Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    30. Listopad 2019. 22:15

Skoljka mislis na ovakve pletenice:

https://s.click.aliexpress.com/e/4S9oqKqU

Jahanara
    30. Listopad 2019. 22:18

vanush

Brankica super je fotka ❤
    Ema dobrodosla!
    Jahanara nece nista biti ako povremeno pojedes sta ti se zazeli 😉 ja se trudim sta zdravije, ali slicni sam se hranila i prije.

Vanush jedem ja svaki dan vise puta sta mi se zeli🙈 morat cu to malo dovesti u red🤔

skoljka
    30. Listopad 2019. 22:55

Jahanara

Skoljka mislis na ovakve pletenice:

https://s.click.aliexpress.com/e/4S9oqKqU

Da na te mislim, ova je cak super cijena 3m 165kn, po ducanima su duplo i vise

Vrapčić123
    30. Listopad 2019. 22:56

Curke jel vama non stop hladno? Ja spavam u vunenim čarapama i još jednim čarapama koliko mi je hladno... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

skoljka
    30. Listopad 2019. 22:59

Jahanara

vanush

Brankica super je fotka ❤
    Ema dobrodosla!
    Jahanara nece nista biti ako povremeno pojedes sta ti se zazeli 😉 ja se trudim sta zdravije, ali slicni sam se hranila i prije.

Vanush jedem ja svaki dan vise puta sta mi se zeli🙈 morat cu to malo dovesti u red🤔

U cemu je problem, previse si se udebljala ili ? Ja jedem normalno sto sam i do sad jela, nista novo ne izmisljam, niti izbjegavam, imam srece da mi se nista posebno ne trazi niti negadi, jedino me muce kava i cokolada, dizu mi tlak, a godi mi bas nizak. 

Fever
    30. Listopad 2019. 23:21

Vezano za te pletenice, ove s Aliexpressa su od spuzve te, ja sam nasla https://www.facebook.com/hekleraj.kiceraj/ ove, one siju tube i pune ih i prave pletenice pa mi se cine dosta kvalitetnije i ono kad bebac udari glavom da ima u sta udarit a da nije pretanko, 1cm je 1 kn pletenice

It’s a baby boy💙

Majuska
    30. Listopad 2019. 23:28

Vrapcic123

Curke jel vama non stop hladno? Ja spavam u vunenim čarapama i još jednim čarapama koliko mi je hladno…

Meni je bilo u tim tjednima trudnoce  i spavalo mi se jako ,a oko 7 tj pocele mucnine i povracanje.Nadam se da ce te zaobici mucnine :))

Jahanara
    31. Listopad 2019. 06:42

Jutro cure!

Skoljka da, dosta sam dobila za ove tjedne trudnoce. 2,5kg sam u plusu. Ne bi o tom razmisljala da su dosle od zdravih obroka, al trpam se glupostima i ne znam kako odoljeti....

Vrapcic i meni je bilo hladno, ne bas toliko kao tebi al pasalo mi je da je u prostoriji toplije. 

Majuska meni se i dalje jako spava, i samo bi spavala kad bi mogla. Al mi se zna dogoditi da se probudim u sred noci za ici na wc i onda zujim po sat, dva. Nikako zaspati.

• Bebac24
    31. Listopad 2019. 07:10

Vrapcic i meni je hladno, a muz stalno vice nije , ne trazi grijanje 😅 tako da sam na kaucu sa 2 deke. A po noci mi dode prevruce pa se otkrivam, a nemamo nis debelog na krevetu. Tako da hormoni rade 💯 na sat

Lemon
    31. Listopad 2019. 08:55

Iskusne mame, što se tiče tih pletenica i ogradica, svugdje čitam najbolje bez ičega da se spriječi gušenje. Ogradice mi nisu ni lijepe kad su okolo eventualne one za svaku šipku od Dada&Rocco a pletenice su mi ok ali ne znam smiju li biti u krevetiću, isto mi se to čini predebelo oko bebe. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.