Jahanara ma nije to puno ako ne nastavi tako dalje. Ja sam dobila 2kg odmah i na tome sam ostala do 17tt. Ali da, zdrava prehrana ne moze skodit 😁
Lemon i ja sam citala nesto slicno pa sam u nedoumici. Meni su bila preslatka ona gnijezda za spavanje ali onda je jedna od cura stavila link da i ona mogu biti opasna i sada nisam pametna. 💁♀️
Lemon mi smo ogradicu stavili tek kad je navrsila 6mj, tad se pocela bas jako okretat po kindacu i udarat u preckice. Do tada nisam stavljala i necu ni ovaj put. Opasne su i ogradice i ta gnijezda jer beba moze zabiti glavu u to a ne zna se okrenuti.
Tako je cure, ništa ne smije biti u krevetiću, samo madrac dobar deka i to je to, dok malo ne porastu!
Cure jel se kontrolirate u jelu?
Ja mislim da malo pretjerujem s hranom, samo jedem. Znaci rucam, najedem se da ne mogu disati i onda mi nesto padne na pamet i moram ici to uzeti-slatko, cips, bomboni…ugl gluposti
Ma mislim da je sve ok dok ne pretjerujes , ako se zazelis zasto ne 🙈 ja sam + 5 dobila sam jezikovu juhu da je to puno previse 🤭🤦♀️ znam da nije opravdanje, al uz mirovanje jos da nisam mogla jest to bi bilo previse 🙈 tako da budemo vidjeli daljni tijek 🤷♀️
Ma ja sam dobila isto tako oko 5 kila, a normalno se krecem, radim I sve :D pogotovo jer mi nije uopce bilo muka pa sam otpocetka imala velik apetit.. al curke, nije to masnoca, to je nakupljena voda
E super, onda neću ništa ni kupovati osim možda tih navlaka za svaku prečku
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon i ja cu mozda samo te navlake za prečke, to je koliko toliko ok, drugo ništa
Karla rekla si da si nasla ogradice na Fejsu, daj mi reci jel imaju one debelo pletene niske u sivoj boji i koja je duzina i visina i koliko kostaju? Ako imas vremena da pogledas? Ja nemam Fejs pa nemogu gledati 🙈
https://danibeba.com/37-dani-beba-djece-i-trudnica/izlagaci/
ovdje sam isto našla neke dućane da imaju i bit će u wg na danima beba..
sad nemam vremena pogledati za ove na fejsu, kad nađem javim ti :)
Skoljka - s prvim mi je bilo muka do 14.tt,a sad nikako da stane.
Lemon - ja sam kupila s posteljinom i navlaku za ogradicu, sve je u jednom komadu i onako mekano poput jastuka. Nisam imala s tim problema, nije imao gdje zapeti, a udario bi se bezbroj puta da toga nije bilo... Mene više brine padanje s kreveta kad počnu puzati. Penjao se po krevetiću da siđe i onda je x puta pao na pod jer mu je bilo visoko.
Brankice - da, blizu smo. Ja nemam tako dobre fotke...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja mislim da ako si zabije glavu na te navlake da se može ugušiti jer ipak je to puni materijal.. što se krevetića tiče zato i imam problema jer osim što je lijep hoću i da se spušta na tri razine baš zbog tog penjanja van 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon- Nas bebac je imao ogradicu od rodenja i nista mu se nije desilo tako da cemo mi svakako kupiti jos jednu ogradicu jer je bilo vremena kad se okretao pa da ne lupi u sipke glavom. A za pletenicu nisam sigurna 🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji