sta je taj Sinsay, jel to onaj ducan sto je sve za tinejdjere, nisam vidjela da imaju za djecu, bar ne u Areni
A, šta ćeš se najesti od šnite ili dvije šunke… Moraju ti dati kruha da im se ne onesvijestiš. 😉
Meni pak se ne bljuje jedino od voća pa njega jedem kroz dan, baš me zanima koliki će meni šećer biti… Ako mi to uzmu onda nemam što jesti!
Skoljka - super je madrac, a i krevetić. Ja imam od prvog djeteta i bio je zamotan, no nekako mi je poprimio miris unatoč tome. Nemam pojma kaj da radim! Bio je dosta skup pa ga ne bih baš bacila.
Vaki skini navlaku i operi je ako se skida a unutarnji dio posipaj sa sodom bikarbonom i pusti neko vrijeme..za koji dan ga samo usisaj da pokupiš sodu.. ona baš upije mirise..pa nadam se da će pomoći..
Ili ga jednostavno stavi na zrak, možda se razlufta nakon par dana..al ovo sa sodom bi moglo upaliti..
Bravo!!💪💪 javljaj novosti
Je skoljka, sinsay za mlade ali dodali su i kolekciju za bebe 0-2 god i 2-10 god. Dojavim Vam kad mi jave kad ce se prodavat na webu, za sada mozemo samo online gledati. :-D
Toliko ste me uplasile sa secerom da sam jutros sat vr iza dorucka mjerila kad sam dosla kod sveki, bio je 3.9
Idem zasluzeno baklavu pojest😂😂
It’s a baby boy💙
Bravo!!💪💪 javljaj novosti
Evo sad prije ručka dobila 4 jedinice i dva sata nakon ručka secer 4,7 🎶🎶🎶🎶 Napokon!
Još da si sama spremam obroke koji nisu puni tijesta, sigurna sam da bi ga imala pod kontrolom i s manje inzulina.
Npr za ručak je bila bijela riža i komad masnog pečenog mesa. Ukusno ali nimalo dijetalno 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji