Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Betty
    29. Listopad 2019. 08:24

Ja ga isto planiram kupiti,samo da prode današnji pregled ..vidim da ih ima malo koristenih na prodaju..lilypie ja sam u prvoj dobila 23kg,ali krenula sam sa 52kg,a sad imam sigurno nekih 63-64kg..sve me strah kolika cu biti

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Luca87
    29. Listopad 2019. 08:38

Imam 32 god i prva bebica. A kad malecka nije htjela doć koju godinu ranije 

29. Listopad 2019. 08:43

Ako sve prode u redu, prva beba s 29 godina 😃 (par god.pokusavanja i par neuspjelih ivf-a)

Nikad se nisam cijepila protiv gripe pa ne planiram ni sada

Vrapcic123 vjerujem da ce se vidjeti ❤️!

Od kojeg tt se moze pratiti pomocu baby watchera? Da znam odmah kupiti 😂🙈

29. Listopad 2019. 08:47

Sto se tice kila stvarno cu na iducem pregledu traziti doktora plan prehrane, jer eto 9tt i ja sam +2kg 😱 a jedem isto kao i dosad. Ne znam ni je li moguce vec ovako rano da budem puna vode.. Bili ovaj vikend na svadbi i poslije nekog vremena vise nisam mogla u cipelama biti, noga mi se udvostrucila🤨🙄
    I stvarno se brinem jer i prije trudnoce imam inzulinsku rezistenciju i pijem tablete.. 

skoljka
    29. Listopad 2019. 09:02

Lilypie ma super za pregled, sad su bebice jednake, prije je bila jedna malo manja ako te nisam pomjesala sa nekom. Ma super, napokon da se opustis i uzivas, i na vali na shoping.
    Vrapcic bit ce to sve dobro, ako danas nebude kucalo, sigurno ce te naruciti iduci tjedan opet, razgovaraj sa dr. Komunikacija je bitna, i ti ces biti smirenija.
    Mojesve neke zene su sklone nakupljanju vode, mozda si bas ti ta, ako jedes normalno nemoj smanjivati, voda ce otici kroz 2-3 tjedna nakon poroda. Ali svakako trazi pretrage radi secera.
    😎 Jutros se vagam 5+ 🙈

Lilypie
    29. Listopad 2019. 09:10

Lilypie ma super za pregled, sad su bebice jednake, prije je bila jedna malo manja ako te nisam pomjesala sa nekom. Ma super, napokon da se opustis i uzivas, i na vali na shoping.
    Vrapcic bit ce to sve dobro, ako danas nebude kucalo, sigurno ce te naruciti iduci tjedan opet, razgovaraj sa dr. Komunikacija je bitna, i ti ces biti smirenija.
    Mojesve neke zene su sklone nakupljanju vode, mozda si bas ti ta, ako jedes normalno nemoj smanjivati, voda ce otici kroz 2-3 tjedna nakon poroda. Ali svakako trazi pretrage radi secera.
    😎 Jutros se vagam 5+ 🙈

Nisu moje 😀 Mislim da su kod Ancice.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

vanush
    29. Listopad 2019. 09:26

30 godina, prva beba.
    Vrapcic i ako ne čuješ/vidiš otkucaje na ovom uzv nemoj se uspaničiti, ne vide se svima tako rano. A i ovisi o kvaliteti ultrazvuka.
    Lilypie čestitam! Kako mi je drago da je sve ok, uživaj :)
    Mojesve pa meni se +2 ne čini puno, naravno da ti neka zdrava prehrana ne može štetiti, tako da ako ti je lakše pratiti pitaj doktora za preporuke. Ima ti i tu na temi Gestacijski, cure pišu svoje planove.

• emama260212
    29. Listopad 2019. 11:04

Meni je ginic rekao da je normalno u prvom tromjesjecju dobiti 2 kg pa se ne uzrujavam oko tog

Meg_026
    29. Listopad 2019. 12:08

31 god., prve bebe, djecaci od 400 grama :)
    Nikad se nisam cijepila protiv gripe pa necu ni sad. Ali ja sam na cuvanju trudnoce pa i nisam previse među ljudima, u trgovine idem dok su svi na poslu i nije gužva, šetam vani na svježem zraku.

MiniMe01
    29. Listopad 2019. 12:36

mamasita05

Lemon

Ja još isto ništa ne osjetim, kao da vidim lagano podrhtavanje trbuha kad se skroz smirim i kad gledam baš goli trbuh, ali ništa još, moram ga pitati gdje mi je posteljica jer jednom je napisao naprijed a jednom nazad 😀 ja imam baby watcher pa slušam tu i tamo

Meni je posteljica sprijeda, a pocela sam osjecati prije par dana, s 18+5. Bas sam osjetila lupkanje i onda sam stavila ruku i osjetila. Od tada osjetim svaki put kad legnem i umirim se malo.

Hey Lemon gdje si kupila baby watcher i po kojoj cijeni? :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.