Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    30. Listopad 2019. 13:22

Ja imam sve od prvog malca pa ne trebam ništa, samo nešto robice da ima novo. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    30. Listopad 2019. 13:31

skoljka

Evo cure pozdravlja vas moj princ 🤴🏻
    https://ibb.co/b7kDPM7
    I nema sumnje decko je, velika pisa izmedju nogu
    https://ibb.co/7SbHpVJ
    Anomaly scan uredan, bebac skoro 400gr, odgovara 20tt, posteljica pozada uredna, cerviks uredan, prestajem sa utricima, putovat mogu, nastavljam sa omegom3 i magnezijem, veli bit ce ti djete pametnije 😂🙈

Bravooooo !!!
    Čestitaaam! 
    bome je to već lijep bebač s kilažom tebi je posteljica iza, zato vjerojatno si i osjećala pokrete jako rano.. mi jučer osjetili meškoljenje prvi put pod rukom.. a i to moramo bit full skoncentrirani.. prvo sam ja osjetila, pa je muž stavio ruku i bome čekao skoro 15 min da osjeti al skužila sam da čim se ja pomaknem ili progovrim ona se umiri i više ništa

Jahanara
    30. Listopad 2019. 13:33

Skoljka cestitam na urednom pregledu i frajeru😃

Mi imamo zabranu odnosa od 9tt. Do tad jesmo normalno, i nadam se da zabrana nece dugo trajati😊 

Sto se tice opreme, imamo od curke sve, osim kolica... njih smo prodali. I ako bude decko onda robicu moramo kupovati. 

Betty drzim🤞 da se beta podupla na iducem vadjenju

Boa35

Betty

Evo cure,zvala sam za betu,19484 je,ne znam sta bi to sad meni trebalo predstavljati kad mi nije rekla da ponovimo za 2 dana ,da imam s cim usporediti…danas je 7tt

tražila sam po forumu tvoju situaciju, ali nigdje ne mogu naći..
    beta je visoka, pošto si danas 7tt jesi li bila na pregledu? već bi se trebalo sve vidjeti na uzv sa 7 tjedana..

• Elenicaa20

skoljka

Bety jesi javila dr betu? Znat ce da li odgovara, a mogla si traziti uputnicu za ponoviti? Ili odi privatno
    Elenica mi se nismo keksali do nekog 14-15tt, jer sam imala krvarenjeu 9tt, ali i tad mi je smetalo zbog utrica, al sad mi je ok

Ja sam 15 tjedan i nemam odnose zato sto je covjek na putu radi haha al sad ce doci ove sed
    Ali ja sam pitala za hemoroide,nemam krv iz vagine nego kada idem vrsit veliku nuzdu prvi put se danas pojavilo
    Ako se ovaj kom tvoj odnosio na mene haha jer ne mogu upratit imal jos koja Elenica izvini😂😂😂

Lilypie
    30. Listopad 2019. 13:36

Skoljka čestitam na super pregledu. Šaljem poljubac tvojem princu 😘
    Sto se tiče odnosa, nazalost nemamo. Dobili smo dozvolu odmah na prvom pregledu ali zbog tih par epizoda krvarenja poslije nam je zabranjeno tako da za sad ništa. Iako bih ja vrlo rado 😋😂
    Betty je li tebi rečeno da ponavljaš betu pa čekaš novi pregled ili kako? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

MiniMe01
    30. Listopad 2019. 13:37

skoljka… tako se frendici desilo isto  bit ce decko, a kad ono pred kraj curka 

Vezano za vitamine, ja ne pijem nista, ali sam ubacila dosta povrca, voca I mlijecnog, takav mi je bio jelovnik I prije trudnoce, I na nalazima je sve u redu, niceg ne fali 

Karla...jedini spas je online :D bila je I u lidlu roba za trudnice ali je tanko bilo..hm tako da ja nosim duple trudnicke tajce iz lidla da mi nije zima  bravo za odlicne nalaze :)

MiniMe01
    30. Listopad 2019. 13:41

Fever

Cure jel se vi keksate u trudnoci stalno? Ja nisam jos
    Ja sam nekako cekala da udem u 12 tj jer me bilo strah krvarenja i svega, idem na pregled iduci tj pa sam onda ako gin da zeleno svjetlo mislila.
    Nemam neku zelju sad ono, valjda ce se to promjeniti😂

Naravno da da otpocetka, da sam bila u strahu I bojala se toga, sigurno bi mi se vec nesto lose desilo… ne mislim o losim stvarima od pocetka trudnoce, nemam mnogo trudnickih simptoma I nalazi su super

skoljka
    30. Listopad 2019. 13:53

Hvala curke! 
    Karla na proslom pregledu je bila naprijed, sad se pomjerila nazad, i komentirala je da je lijepo sjela uredno. A ovaj moj princ cim mm krene staviti ruku odmah stane.
    Elenica ma pomjesala sam te sa Fever 🙈
    Lilypie 💙😘😘 i princ tojim princezama❤️

Betty
    30. Listopad 2019. 13:53

Bila sam jucer na pregledu,6+6,nema ploda,necu ponovno vaditi jer nemam kad,u petak je neradni dan..rekla je samo za 7dana da dodem...jucer sam obavila utz i kod MPO I kod svoje...mpo govori da joj je nekako i mala gv za te tjedne,dok moja gin govori da je prokrvljena i da dobro izgleda i da to tako zna biti pogotovo kod ivf...jebe lud zbunjenog,ni jedna ni nije rekla koliko je gv velika

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.