Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanush
    31. Listopad 2019. 09:18

Jahanara ma nije to puno ako ne nastavi tako dalje. Ja sam dobila 2kg odmah i na tome sam ostala do 17tt. Ali da, zdrava prehrana ne moze skodit 😁
    Lemon i ja sam citala nesto slicno pa sam u nedoumici. Meni su bila preslatka ona gnijezda za spavanje ali onda je jedna od cura stavila link da i ona mogu biti opasna i sada nisam pametna. 💁‍♀️

Jahanara
    31. Listopad 2019. 09:30

Lemon mi smo ogradicu stavili tek kad je navrsila 6mj, tad se pocela bas jako okretat po kindacu i udarat u preckice. Do tada nisam stavljala i necu ni ovaj put. Opasne su i ogradice i ta gnijezda jer beba moze zabiti glavu u to a ne zna se okrenuti.

• meddleO407
    31. Listopad 2019. 11:18

Tako je cure, ništa ne smije biti u krevetiću, samo madrac dobar deka i to je to, dok malo ne porastu!

MiniMe01
    31. Listopad 2019. 11:42

brankica09

Jahanara

Cure jel se kontrolirate u jelu?
    Ja mislim da malo pretjerujem s hranom, samo jedem. Znaci rucam, najedem se da ne mogu disati i onda mi nesto padne na pamet i moram ici to uzeti-slatko, cips, bomboni…ugl gluposti

Ma mislim da je sve ok dok ne pretjerujes , ako se zazelis zasto ne 🙈 ja sam + 5 dobila sam jezikovu juhu da je to puno previse 🤭🤦‍♀️ znam da nije opravdanje, al uz mirovanje jos da nisam mogla jest to bi bilo previse 🙈 tako da budemo vidjeli daljni tijek 🤷‍♀️

Ma ja sam dobila isto tako oko 5 kila, a normalno se krecem, radim I sve :D pogotovo jer mi nije uopce bilo muka pa sam otpocetka imala velik apetit.. al curke, nije to masnoca, to je nakupljena voda 

Lemon
    31. Listopad 2019. 11:49

E super, onda neću ništa ni kupovati osim možda tih navlaka za svaku prečku

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• meddleO407
    31. Listopad 2019. 12:12

Lemon i ja cu mozda samo te navlake za prečke, to je koliko toliko ok, drugo ništa

Boa35
    31. Listopad 2019. 12:16

💙✨🤴🏻✨💙

Karla rekla si da si nasla ogradice na Fejsu, daj mi reci jel imaju one debelo pletene niske u sivoj boji i koja je duzina i visina i koliko kostaju? Ako imas vremena da pogledas? Ja nemam Fejs pa nemogu gledati 🙈

https://danibeba.com/37-dani-beba-djece-i-trudnica/izlagaci/

ovdje sam isto našla neke dućane da imaju i bit će u wg na danima beba..
    sad nemam vremena pogledati za ove na fejsu, kad nađem javim ti :)

Vaki
    31. Listopad 2019. 12:20

Skoljka - s prvim mi je bilo muka do 14.tt,a sad nikako da stane.
    Lemon - ja sam kupila s posteljinom i navlaku za ogradicu, sve je u jednom komadu i onako mekano poput jastuka. Nisam imala s tim problema, nije imao gdje zapeti, a udario bi se bezbroj puta da toga nije bilo... Mene više brine padanje s kreveta kad počnu puzati. Penjao se po krevetiću da siđe i onda je x puta pao na pod jer mu je bilo visoko.
    Brankice - da, blizu smo. Ja nemam tako dobre fotke... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lemon
    31. Listopad 2019. 13:01

Ja mislim da ako si zabije glavu na te navlake da se može ugušiti jer ipak je to puni materijal.. što se krevetića tiče zato i imam problema jer osim što je lijep hoću i da se spušta na tri razine baš zbog tog penjanja van 😁

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mimmyx
    31. Listopad 2019. 13:46

Lemon- Nas bebac je imao ogradicu od rodenja i nista mu se nije desilo tako da cemo mi svakako kupiti jos jednu ogradicu jer je bilo vremena kad se okretao pa da ne lupi u sipke glavom. A za pletenicu nisam sigurna 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.