Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    29. Listopad 2019. 12:43

Frau_Mund6

Neverland, cestitam!!! Divno je imati curku 😍 za decka jos ne znam 😁
    Elejica, pijem dvije dnevno.
    Lemon, meni je taj iastuk zakon, i mozes ga koristit i kasnijea za spavanje, nije iskljucivo trudnicki 😉 a dobar je i za dojenje ako nije prevruce.

Pa da, ja ga isto imam, kad izadjem iz kreveta, moj dragi se izvali na njega 

MiniMe01
    29. Listopad 2019. 12:44

skoljka

Lemon ja sam si kupila ljetos onaj kad je bio u Kauflandu za 60ak kn, jastuk je ok, mislim da ce biti super za dojenje, ALI mi uzas smeta kad spavam, pa sam ga makla, imama jedan bas mali dormeo onaj anatomski valoviti, e ja njeg koristim, taman mi noga lijepo upadne preko onog udubljenja, i koristim ga samo za lijevu stranu, jer vecinu vremwna prespavam na stomaku na lijevoj strani a sad mi jastuk pomaze da se ne prevrnem na stomak u toku noci 😂
    Vrapcic kava dvije nije stetno, ako ti pase samo daj, dobro i za srce. Nemoj se previse opterecivat time sta je stetno sta nije. Stetano je sve ako se pretjeruje u kolicinama. Ja bi rado popila, tako mi zamirise, ali mi naglo skoci tlak. Jucer sam oko 16 popila jmako, tlak skocio i cijelu noc sova 😬

Ja isto popijem jednu slabiju kavu ujutro i caj, popodne koji put lagani kapucino s mlijekom ali ne bas cesto

MiniMe01
    29. Listopad 2019. 12:48

Karla89

Lady33

Curke koje ste 14/15 tjedana trudne vidil vam se stomacic ja ga ne mogu docekati nemam ga jos :(
    Ja sam danas 14+3…
    Kontrola 4.11 :)

Sve to ovisi kakve si građe..
    Ja imala 62kg na 170cm i tek sa 17tj mi se krenuo vidjeti onako lijepo zaobljeni..a od 14tj je to više bila škembica nego trudnički trbuščić.. strpi se još malo, uskoro će se vidjeti 😆💞
    Cure koliko ste kg dobile do sada??
    Ja ostala u šoku jutros..od prošle nedjelje do danas dobila kilu 🙊🙈 sad sam u plusu 3.7kg, a još ni nisam na pola puta..

Pa da, i meni je do prije par tjedana trbuh izgledao samo napuhnuto, kao skembica , a sada se pomalo poceo zaokruzivati, ali mi je jos nije prosirio do iznad pupka ... jao ja sam se vagala u nekom 15 tjednu kod doktora, tada sam imala cini mi se 4,5 kilica plus, a sada neznam jer nemam vagu doma s razlogom :D 

Makar sam ju mislila sad uzeti, i dragi mi se poceo debljati skupa samnom , bilo bi preporucljivo.. :D 

nije to sto se samo ja nemogu sagnuti kad mi nesto treba, nego je i njemu postalo teze 

MiniMe01
    29. Listopad 2019. 12:54

MickeyMouse

Pozdrav žene :) nije me bas bilo ovaj vikend, imali smo puno posla pa nisam stigla pisat, a sad uhvatila malo predah poslije posla i lezim jer sam se preforsirala ovaj vikend.
    Da li koja od vas ima problema sa probavom? U prvoj trudnoci nisam imala problema, ali sada je koma. Sto god pojedem imam osjecaj da me odmah jako napuse i da imam balon u trbuhu.

meni se to isto znalo dogadjati, nisam mogla ni na wc ici kako se spada svaki dan, pa sam ubacila juhe u jelovnik gotovo svaki dan i od tada je puno bolje... makar i one nabrzaka

29. Listopad 2019. 13:11

Vanush hvala, nisam uopce znala za temu gestacijski. 

