Skoljka stignes napraviti OGTT. Ta pretraga se ionako radi uglavnom između 24-28tt. Poslusaj dr., jer i ako prekines ranije sa antibiotikom nisi popila terapijsku dozu do kraja, tako se zaljeci infekcija i postoji mogucnost da se ponovno aktivira. Te na taj nacin i organizam postaje rezistentan na antibiotik. Kako god, zelim ti uredne nalaze, kao i trudnocu! I svim curkama također!🥰
Skoljka stignes napraviti OGTT. Ta pretraga se ionako radi uglavnom između 24-28tt. Poslusaj dr., jer i ako prekines ranije sa antibiotikom nisi popila terapijsku dozu do kraja, tako se zaljeci infekcija i postoji mogucnost da se ponovno aktivira. Te na taj nacin i organizam postaje rezistentan na antibiotik. Kako god, zelim ti uredne nalaze, kao i trudnocu! I svim curkama također!🥰
Ma tako sam i planirala, zavrsiti sa antibiotikom, pa onda otici vaditi ogtt, al sad sam se upasila, al opet se nadam da je ovo ipak od antibiotika i hrane, da ce ipak biti bolje vrijednosti na ogtt
Nista mi nije jasno vise, ugl prije dva i pol sata sam pojela palacinak sa linoladom, casu mlijeka, antibiotik i casu vode, sad mjerim 4.1 🤷🏻♀️.
Jahanara sjetila sam te se danas za bor, u plodinama sam vidjela jako lijep bor zeleni poprskan sa snijegom, snizen na 350kn, bogate su mu grane, nisu one mrsave nikakve.
Medleo pa imas vec svasta po nesto, a nije rano za kupovinu. Bolje nego u zadnji cas sve i zbog love i zbog stresa. Kako citam zimske bebe vidim da je svakoj poslije 30tt dosta svega i vec sa 34tt imaju sve spremno ko da ce sutra rodit 😅, pa onda mislim da ce i nama tak biti. Ja recimo nemam nista od kozmetike za bebu, neznam koju bi, mislila sam hipp, al neznam🤷🏻♀️, imam krpice za pranje, set za prematanje pupka, 3 dude 🙈 jer su mi sve lijepe..
Neverland - a baby monitor? Ja imam onaj sa zvukom, a sad bih voljela baš monitor jer više ne živimo u malom stanu pa bi bilo super da ga i vidim.
Ima li koja od vas pa da preporuča neki?
Skoljka - kako se samo maca namjestila, kao da ga grije…
U zadnjih tjedan dana mi je trbuh jako narastao. Vidim po robi… Mislim da vas sve šišam. Sad sam na +6!
Meddle, čestitam na curiiciii
Vaki Nisam još uzela baby monitor, preko alija mi je preskupo da bih riskirala, tj moram ih još malo proučiti. Svi su oko 300-400kn a kamerama. Ovdje kod nas sam gledala oko 500kn neki samo sa zvukom, a na aliju imaš i opciju da ti pričaš bebi ili da joj pustis glazbu ili umirujuce zvukove
Školjka, cicaaa je divna ❤
Meni jos nisu odg jer je vikend pa cu odmah pitat jel od 1.1🙈🤣
Pa u os u trg ni nemaju uopce dječje stvari ili??
Skoljka dobro ti vrijednosti Thinkpink napisala, i nema veze sto ti nakon linolade 4.1, svaka stvar reagira drukcije na nas organizam + kolicina hrane, kombinacija, aktivnost iza obroka. Drugo uzmi u obzir da aparatic moze fulat 20% vise/manje, nisu bas precizni ispod 6.0 i prije nego mjeris obavezno dobro oprat ruke i osusiti.
Za pripreme stvari vjerujete nako 30tt bas postane tesko i dugo hodati i stajat i sjediti, cak i meni koja imam trbuh ko da sam u 6 mj, a nisam dobila ni 1kg jos. Pocnes se osjecat ko puz i brzo se umoris. Ja sam kupila vecinu toga do 30tt, a od onda pocela prat, slagat, spremat. Kozmetika je najlakse za kupiti i to sam pustila za kraj. Imate od puno firmi mogucnost dobiti testere pa probat, nemojte se zaletiti i kupiti velika pakiranja za pocetak jer nikad neznate kako ce beba reagirat, a drugo za pocetak i ne treba previse kozmetike. Testere mozete naruciti preko Facebook od Melema, Nivea, Uriage, Sebamed baby ima link na Face stranici. Hipp i JGL paketic se dobije kad se registrira na njihovu stranicu, dm paket isto ima dosta testera. Za pocetak dovoljno za probat, jer bebina koza brzo reagira ako nesto ne valja joj.
Sretno svima!
Jutric curke!
Grizli ok, znaci nemora biti da minorganizam uopce reagira na slatko da bi mi se er bio visok. Izmjerit cu na taste kad se dignem, pa nakon dorucka.
Sve ti zaboravim napisat da sam na tvoju preporuku isla u Bebenovu po madrac, nisu imali, narucila, jucer odem po njeg, ugl, zenska mi nije narucila taj sa oprugama od 18cm, veli ipak je ovaj neki bolji od 15cm i ona bi ga osobno uzela, ja ostala u cudu, kako je postupila tak, ipak sam trazila nesto drugo, objasnjavala je nesto, ugl super je, 15cm, tvrdji, cvrst, ne propada nimalo, 359kn, i izgleda bolje nego oni od po skoro 100e po drugim ducanima. Hvala za preporuku, i evo sleke curama, koje su u potrazi za madracem dobrim a ne skupim
https://ibb.co/G2XRcrD
https://ibb.co/gZjxjkL
https://ibb.co/F6q78K8
Skoljka je je to je taj koji sam ja uzela. Uzmi metar i izmjeri 18 cm je. Ista ta je moja deklaracija i isto pise kao 15cm, al kad se izmjeri visina 18 cm je meni na metru. 😉 Meni je mm geodet i odmah je reko to je kriva mjera zato smo ga mi isli mjeriti. 🤣
Za secer nije bitan samo secer nego svi ugljikohidrati. Meni recimo ako se probudim gladna je secer visi, nego ako se probudim sita. Cudno je nase tijelo posebno sada.
Jutro cure!
Skoljka hvala sta mislis na mene😊 u utorak kad obavim pregled otici cu pogledati.
A vidi buse pokraj kinderbera🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji