Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Studeni 2019. 12:44

MiniMe01

Moze preporuka za koju dobru knjigu u pdf-u za bozicne praznike?

Busa🥰

Zadnja knjiga koju sam citala, tj progutala sam je sad za vikend: Izgubljena svjetlost. Ne znam jel ima u pdf, bas sam je posudila u knjiznici.

Ellae
    18. Studeni 2019. 12:59

MiniMe01

https://ibb.co/zbCvD9z

evo I moje buse sa zakasnjenjem

23 tjedan, znaci dva tjedna na istoj kilazi vec

Kako vi curke stojite s kilazom u zadnjih tjedan ,dva?

Ja sam u plusu 5kg, a stomak i nije tako veliki 😂 Budem slikala, ujutro ispuse, a navece nekako i izgledam kao trudnica😂  Imam mnogo knjiga u pdf formatu, nekad davno sam skinula sigurno oko 30gb, tako da samo reci koju pogledat cu imal u zbirci pa ti mogu poslati preko emaila ili fb kako god :) 

Its a boy 💙 A .

Tina1803
    18. Studeni 2019. 13:06

Našamrvaprva 💪👶
    Mamasita05 i ja imam to ponekad, meni je dr.rekla da je to uobičajeno. Ali ako se bojiš-radije pitaj svoju dr.pa da budeš na miru.
    MiniMe01 Meni je svaki Božić nezaobilazna "Božićna priča" od Charles Dickensa 🎄

• meddleO407
    18. Studeni 2019. 13:09

Cure ja obavila ogtt, sad čekam nalaze. Išla sam u dm kupiti termometar i četku i češalj ali bila je samo jedna vrsta i to plava, tako da nisam na kraju ništa kupila osim jedne dude- iako sam rekla da neću davati, štapića za uši za bebe i nekih vlažnih maramica za higijenu bradavica. Eto tek toliko da nešto kupim😅 onda sam išla u Manu kupiti neku robicu, ali ništa nije bilo neutralno, sve ili na rozo ili na plavo, tako da sam i tu ostala praznih ruku. 
    Čekam sad black friday da naručim neke veće stvari - kod nas u malom gradu nema nikakvog izbora i sve moram preko interneta. Ajde otići ću u zagreb kod muža da vidimo kolica, kad nismo mogli sad na sajam, i u Ikei ćemo kupit krevet i madrac. Ali sve ostalo moram na netu. Baš me to živcira, kad ne mogu vidjeti uživo🙄
    Mamasita, i mene pate BH kontrakcije, to je normalno, nije bolno samo neugodno, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
    Mini, ako znaš engleski skini si sa ove stranice: ibookpile.net, ja sam naskidala knjiga i knjiga, to su sve nova izdanja tako da je teško reći koja je dobra, ali metodom pokušaja i promašaja ćeš nešto naći

• Lady33
    18. Studeni 2019. 13:25

Nama stigli rezultati Nifya sveee uredu u odlicnom stanju..
    I samo jos jednom potvrdjeno zvanicno stize nam curica :)

url=https://lilypie.com]

MiniMe01
    18. Studeni 2019. 13:26

Hehe hvala vam na preporukama za knjige, odlicno 

Moj iduci pregled je 25.11. 

Boa35
    18. Studeni 2019. 14:22

Lady33

Bravoo! Čestitkeee na

Fever
    18. Studeni 2019. 14:29

Jos jedna curka💕🎀🎊

It’s a baby boy💙

MiniMe01
    18. Studeni 2019. 15:29

Lady33

Cestitke na curici !! 

Jahanara
    18. Studeni 2019. 15:29

Lady33

Cestitam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.