Mozda nije puno za 9 tt, ali posto sam startala sa malo vecim brojem kg (visoka 166cm,teska u startu 75kg) + inzulin.rez stvarno moram paziti 

MiniMe01
    29. Listopad 2019. 13:36

bejb...ja cu isto imato 27god i prvo dijete 

meddle.. to si u pravu, imam prijateljicu koja je obadvoje djece rodila u ranijim dvadesetima, sad ima 32 godine i kaze da joj je puno teze

Fever.. ja se takodjer ne planiram cijepiti
    Newmum..ja isto tako nisam nikad planirala da cu imati djece prije 30.god, ali mislim da dijete dobijemo bas onda kada treba 

osjetim bebu iznutra, ali ne jos kada stavim ruku

Curke, kad smo vec kod zimskih i hladnih dana, kako cete razbijati dosadu? preporuka nekih filmova serija na netflix-u i svim slicnim kanalima :D

• Elenicaa20
    29. Listopad 2019. 14:00

Posto vidim da dosta pisete o probavi
    Ja idem na wc svaka 2-3 dana tako mi je bilo i prije trudnoce jel to oke?Ne. Mogu bas svaki dan hahaha

Lemon
    29. Listopad 2019. 14:23

MiniMe01

mamasita05

Lemon

Ja još isto ništa ne osjetim, kao da vidim lagano podrhtavanje trbuha kad se skroz smirim i kad gledam baš goli trbuh, ali ništa još, moram ga pitati gdje mi je posteljica jer jednom je napisao naprijed a jednom nazad 😀 ja imam baby watcher pa slušam tu i tamo

Meni je posteljica sprijeda, a pocela sam osjecati prije par dana, s 18+5. Bas sam osjetila lupkanje i onda sam stavila ruku i osjetila. Od tada osjetim svaki put kad legnem i umirim se malo.

Hey Lemon gdje si kupila baby watcher i po kojoj cijeni? :)

Evo ovaj sam naručila sa Alija 
    HRK 133.99  30%OFF | Cofoe Fetal Doppler Ultrasound Baby Heartbeat Detector Home Pregnant Doppler Baby Heart Rate Monitor Pocket Doppler monitor 3.0M

https://s.click.aliexpress.com/e/ny7RoNvO

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Elenicaa20
    29. Listopad 2019. 14:25

MiniMe01

Karla89

Lady33

Curke koje ste 14/15 tjedana trudne vidil vam se stomacic ja ga ne mogu docekati nemam ga jos :(
    Ja sam danas 14+3…

Ja imala 62kg na 170cm i tek sa 17tj mi se krenuo vidjeti onako lijepo zaobljeni..a od 14tj je to više bila škembica nego trudnički trbuščić.. strpi se još malo, uskoro će se vidjeti 😆💞
    Ja ostala u šoku jutros..od prošle nedjelje do danas dobila kilu 🙊🙈 sad sam u plusu 3.7kg, a još ni nisam na pola puta..

Pa da, i meni je do prije par tjedana trbuh izgledao samo napuhnuto, kao skembica , a sada se pomalo poceo zaokruzivati, ali mi je jos nije prosirio do iznad pupka … jao ja sam se vagala u nekom 15 tjednu kod doktora, tada sam imala cini mi se 4,5 kilica plus, a sada neznam jer nemam vagu doma s razlogom :D

Makar sam ju mislila sad uzeti, i dragi mi se poceo debljati skupa samnom , bilo bi preporucljivo.. :D

nije to sto se samo ja nemogu sagnuti kad mi nesto treba, nego je i njemu postalo teze

MiniMe01

Karla89

Lady33

Ja sam danas 14+3…

Pa da, i meni je do prije par tjedana trbuh izgledao samo napuhnuto, kao skembica , a sada se pomalo poceo zaokruzivati, ali mi je jos nije prosirio do iznad pupka … jao ja sam se vagala u nekom 15 tjednu kod doktora, tada sam imala cini mi se 4,5 kilica plus, a sada neznam jer nemam vagu doma s razlogom :D

A koji si sad tjedan😊?

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2019. 14:34

Betty

Frau_Mund6

Sagi, primjecujemo da se protiv trudnoce nisi cjepila 🤣🤣🤣🤣🤣
    Lilypie, 👍💕😍🙏👍 neka je sve super! Za spol ima vremena.
    Meji je prvo sa 36 a drugo sa 38 😓 izvukla sam se, radam 2 mjeseca prije svog rockasa 😁 nekak mi se cini da sam tu najstarija 🤗
    Vrapcic, moguce je da se cuje, ovisno kad je bila ovulacija. Al ne ocajavaj ni ako ne cujes. Ja sam u drugoj trudnoci cekala do 8 tt da uopce odem kod gin, jer moja ni ne prima prije.
    Mi smo danas pregled obavili, koja gin veli da je po njoj dosta dobro stanje, svi organi su razvijeni. Poslala me na ehokardiografiju, jer imam godina pa da i to odradimo.

Draga sta je to ehokardiografija?ja imam 37g,termin 17.06,a moj 38 21.6…

To je pregled srca djeteta dok je jos u maternici. Nesto kao uzv, al ga radi kardiolog.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.