Dosla sam s pregleda zene
Sve u najboljem reduuu
Danas smo 20+1 i nosim dječaka😍
LILY do kojih vrijednosti ti skace secer? Drzim fige da izdurate sto dulje.
Evo npr natašte jutros 6,3 a zadnji obrok sam jela sinoć u 18h i od tad do jutra samo običnu vodu. Ne znam kako to. Poslije ručka i navečer mi bude tu negdje 6,9.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nisam dobro napisala, poslije ručka oko 6,9 a navečer još veći oko 8
Sara & Nora 💞
Dosla sam s pregleda zene
Sve u najboljem reduuu
Danas smo 20+1 i nosim dječaka😍
Super za dobar pregled,i za malog pisulinca!
Joj cure,drzite se!
Frau,samo da 🙋♀️,super da su se ciste povukle!
Skoljka,i ja budna od pola 6..
LILY do kojih vrijednosti ti skace secer? Drzim fige da izdurate sto dulje.
Evo npr natašte jutros 6,3 a zadnji obrok sam jela sinoć u 18h i od tad do jutra samo običnu vodu. Ne znam kako to. Poslije ručka i navečer mi bude tu negdje 6,9.
Da ovaj na tašte je previsok.javi sta kaze dijabetolog. Imas kod nas na temi gest dijab raznih savjeta pa ak te puste doma da mozes si olaksat.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Meni je tata dijabeticar i ima onaj mali uredjaj za mjerenje secera u krvi i neki dan je bio kod nas i isao mi izmjeriti-poslijepodne, dva sata prije sam pojela sladoled sa slagom, i bio je 7,8. Jeli to previsoko obzirom na sve ovo sto sam navela ili? Dr.me nije jos slala na ogtt
Tima1803 mislim da ti je previsok jer meni frkcu i na 6,9 dva sata nakon obrok. Doduše jela si sladoled ali inače je visok.
Sara & Nora 💞
Tima1803 mislim da ti je previsok jer meni frkcu i na 6,9 dva sata nakon obrok. Doduše jela si sladoled ali inače je visok.
Da, i meni je bilo malo cudno tada ali mi je tata rekao da sam pojela bas bombu od secera dva sata prije pa da moze biti od toga..morat cu onda vidit sa svojom doktoricom.
Ti nam se drži i javljaj novosti, ja vjerujem da ce sve biti ok. CRP ce se smanjiti s antibioticima a secer ce ti se izregulirati kada dodje dijabetolog i da pravu terapiju 💪💕
Elenica20 čestitam na dečkiću i dobrom pregledu 🥰🍼
Lilypie 💜
Tina1803 💚
Meni je tata dijabeticar i ima onaj mali uredjaj za mjerenje secera u krvi i neki dan je bio kod nas i isao mi izmjeriti-poslijepodne, dva sata prije sam pojela sladoled sa slagom, i bio je 7,8. Jeli to previsoko obzirom na sve ovo sto sam navela ili? Dr.me nije jos slala na ogtt
Dva sata nakon jela bi trebao biti 6.7
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji