Lemon,i mene boli s desne strane, ujutro pogotovo, i ja mislim da je to zbog rasta, isto sam mršava i sitna, mislim da je to od rastezanja kože i štajaznam. Valjda mora stalno nešto boluckat u trudnoći
To je još ajde ali kad se sjetim da me čeka carski i oporavak, uf toga se najviše bojim, lako za sve ostale bolove
Lemon,i mene boli s desne strane, ujutro pogotovo, i ja mislim da je to zbog rasta, isto sam mršava i sitna, mislim da je to od rastezanja kože i štajaznam. Valjda mora stalno nešto boluckat u trudnoći
To je još ajde ali kad se sjetim da me čeka carski i oporavak, uf toga se najviše bojim, lako za sve ostale bolove
Mene isto ceka carski, bar sam tako cula da nakon prvog i drugi prakticiraju. Posto smo na prvom zavrsili hitno, vjerujem da me nece mucit opet.(nadam se) i takoder me strah toga opet, jako me strah.
Bit ce valjda sve ok, mozemo mi to🤪
Hm cure nadam se, jer i ja tako mislim da je od rasta ali nije ugodno kad ne znam šta je točno, nekako ću izdržati do utorka i pregleda. Vjerojatno sad krecu razno razni bolovi, samo moram gin pitati šta je normalno a sta nije
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ako ovako nastavi , ja necu do poroda saznat 🤫 prst u uho i leda okrece 🤩🙈🤱🥰
https://ibb.co/cwLTk3b
Hej drage moje, da se i ja pridruzim ovoj temi. Upravo sam 17+4 😊 Prva mi je trudnoca, pa se na svaku bol trzam kao luda. Medjutim doktorica me je smirila i rekla da se ustvari kod vecine boli radi o raznim sirenjima. Materica raste, a bebica pritiska ostale organe. Tako da mislim da nemamo bas razloga za brigu 😊
Skoljka ja te prepoznajem po slici 😊
Meni je isto ovaj forum čudo, uploadat sliku nema šanse.
Bravo cure na pregledima i lijepim slikicama 😍
Fever mi imamo odnose kad god meni dođe želja (mm je uvijek spreman 😂), iako to baš nije tak često u ovim prvim mjesecima. Ginek mi je rekao da su umjereni odnosi dozvoljeni, i da sama vidim što mi odgovara.
Brankice - prekrasno! Stvarno ima prst u uhu... Slatkica mala...
Meni je stalno muka pa nema ni izvršavanja bračnih dužnosti. Jednom sam se gotovo zbljuvala od poljupca pa ništa do daljnjega. Nema šanse.
Kad se malo priberem onda ću update našu listu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Brankice - prekrasno! Stvarno ima prst u uhu… Slatkica mala…
Meni je stalno muka pa nema ni izvršavanja bračnih dužnosti. Jednom sam se gotovo zbljuvala od poljupca pa ništa do daljnjega. Nema šanse.
💜 mrva
Ma meni u pocetku isto tako stalno povracanje, nije mi bilo do zivota , a nakon toga prokrvarila pa su tu tek pocele paranoje 🤷♀️ trenutno imam neku bestiju pa nista dok ne dodu nalazi 🤷♀️ uvijek nesto
Cure jel se kontrolirate u jelu?
Ja mislim da malo pretjerujem s hranom, samo jedem. Znaci rucam, najedem se da ne mogu disati i onda mi nesto padne na pamet i moram ici to uzeti-slatko, cips, bomboni...ugl gluposti
Brankice - prekrasno! Stvarno ima prst u uhu… Slatkica mala…
Vaki mi smo 3 dana razlike 🙈 tek sad vidim 😊🙈🙊☘🤱👶🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji