Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    29. Listopad 2019. 15:00

MojeSve

Vanush hvala, nisam uopce znala za temu gestacijski.

Mozda nije puno za 9 tt, ali posto sam startala sa malo vecim brojem kg (visoka 166cm,teska u startu 75kg) + inzulin.rez stvarno moram paziti

Mojesve, jesi kontrolirala secer? Meni je secer u prvoj bio granican, pa sam bila na dijeti. U prvih 5 mjeseci samfobila 9 kg, a do kraja sam bila +7, s tim da je beba normalno rasla, drazvijala se... jedino sto sam bila razocarana hranom i glada vecinu trudnoce. 

url=https://lilypie.com]

MiniMe01
    29. Listopad 2019. 15:32

Elenicaa20

MiniMe01

Karla89

Lady33

Curke koje ste 14/15 tjedana trudne vidil vam se stomacic ja ga ne mogu docekati nemam ga jos :(
    Ja sam danas 14+3…
    Kontrola 4.11 :)

Sve to ovisi kakve si građe..
    Ja imala 62kg na 170cm i tek sa 17tj mi se krenuo vidjeti onako lijepo zaobljeni..a od 14tj je to više bila škembica nego trudnički trbuščić.. strpi se još malo, uskoro će se vidjeti 😆💞
    Cure koliko ste kg dobile do sada??
    Ja ostala u šoku jutros..od prošle nedjelje do danas dobila kilu 🙊🙈 sad sam u plusu 3.7kg, a još ni nisam na pola puta..

Pa da, i meni je do prije par tjedana trbuh izgledao samo napuhnuto, kao skembica , a sada se pomalo poceo zaokruzivati, ali mi je jos nije prosirio do iznad pupka … jao ja sam se vagala u nekom 15 tjednu kod doktora, tada sam imala cini mi se 4,5 kilica plus, a sada neznam jer nemam vagu doma s razlogom :D

Makar sam ju mislila sad uzeti, i dragi mi se poceo debljati skupa samnom , bilo bi preporucljivo.. :D

nije to sto se samo ja nemogu sagnuti kad mi nesto treba, nego je i njemu postalo teze

MiniMe01

Karla89

Lady33

Curke koje ste 14/15 tjedana trudne vidil vam se stomacic ja ga ne mogu docekati nemam ga jos :(
    Ja sam danas 14+3…

Ja imala 62kg na 170cm i tek sa 17tj mi se krenuo vidjeti onako lijepo zaobljeni..a od 14tj je to više bila škembica nego trudnički trbuščić.. strpi se još malo, uskoro će se vidjeti 😆💞
    Ja ostala u šoku jutros..od prošle nedjelje do danas dobila kilu 🙊🙈 sad sam u plusu 3.7kg, a još ni nisam na pola puta..

Pa da, i meni je do prije par tjedana trbuh izgledao samo napuhnuto, kao skembica , a sada se pomalo poceo zaokruzivati, ali mi je jos nije prosirio do iznad pupka … jao ja sam se vagala u nekom 15 tjednu kod doktora, tada sam imala cini mi se 4,5 kilica plus, a sada neznam jer nemam vagu doma s razlogom :D

Makar sam ju mislila sad uzeti, i dragi mi se poceo debljati skupa samnom , bilo bi preporucljivo.. :D

nije to sto se samo ja nemogu sagnuti kad mi nesto treba, nego je i njemu postalo teze

A koji si sad tjedan😊?

Ja sam 20tj + 5 dana :D 

Amy2019
    29. Listopad 2019. 15:41

Ej curke, da se nadovezem za kilazu. Kako se moze paziti da se puno ne deblja? U smislu je li ok izbjegavati tjesteninu, masno, i sve sto goji
    A jesti vise voca i povrca? Mislim zbog bebe, da li beba onda slabije napreduje? Zvuci glupo, al moja sestra je bila bukvalno na dijeti dok je bila trudna malom, i dijete tek tako od 7 mj do 9 nije se vise razvijalo, rodjena premala sa 2,200 a ima blagi autizam ja ne kazem da je to zbog toga, razlog se ne zna, al me strah kad pomislim na to. Sta vi kazete? 

• Elenicaa20
    29. Listopad 2019. 15:41

MiniMe01

Elenicaa20

MiniMe01

Karla89

Lady33

Ja sam danas 14+3…

MiniMe01

Karla89

Lady33

Ja sam danas 14+3…

A koji si sad tjedan😊?

