Moze preporuka za koju dobru knjigu u pdf-u za bozicne praznike?
Busa🥰
Zadnja knjiga koju sam citala, tj progutala sam je sad za vikend: Izgubljena svjetlost. Ne znam jel ima u pdf, bas sam je posudila u knjiznici.
https://ibb.co/zbCvD9z
evo I moje buse sa zakasnjenjem
23 tjedan, znaci dva tjedna na istoj kilazi vec
Kako vi curke stojite s kilazom u zadnjih tjedan ,dva?
Ja sam u plusu 5kg, a stomak i nije tako veliki 😂 Budem slikala, ujutro ispuse, a navece nekako i izgledam kao trudnica😂 Imam mnogo knjiga u pdf formatu, nekad davno sam skinula sigurno oko 30gb, tako da samo reci koju pogledat cu imal u zbirci pa ti mogu poslati preko emaila ili fb kako god :)
Its a boy 💙 A .
Našamrvaprva 💪👶
Mamasita05 i ja imam to ponekad, meni je dr.rekla da je to uobičajeno. Ali ako se bojiš-radije pitaj svoju dr.pa da budeš na miru.
MiniMe01 Meni je svaki Božić nezaobilazna "Božićna priča" od Charles Dickensa 🎄
Cure ja obavila ogtt, sad čekam nalaze. Išla sam u dm kupiti termometar i četku i češalj ali bila je samo jedna vrsta i to plava, tako da nisam na kraju ništa kupila osim jedne dude- iako sam rekla da neću davati, štapića za uši za bebe i nekih vlažnih maramica za higijenu bradavica. Eto tek toliko da nešto kupim😅 onda sam išla u Manu kupiti neku robicu, ali ništa nije bilo neutralno, sve ili na rozo ili na plavo, tako da sam i tu ostala praznih ruku.
Čekam sad black friday da naručim neke veće stvari - kod nas u malom gradu nema nikakvog izbora i sve moram preko interneta. Ajde otići ću u zagreb kod muža da vidimo kolica, kad nismo mogli sad na sajam, i u Ikei ćemo kupit krevet i madrac. Ali sve ostalo moram na netu. Baš me to živcira, kad ne mogu vidjeti uživo🙄
Mamasita, i mene pate BH kontrakcije, to je normalno, nije bolno samo neugodno, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
Mini, ako znaš engleski skini si sa ove stranice: ibookpile.net, ja sam naskidala knjiga i knjiga, to su sve nova izdanja tako da je teško reći koja je dobra, ali metodom pokušaja i promašaja ćeš nešto naći
Nama stigli rezultati Nifya sveee uredu u odlicnom stanju..
I samo jos jednom potvrdjeno zvanicno stize nam curica :)
url=https://lilypie.com]
Hehe hvala vam na preporukama za knjige, odlicno
Moj iduci pregled je 25.11.
Bravoo! Čestitkeee na
Cestitke na curici !!
Cestitam!
Sortiraj odgovore
Najstariji