Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    30. Listopad 2019. 19:40

Frau 😛😛😛😛
    Brankica super za uredan pregled, kako ti je dobra slika, ovaj moj zvrk svaki put se pomjeri kad treba stisnut da uslika i svaka slika mutna 🙈
    Ema sobro dosla, urednu trudnocu ti zelim
    Sagi 👍😎
    Vakice a joj vise i te mucnine, pa nece te valjda do kraja pratiti, jel ti tako bilo sa prvim? 

brankica09
    30. Listopad 2019. 19:40

Jahanara

Cure jel se kontrolirate u jelu?
    Ja mislim da malo pretjerujem s hranom, samo jedem. Znaci rucam, najedem se da ne mogu disati i onda mi nesto padne na pamet i moram ici to uzeti-slatko, cips, bomboni…ugl gluposti

Ma mislim da je sve ok dok ne pretjerujes , ako se zazelis zasto ne 🙈  ja sam + 5 dobila sam jezikovu juhu da je to puno previse 🤭🤦‍♀️ znam da nije opravdanje, al uz mirovanje jos da nisam mogla jest to bi bilo previse 🙈 tako da budemo vidjeli daljni tijek 🤷‍♀️ 

Jahanara
    30. Listopad 2019. 20:53

Brankica tek sam sad vidjela sliku, predobro😍

skoljka
    30. Listopad 2019. 20:56

Karla rekla si da si nasla ogradice na Fejsu, daj mi reci jel imaju one debelo pletene niske u sivoj boji i koja je duzina i visina i koliko kostaju? Ako imas vremena da pogledas? Ja nemam Fejs pa nemogu gledati 🙈

brankica09
    30. Listopad 2019. 20:57

Jahanara

Brankica tek sam sad vidjela sliku, predobro😍

🤭🙊💛🧸🤰

• Frau_Mund6
    30. Listopad 2019. 21:11

Skoljka, a jesi se kamuflirala 😁  mislis na one pletenice? I meni je to fora al nisam jos naletila.. 
    Brankica, slika je vrhunska, steta da se liceko ne vidi. 
    Ema, dobro dosla! 
    Vaki, bas te nece, sa djetetom doma nije lako u ovakvom stanju... 

url=https://lilypie.com]

skoljka
    30. Listopad 2019. 21:37

Frau 😎😎 tajni agent 007 😂
    Da mislim na te pletenice , na Aliexpresu ih ima, al sve neka luda postarina, nikako da naletim na free ili neku prihvatljivu

LaLuna
    30. Listopad 2019. 21:58

Ma prepreslatko 😍brankica09

Ako ovako nastavi , ja necu do poroda saznat 🤫 prst u uho i leda okrece 🤩🙈🤱🥰
    https://ibb.co/cwLTk3b

vanush
    30. Listopad 2019. 22:00

Brankica super je fotka ❤
    Ema dobrodosla!
    Jahanara nece nista biti ako povremeno pojedes sta ti se zazeli 😉 ja se trudim sta zdravije, ali slicni sam se hranila i prije.

• Ema_04
    30. Listopad 2019. 22:08

Hvala vam :) Sto se jela tice, ja sam se udebljala neka dva kg od pocetka trudnoce, jedla sam stvarno umjereno i zdravo. Mada u zadnje vrijeme imam osjecaj da sam stalnooo gladna  tako da mislim da su kile tek u najavi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.