Ja sam 20tj + 5 dana :D

I kakav je sad stomak?Da li se bas primjeti onako fino?Ja sve cekamm haha tek prekosutra ulazim akobogda u 15 tjedan

Betty
    29. Listopad 2019. 15:42

Frau_Mund6

Betty

Frau_Mund6

Sagi, primjecujemo da se protiv trudnoce nisi cjepila 🤣🤣🤣🤣🤣
    Lilypie, 👍💕😍🙏👍 neka je sve super! Za spol ima vremena.
    Meji je prvo sa 36 a drugo sa 38 😓 izvukla sam se, radam 2 mjeseca prije svog rockasa 😁 nekak mi se cini da sam tu najstarija 🤗
    Vrapcic, moguce je da se cuje, ovisno kad je bila ovulacija. Al ne ocajavaj ni ako ne cujes. Ja sam u drugoj trudnoci cekala do 8 tt da uopce odem kod gin, jer moja ni ne prima prije.
    Mi smo danas pregled obavili, koja gin veli da je po njoj dosta dobro stanje, svi organi su razvijeni. Poslala me na ehokardiografiju, jer imam godina pa da i to odradimo.

Draga sta je to ehokardiografija?ja imam 37g,termin 17.06,a moj 38 21.6…

To je pregled srca djeteta dok je jos u maternici. Nesto kao uzv, al ga radi kardiolog.

Hvala draga na odg,ali izgleda da meni nece trebati,bar ne ovaj put☹️

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Elenicaa20
    29. Listopad 2019. 15:43

Amy2019

Ej curke, da se nadovezem za kilazu. Kako se moze paziti da se puno ne deblja? U smislu je li ok izbjegavati tjesteninu, masno, i sve sto goji
    A jesti vise voca i povrca? Mislim zbog bebe, da li beba onda slabije napreduje? Zvuci glupo, al moja sestra je bila bukvalno na dijeti dok je bila trudna malom, i dijete tek tako od 7 mj do 9 nije se vise razvijalo, rodjena premala sa 2,200 a ima blagi autizam ja ne kazem da je to zbog toga, razlog se ne zna, al me strah kad pomislim na to. Sta vi kazete?

Iskreno meni su te dijete totalna glupost
    Em stetos sebi em bebi.Osim ako doktor nije drugacije rekao
    Ja sve jedem zivo i ne pazim nista iskreno
    Usla sam u 4 mj iskreno nista na sebi ne primjetim drugacije zato sto isto jedem kao i prije
    Samo cekamm da mi se vec stomak pocne vidjet jojjj haha😌
    Smatram da nas organizam prije trudnoce je navikao na hranu koju jedemk zamislite sad sve to promijenite pa to je udarac za organizam
    Ne znam eto opet svako ima svoje 

29. Listopad 2019. 16:03

Frau_Mund6

MojeSve

Vanush hvala, nisam uopce znala za temu gestacijski.

Mozda nije puno za 9 tt, ali posto sam startala sa malo vecim brojem kg (visoka 166cm,teska u startu 75kg) + inzulin.rez stvarno moram paziti

Mojesve, jesi kontrolirala secer? Meni je secer u prvoj bio granican, pa sam bila na dijeti. 

Ici cu za cca tjedan dana, prije pregleda da imam najnovije rezultate.

Betty uzasno mi je zao zbog toga sto prolazis😥

• meddleO407
    29. Listopad 2019. 16:28

Meni se trbuh počeo nazirati sa 15,16 tjedana, ali nije to još bilo to, nego više kao napuhnutost. Sad je to već lijepi malecki trbuh, iako bih ja radije da je veći, da beba ima mjesta, ali šta da ja radim  
    za dva tjedna na pregled pa ćemo vidjeti je li sve ok, uf koliko je sada lakše kada se beba osjeti. Najgori mi je bio onaj period kad su prestale mučnine, trbuha još nema, a beba se ne osjeti. To mi je bilo za poludit. 
    Nadam se da ću saznati spol konačno, želim u shopping!!!!

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2019. 16:50

Betty, jako mi je zao!  😣  isplaci se,  odzali i brzo na javi da se opet primilo. 
    Mojesve, nadam se dobrim rezultatima 😉
    Amy, sve ovisi na kakvu dijetu mislis. Ako izbacis secere bjelo brasno, kruh i tijesto. Onda je to cak i pozeljno. Ali ne i da gadujes. To sto se tvojoj sestri dogodilo, bas i nema veze sa dijetom. Bebe si iz maminog organizma uzmu  sve sto trebaju, dok mama moze ostat bez vitamina i minerala koji su joj potrebne. 

url=https://lilypie.com]

Amy2019
    29. Listopad 2019. 16:58

Ne mislim bukvalno dijeta da gladujes, nego izbaciti ono sto zestoko goji a sto cak nije zdravo, kao bijelo brasno, slatko itd. Jednostavno hraniti se zdravije sto je bolje mislim za nas i za bebu u stomaku a i za kile je dobro. A ne sad ono gladujes, ne jedes citav dan itd. Moja sestra jeste gladovala jer se od voca i povrca nije mogla najesti, naravno, a vjerujem da nije se to desilo zbog dijete. Sto kazete, mi mozemo ostati bez potrebnih materija, al beba ne, to sam citala mnogo puta. Hvala na savjetima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.