Ja ga isto planiram kupiti,samo da prode današnji pregled ..vidim da ih ima malo koristenih na prodaju..lilypie ja sam u prvoj dobila 23kg,ali krenula sam sa 52kg,a sad imam sigurno nekih 63-64kg..sve me strah kolika cu biti
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Imam 32 god i prva bebica. A kad malecka nije htjela doć koju godinu ranije
Ako sve prode u redu, prva beba s 29 godina 😃 (par god.pokusavanja i par neuspjelih ivf-a)
Nikad se nisam cijepila protiv gripe pa ne planiram ni sada
Vrapcic123 vjerujem da ce se vidjeti ❤️!
Od kojeg tt se moze pratiti pomocu baby watchera? Da znam odmah kupiti 😂🙈
Sto se tice kila stvarno cu na iducem pregledu traziti doktora plan prehrane, jer eto 9tt i ja sam +2kg 😱 a jedem isto kao i dosad. Ne znam ni je li moguce vec ovako rano da budem puna vode.. Bili ovaj vikend na svadbi i poslije nekog vremena vise nisam mogla u cipelama biti, noga mi se udvostrucila🤨🙄
I stvarno se brinem jer i prije trudnoce imam inzulinsku rezistenciju i pijem tablete..
Lilypie ma super za pregled, sad su bebice jednake, prije je bila jedna malo manja ako te nisam pomjesala sa nekom. Ma super, napokon da se opustis i uzivas, i na vali na shoping.
Vrapcic bit ce to sve dobro, ako danas nebude kucalo, sigurno ce te naruciti iduci tjedan opet, razgovaraj sa dr. Komunikacija je bitna, i ti ces biti smirenija.
Mojesve neke zene su sklone nakupljanju vode, mozda si bas ti ta, ako jedes normalno nemoj smanjivati, voda ce otici kroz 2-3 tjedna nakon poroda. Ali svakako trazi pretrage radi secera.
😎 Jutros se vagam 5+ 🙈
Lilypie ma super za pregled, sad su bebice jednake, prije je bila jedna malo manja ako te nisam pomjesala sa nekom. Ma super, napokon da se opustis i uzivas, i na vali na shoping.
Vrapcic bit ce to sve dobro, ako danas nebude kucalo, sigurno ce te naruciti iduci tjedan opet, razgovaraj sa dr. Komunikacija je bitna, i ti ces biti smirenija.
Mojesve neke zene su sklone nakupljanju vode, mozda si bas ti ta, ako jedes normalno nemoj smanjivati, voda ce otici kroz 2-3 tjedna nakon poroda. Ali svakako trazi pretrage radi secera.
😎 Jutros se vagam 5+ 🙈
Nisu moje 😀 Mislim da su kod Ancice.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
30 godina, prva beba.
Vrapcic i ako ne čuješ/vidiš otkucaje na ovom uzv nemoj se uspaničiti, ne vide se svima tako rano. A i ovisi o kvaliteti ultrazvuka.
Lilypie čestitam! Kako mi je drago da je sve ok, uživaj :)
Mojesve pa meni se +2 ne čini puno, naravno da ti neka zdrava prehrana ne može štetiti, tako da ako ti je lakše pratiti pitaj doktora za preporuke. Ima ti i tu na temi Gestacijski, cure pišu svoje planove.
Meni je ginic rekao da je normalno u prvom tromjesjecju dobiti 2 kg pa se ne uzrujavam oko tog
31 god., prve bebe, djecaci od 400 grama :)
Nikad se nisam cijepila protiv gripe pa necu ni sad. Ali ja sam na cuvanju trudnoce pa i nisam previse među ljudima, u trgovine idem dok su svi na poslu i nije gužva, šetam vani na svježem zraku.
Ja još isto ništa ne osjetim, kao da vidim lagano podrhtavanje trbuha kad se skroz smirim i kad gledam baš goli trbuh, ali ništa još, moram ga pitati gdje mi je posteljica jer jednom je napisao naprijed a jednom nazad 😀 ja imam baby watcher pa slušam tu i tamo
Meni je posteljica sprijeda, a pocela sam osjecati prije par dana, s 18+5. Bas sam osjetila lupkanje i onda sam stavila ruku i osjetila. Od tada osjetim svaki put kad legnem i umirim se malo.
Hey Lemon gdje si kupila baby watcher i po kojoj cijeni? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji