Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    30. Listopad 2019. 08:55

Skoljka jesi robicu samo kupovala ili i veće stvari? Ja sam u početku malo kupila sad opet pauza, nemam još to gdje spremiti pa čekam 😀

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lilypie
    30. Listopad 2019. 09:12

Mi smo jučer naručili krevetiće i komodu za previjanje 👏
    Prvi šoping obavljen 😁
    Kako smo švrljali malo po dućanima, izgleda da će biti manji problem s kolicima. Svugdje imaju po jedan ili ni jedan model. Odgovor je da se naručuju ali ja bih htjela vidjeti ih prije nego sto ih kupim. Slika je jedno a stvarnost drugo 🤨

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    30. Listopad 2019. 09:30

Lemon

Skoljka jesi robicu samo kupovala ili i veće stvari? Ja sam u početku malo kupila sad opet pauza, nemam još to gdje spremiti pa čekam 😀

Prije par dana sam kupila kolica Bugaboo Cameleon3 siva, ali to sam uzela u Nizozemskoj, cekaju me kod frendova. Nisam uzela u radnji nego pteko jrdne stranice kao Njuskalo. Kolica su doslovno nova par mjeseci koristena za jedno dijete. A ima sve dodatke i AS do 13kg,zimsku navlaku, ma sve, zenska ih platila 2200€, a ja njoj 400€ 🤷🏻‍♀️
    A sinoc sam kupovala i robicu u h&m i c&@, dekice u zari home, u bubamari podlogu za presvlacenje, i bio neki popust pa uzela i za radjaonuone uloske ć, krpice, podloge, tih hrpu gluposti

• Elenicaa20
    30. Listopad 2019. 09:51

Karla89

Elenicaa20

Zene koliko ste pile folnu kiselinu?Ja cu sad u 15 tjedan i dalje pijem jednu dnevno jer sam zaboravila na proslom pregledu pitat doktoricu da li mogu prestat il sta vec?Jel neophodno i dalje piti?

Ulaskom u drugo tromjesečje možeš se prebacit na neke prenatalne vitamine.. ja pijem elebaby i super su mi.. unutra ima sve što ti treba.. jedino još uz to pijem i magnezij i cink, njih pijem već dvije godine, pa samo i dalje nastavljam.

Pa posavjetovat cu se sa dokt sljedeci put tjt za sedmicu akobogda posto mi ona nije nista dala osim folne 
    Pa ako kaze da prekinem s njom vidjet cu sta ce reci 
    Hvala u svakomm slucaju😊Mislila sam da je previse ali sam nasla na netu da zene znaju pit citavu trudnocu

Boa35
    30. Listopad 2019. 10:05

skoljka

Lemon

Prije par dana sam kupila kolica Bugaboo Cameleon3 siva, ali to sam uzela u Nizozemskoj, cekaju me kod frendova. Nisam uzela u radnji nego pteko jrdne stranice kao Njuskalo. Kolica su doslovno nova par mjeseci koristena za jedno dijete. A ima sve dodatke i AS do 13kg,zimsku navlaku, ma sve, zenska ih platila 2200€, a ja njoj 400€ 🤷🏻‍♀️
    A sinoc sam kupovala i robicu u h&m i c&@, dekice u zari home, u bubamari podlogu za presvlacenje, i bio neki popust pa uzela i za radjaonuone uloske ć, krpice, podloge, tih hrpu gluposti

Odlično!
    Mi krećemo s shopingom za dva tjedna, nakon pregleda 14.11. i jeeedva čekam!
    Neke stvarčice sam našla preko facea od žena koje šivaju same.. tipa ogradice, dekice i tako te stvari..
    Odlučila sam da poplun neću sad ni kupovati, jer bi trebala roditi na kraju ožujka, a mislim bebu stavljat u vreću za spavanje i pokrijem je dekicom, tako da bi nam on bio previše..a opet ako će i trebat lako ga naknadno kupim.
    Od robice sam gledala h&m, c&a i next.. imaju premedu odjeću i cijenom prihvatljivu.. al to još nisam u dućan ušla, samo preko neta škicala, jer da uđem u dućan nebi se mogla suzdržati da nešto ne kupim
    Inače, vikend prije dana beba i trudnica u west gateu oni slave rođendan, pa najavljuju isto svakakvih akcija po dućanima..
    Sretnooo danas svima na pregledima¨!!

skoljka
    30. Listopad 2019. 10:10

Lilypie

Mi smo jučer naručili krevetiće i komodu za previjanje 👏
    Prvi šoping obavljen 😁
    Kako smo švrljali malo po dućanima, izgleda da će biti manji problem s kolicima. Svugdje imaju po jedan ili ni jedan model. Odgovor je da se naručuju ali ja bih htjela vidjeti ih prije nego sto ih kupim. Slika je jedno a stvarnost drugo 🤨

Gdje si narucila krevetic i komoddu, meni se nista nesvidja. Ustvari svidja mi se ovaj  set https://ibb.co/NZz2Mzf, ali sogorica je izrazila zelju da kupi spavacu za bebu, a mene sramota da ovoliko plati, uzela bi krevetic i komodu. Ali ja sam u Nizozemskoj vidjela ludilo sobice dosta povoljnije nego kod nas, mozda i to gore kupim 🤷🏻‍♀️

skoljka
    30. Listopad 2019. 10:16

Karla89

skoljka

Lemon

Odlično!
    Neke stvarčice sam našla preko facea od žena koje šivaju same.. tipa ogradice, dekice i tako te stvari..
    Odlučila sam da poplun neću sad ni kupovati, jer bi trebala roditi na kraju ožujka, a mislim bebu stavljat u vreću za spavanje i pokrijem je dekicom, tako da bi nam on bio previše..a opet ako će i trebat lako ga naknadno kupim.
    Od robice sam gledala h&m, c&a i next.. imaju premedu odjeću i cijenom prihvatljivu.. al to još nisam u dućan ušla, samo preko neta škicala, jer da uđem u dućan nebi se mogla suzdržati da nešto ne kupim
    Inače, vikend prije dana beba i trudnica u west gateu oni slave rođendan, pa najavljuju isto svakakvih akcija po dućanima..

Joj meni je bas tesko izabrati robicu, na Next sam totalno zaboravila, ali zar oni imaju za novorodjence. Sto se tice kvalitete cure  c&a je 100 puta kvalitetnihi od h&m ta robica za novorodjence. A na webu od h&m ima preslatke robice, ja sinoc nista nisam nasla od onog sto sam si uslikala da cu kupiti, nemaju po trgovinama 🤷🏻‍♀️

Boa35
    30. Listopad 2019. 10:56

skoljka

Karla89

skoljka

Lemon

Odlično!

Joj meni je bas tesko izabrati robicu, na Next sam totalno zaboravila, ali zar oni imaju za novorodjence. Sto se tice kvalitete cure c&a je 100 puta kvalitetnihi od h&m ta robica za novorodjence. A na webu od h&m ima preslatke robice, ja sinoc nista nisam nasla od onog sto sam si uslikala da cu kupiti, nemaju po trgovinama 🤷🏻‍♀️

Da, slažem se.. meni sestra radi u c&a u njemačkoj i već je nakupovala nešto robice.. kod njih u dućanu sve jeftinije nego kod nas.. ja našla na netu što bi i poslala joj.. ona sve platila 25e, a da sam ja kod nas kupila platila bi oko 250kn -.-
    Inače, išla sam u subotu u city west uzet si još jedne trudničke hlače da imam za posao i nema uopće u cijelom citiju trudničkih hlača.. poooludila sam .. ni c&a, ni h&m niti jeeedan drugi dućan nema jednu policu s odjećom za trudnice!!

Lilypie
    30. Listopad 2019. 10:57

kolicima. Svugdje imaju po jedan ili ni jedan model. Odgovor je da se naručuju ali ja bih htjela vidjeti ih prije nego sto ih kupim. Slika je jedno a stvarnost drugo 🤨

Gdje si narucila krevetic i komoddu, meni se nista nesvidja. Ustvari svidja mi se ovaj sethttps://ibb.co/NZz2Mzf, ali sogorica je izrazila zelju da kupi spavacu za bebu, a mene sramota da ovoliko plati, uzela bi krevetic i komodu. Ali ja sam u Nizozemskoj vidjela ludilo sobice dosta povoljnije nego kod nas, mozda i to gore kupim 🤷🏻‍♀️

U Lesnini... imaju neku akciju do 04.11.2019. pa smo riješili kupiti odmah 😀

Dva krevetića, komoda i podloga nas došlo 3.500kn

Sara & Nora 💞

Lilypie
    30. Listopad 2019. 10:58

I dva madraca

Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.