Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    30. Listopad 2019. 14:05

MiniMeo jesi vec narucivala online h&m kolika je postarina

• meddleO407
    30. Listopad 2019. 14:51

Školjka, super za pregled ♥️
     Kažeš bit će nam pametni ako pijemo omegu 3? Ajde onda žrtvovat ćemo se još malo, meni su odurne te velike kapsule, a pijem još jedne koje su još veće, jutros sam se skoro udavila najozbiljnije 

Ja bih mogla idući tjedan kod ginićke na pregled, ali moram kćer voditi dermatologu pa mislim da ću odgodit za onaj tjedan iza. Nek još malo naraste.

Ne mogu vjerovat da je već došlo do toga da se kupuje oprema haha, kako to vrijeme brzo leti.
    Inače ja sam gledala robicu u HMu, Mani, Kiku, Pepcu...baš je povoljno za te male. I preslatko. Kako se obuzdavati ne znam 

Ja sa svojim obavljam bračne dužnosti, ali od 12.tjedna, nema nikakvih problema nit primjećujem kakvu razliku, jedino je ovaj put bebač nakon toga šetao vamo tamo i nekako se čudno namjestio  doduše mi se vidimo svaka dva tjedna tak da nije baš često 

Lemon
    30. Listopad 2019. 14:53

Cure mene i dalje boli, tj.neki pritisak desno kao da mi je stalno mjehur pun, i tako već tri dana ali ne stalno. Može li to biti od rasta trbuha? Baš mi je narastao a ja sam uska i sitna 52kg i imam osjećaj da će mi koža puknuti. Jel bilo kome tako? Ne da mi se ići na hitnu kad imam u utorak pregled i otkucaji su uredni na watcheru ali čudno mi je 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    30. Listopad 2019. 14:55

Skoljka skini si aplikaciju za h&m pa nekad imaju dodatne popuste a inače je iznad 30eur free postarina uz kod 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    30. Listopad 2019. 15:01

Joooj sta sam napravila, htjela iznad ovog lilypia staviti ovo sto sam stavila u svoje ime, aaa, a sad mi neda ispraviti, pise mjesec dana neda da se ispravi. Nadam se da prepoznajete i ovako tko sam 🙈😂
    Lemon mene uvijek jako stisce kad mi bebi sjedne na mjehur, onda se svadjamo ja mu lupkam da se pomjeri. Nekad imam osjecaj da ce mi sve dole ispasti, odem piskiti, a tri kapljice izadju. Jedino normalno idem na wc kad lezim na ledjima  najmanje pola sata, valjda mi se tad mjehur oslobodi i onda mi odjednom dodje da cu se upiskiti 🙈

• Frau_Mund6
    30. Listopad 2019. 15:26

Betty

Evo cure,zvala sam za betu,19484 je,ne znam sta bi to sad meni trebalo predstavljati kad mi nije rekla da ponovimo za 2 dana ,da imam s cim usporediti…danas je 7tt

Draga, ja bi na tvom mjestu vjerovala!! Tko zna kako tijelo to moze izvuci 😉 moguce da ne bude nista, ali koliko vidim jos ti nitko nije potvrdio. A beta je visoka..  a tjedni pregleda su bili mali. Kad ides na mpo, moras biti spremna na sve, a vjera cuda radi. Mantramo sa tobom da se stvori jedan mali borac inda zajedno s nasima raste 😍😘😘😘

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    30. Listopad 2019. 15:28

Fever

Cure jel se vi keksate u trudnoci stalno? Ja nisam jos
    Ja sam nekako cekala da udem u 12 tj jer me bilo strah krvarenja i svega, idem na pregled iduci tj pa sam onda ako gin da zeleno svjetlo mislila.
    Nemam neku zelju sad ono, valjda ce se to promjeniti😂

Mi smo dobili zabranu. Al zelja je uvijeka prisutna. 

• Frau_Mund6
    30. Listopad 2019. 15:32

Elenicaa20

Hej cure imal koja od vas problema sa hemoroidima?
    Ja sad na wc isla i zavrsila kad malo krvi u solji ja se odmah prepala
    Da bi vidjela da krv zapravo ide iz guzice da izvinete nakon velike nuzde.Da li mislite da ce mi se pojavit hemoroidi?
    Naravno u pitanju je skroz malo krvi nista strasno

Ne brini. Moguce da ti je pukla zilica dok si se naprezala. U trudnoci imamo 40% vise krvi pa tako su i zile napregnute, cesto pucaju, trudnicama cesto i krv iz nosa ide zbog toga.  Ako si sklona hemicima, vjeruj mi neces ih izbjeci 🙄 

• Frau_Mund6
    30. Listopad 2019. 15:42

Lemon

Cure mene i dalje boli, tj.neki pritisak desno kao da mi je stalno mjehur pun, i tako već tri dana ali ne stalno. Može li to biti od rasta trbuha? Baš mi je narastao a ja sam uska i sitna 52kg i imam osjećaj da će mi koža puknuti. Jel bilo kome tako? Ne da mi se ići na hitnu kad imam u utorak pregled i otkucaji su uredni na watcheru ali čudno mi je

Lemon, mislim da ne trebas dizat paniku, svatko drugacije reagira na bol. Tijelo se siri. Ako cujes otkucaje sveje ok. U bolnic i mozes samo pobrat nesto. Sacekaj pregled.

• Frau_Mund6
    30. Listopad 2019. 15:44

💙✨🤴🏻✨💙

Joooj sta sam napravila, htjela iznad ovog lilypia staviti ovo sto sam stavila u svoje ime, aaa, a sad mi neda ispraviti, pise mjesec dana neda da se ispravi. Nadam se da prepoznajete i ovako tko sam 🙈😂
    Lemon mene uvijek jako stisce kad mi bebi sjedne na mjehur, onda se svadjamo ja mu lupkam da se pomjeri. Nekad imam osjecaj da ce mi sve dole ispasti, odem piskiti, a tri kapljice izadju. Jedino normalno idem na wc kad lezim na ledjima najmanje pola sata, valjda mi se tad mjehur oslobodi i onda mi odjednom dodje da cu se upiskiti 🙈

Ja nemam pojma tko si ti 🤣🤣🤣🤣 
    Cure, ne mogu pamtit tko je sta napisao pa eto svakoj zasebno odgovaram 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.