Drage ženice,
I ja vas citam i dalje, ali se jednostavno ne stignem redovito uključivati.. Pola dana sam na poslu jos uvijek. Netko je pitao za termin 5mj.? Meni je 2.05…pa eto.
I stvarno dok procitam sve sto propustim, zaboravim sve kaj sam htjela napisati.
Ugl. držite se i čuvajte sve :)
Ja sam pitala, super imamo jos vremena.
A i vi radite pa vam sigurno leti vrijeme, samo nek smo mi i bebice dobro!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Ja sam osjetila baloncice s 16tt, nakon 4-5 dana lupkanje samo kad lezim, a sad uvijek cim je budan, jutros u 5 me probudilo lupkanje i skuzila sam da sam i gladna pa sam jela i vratila se spavati🙈
Zanimljivo mi je to njihovo javljanje.. a vjerujem da kasnije bude veselo kad su jaci udarci
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Skoljka hvala, i ne brinite cure imate jos vremena za nakupovat. Imas ti vec svega i svacega po tvojoj slici do kraja jos ces kupiti i dobiti nesto vidjet ces. Ja sam isto koristila prilike i kupovala na snizenjima. Nesto sitno dobila novo, a dio mi dala sestra. Ja sam si dozirala kupovinu svaki tjedan nesto jer sam bas uzivala u tome.
Ako pijete antibiotike ali i bez toga dobro je uzimat probiotike u trudnoci. Ja uzimam bio-kult moze ih se dosta dnevno popit kad se uzima antibiotike i zbilja pomazu, u uputama pise da se smiju i da su sigurni u trudnoci. A inace neka sazanja su ako trudnica pred kraj redovito uzima probiotike da to smanjuje kolike kod beba i brze se regulira probava njihiva. Nije 100% ucinkovito i garancija al vrijedi pokusat.
Sretno svima!
Pozdrav cure, ja samjos jedna koja se trudi sve procitat pa se pogubim u tome tko je sta pisao, sta sam htjela komentirati... Lilipyie i Tina, zelim vam da ste sto dulje u komadu u da nas obavijestte o divnom sretnom i zdravom razdvajanju. Mislim na vas!!! Podrzavam i cekam vasa nova javljanja.
Imala sam pregled u uto, sve je super, bebac se razvija uredno, sve ciste su se povukle 😍 mala mi se razbolila i doma je vec tjedan dana pa nemam vremena staljo biti na netu.
url=https://lilypie.com]
Frau super za dobre vijesti, Tina i Lilypie držite se ❤️
Ja se danas nakupovala u Lidlu, a ove razlike u veličinama jao... mislim da ću sve kupljeno poredati po realnoj veličini kad sve to operem i posložim. Planiram to početkom prvog...
Za sada smo sve veće stvari nabavili, još prematalicu... robicu lovim na popustima i po guštu i sad razmatran ove dodatne stvari, tipa izdajalica, monitor, sterilizator... slatke brige 🤗
Jutro, od 5 sam budna😵, sad malo doruckujemo.
Lavica27 👍💪 samo odmaraj
Bejb1 ma sve ok, samo se ti javi kad nadjes vremena 🤗
Grizli dobro da si me podsjetila na probiotike, ja skroz zaboravila. Imamo iste tetre na zeke 😃
Frau super na dobrom pregledu, i brzo oudravljene maleckoj.
Laluna i ja sve velike stvari imam, a proali put kad je u Lidlu bila ponuda uzela sam 50/56 i bas je maleno, to mi se cini da je najmanje od sve robice koju imam 56
Lilypie i Tina ❤️❤️
Lilypie🤞 da sto duze budete 3u1.
Tinakako si ti danas?
Jutro svima 😊
Danas sam malo bolje i pozitivnije...pricali smo s par dr.i dobili jos misljenja pa nas je to smirilo. Kazu da je sada najvaznije da šav drži i da je vanjsko usce zatvoreno. Dobila sam terapiju za "ucvrscivanje" cerviksa i stalno moram lezat s podignutom guzom i nogama kako bi bio sto manji pritisak na cerviksu.
U 29.tjednu ako doguramo naravno idemo na injekcije kortikosteroida za ubrzan razvitak bebinih pluca u slucaju prijevremenog poroda. U svakom slucaju mirovanje, terapija i pregled iduci cetvrtak opet pa cemo vidit kakva je situacija.
Ja sam malo pozitivnija tako da 💪💕
Hvala cure na svim lijepim molitvama i željama. Ovakvo je stanje nakon jutrošnje vizite.
Nisam u aktivnom porodu tako da je to za sad ok.
Imam povišen CRP i primam antibiotike.
Primila sam danas prvu dozu lijeka za Sazrijevanje pluća bebama. Secer mi divlja bez obzira na dijetu i doći će mi dijabetolog. Secer bi mogao uzrokovati ovo otvaranje.
Rekli su mi kad me obrade i sve stave pod kontrolu da će me pustiti pa ću na kontrole u Petrovu a ako bi ne daj boze nešto se prije dogodilo da će me zbog beba prebaciti tamo.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
LILY do kojih vrijednosti ti skace secer? Drzim fige da izdurate sto dulje.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji