Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    29. Listopad 2019. 17:31

Ma kakvi, jos ga bez problema mogu sakriti :D zaokruzio se ali nije nista dalje od pupka na vise :D

LaLuna
    29. Listopad 2019. 19:44

Minime hahaha kod nas ista situacija, nemamo vagu... pojma nemam koliko kila dobivam. Prvo tromjesječje je to bilo pristojno, ali zato sad se zaokružujem 🤦🏼‍♀️

Fever
    29. Listopad 2019. 20:26

Ja sam bila ravna kao daska, sad mi se vidi mali mali stomacic, fino je zaobljen ali mal, nije kao skembica nego je bas fino od do rasporeden :-)
    Jos me sinusi muce, sad ide hladnije, ovo vrijeme mi nikako ne pase, dobila sam jedne trudnicke rifle, broj vece si jos moram kupiti, u svoje hlace nije da ne stanem ali sam nosila visok struk uvijek i sad me jako smeta

It’s a baby boy💙

• Elenicaa20
    29. Listopad 2019. 21:01

Zene koliko ste pile folnu kiselinu?Ja cu sad u 15 tjedan i dalje pijem jednu dnevno jer sam zaboravila na proslom pregledu pitat doktoricu da li mogu prestat il sta vec?Jel neophodno i dalje piti?

skoljka
    29. Listopad 2019. 21:08

Bety oprosti ja nemogu naci post sa rezultata danasnjeg pregleda, a vidim da nesto nije dobro. Nadam se da nije ono najgore ❤️

skoljka
    29. Listopad 2019. 21:10

Cure evo ja se vratila iz shopinga za bebaca, sve sam kupila za decka, nista nije univerzalno, i u jednom trenutku sam pomislila a sta ako sutra na pregledu dr. kaze ipak sam pogrijesila ipak je curka 😂😂

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2019. 21:53

Amy, onda nemas kaj razmisljat, ako mozes izbacit slatko i ostalo sto ti ne pomaze, baci se ja posao. Meni je to jako tesko, pogotovo sad kad sam u lezecem i kad ne znam sta hi sama sa sobom. 
    Meni je buskica onak, barem da sam 6mjeseci truda 🤣🤣🤣🤣 pred porod sam kao da ih je nekoliko unutra 😁 al nije mi to problem, dobro se osjecam sa tim trbuhom i ponosno ga nosim 😉

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2019. 21:56

Elenica, ne znam do kad se folna pije, rekla bi prvo tromjesecje, ako planiras uzet one neke prenatalne vitamine u njima ima svega sto ti treba.
    Skoljka, ak se to i dogodi, ici ce u poklone, ako sad nemas trudnica, ubrzo ces imati 😉

url=https://lilypie.com]

Fever
    29. Listopad 2019. 22:56

Ja cu ici na pregled iduci tj pa pitam do kad se poje, iako mislim da ne moze stetiti :-D

It’s a baby boy💙

Boa35
    30. Listopad 2019. 08:30

Elenicaa20

Zene koliko ste pile folnu kiselinu?Ja cu sad u 15 tjedan i dalje pijem jednu dnevno jer sam zaboravila na proslom pregledu pitat doktoricu da li mogu prestat il sta vec?Jel neophodno i dalje piti?

Ulaskom u drugo tromjesečje možeš se prebacit na neke prenatalne vitamine.. ja pijem elebaby i super su mi.. unutra ima sve što ti treba.. jedino još uz to pijem i magnezij i cink, njih pijem već dvije godine, pa samo i dalje nastavljam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.