Mene danas probada skroz dolje, na ulazu u rodnicu, tj kao da mi sijeva na trenutke. Jel itko to osjetio?
Da, dosta puta... Ali sve je to normalno. Zaista se vodim tim, dok ne daj Boze ne prokrvarim, ili da bol traje dugo, sve je oke... Ja ne znam kako, ali zaistaaa od prvog dana sam sebi rekla, samo pizitivno bez obzira na sve, i drzi me i danas😁 Ne citam ouno na Netu unapred, ni za sta... Pratim sebe i svoje telo. Ne izigravam Tarzana, pazim se koliko mogu, a sve ostalo ce samo doci na svoje🙏
Karla89 cestitam! 🤗
Clio35 nemoj biti u panici, sva ta probadanja su uobicajena. Ako ne osjetis jacu bol ne treba panicariti.
mamasita05 mene je znalo dolje nisko probadati prije par tjedana,ali onako samo par puta pa onda nista pa nakon nekog vremena opet malo. Ali nije bila bol niti jako neugodno vise cudno, pa nisam previse paznje pridavala tome.
Meni je ovo prvi put da imam razmak izmedu pregleda 4 tjedna, do sada sam bila svaka 2 i ne mogu docekat da vidim sta se dogada. 😏
Mene danas probada skroz dolje, na ulazu u rodnicu, tj kao da mi sijeva na trenutke. Jel itko to osjetio?
Jesam ja mislim prosli tjedan.
Netko je prije par dana pisao da je imao one neke kao kontrakcije da stegne stomak pa popusti, e ja sam to danas imala cijeli dan, ne konstantno vec povremeno. Mene je to stiskalo odmah iznad mjehura, na prvu sam mislila da me boli mjehur, pa sam skontala da me bas stegne sa strana prema sredini pa popusti, sigurno mi se ponovilo 10 puta danas.
I sta ste rekle da to znaci?
Cure cestitam na dobrim nalazima!
Karla kad stignes bas me zanima kolika ti je vjerojatnosti za down? 1/ koliko? Meni je 1/osam znamenki, a za ostale 10 znamenki
Trisomija 21 1:8znamenki
18 1:9znamenki
13 1:13znamenki
Hvalaaa vam curke!
Pa ja sam htjela curicu samo zbog robice koja je puno ljepša za cucice , nego za dečke.. 🙈
I rekli smo svima, svi u šoku..nisu se nadali. Totalno iznenađenje je bilo svima.
Karla89 tako i ja sve sto gledam samo mi oci bjeze na stvari za curicu, a danas kad sam bila u berbi sve zenske me spopale i vele ma ti nosis decka, pa da se vidis ti sijas, prelijepa si itd babske, a mozda pogode ahahah, jos me jedna odmjerava kao gleda mi oblik stomaka, i nesto veli kao ma decko 100% visoka trudnoca, nesto tako a meni bilo smijesno sto one tako raspravljaju pa nisam ni pitala sta to znaci.
Znaci tvoji u skoku, i moji ukucani su bili u soku da sam ja mislila da im nije bilo drago, al tad su me hormoni prali, pa sam sve izvrtala kako je meni odgovaralo😅
Karla kad stignes bas me zanima kolika ti je vjerojatnosti za down? 1/ koliko? Meni je 1/osam znamenki, a za ostale 10 znamenki
Hvalaaa vam curke!
Pa ja sam htjela curicu samo zbog robice koja je puno ljepša za cucice , nego za dečke.. 🙈
I rekli smo svima, svi u šoku..nisu se nadali. Totalno iznenađenje je bilo svima.
Hvala, slicno je onda
Mogu misliti koji sok je bio, em si vec dugo trudna em vec spol znate 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvalaaa vam curke!
Hvala, slicno je onda
Mogu misliti koji sok je bio, em si vec dugo trudna em vec spol znate 😁
Da 😂 totalan šok..
Al samo nas je doktor zeznuo kad je rekao da misli da je dečko i još mi pokazao kao pišulinca 😀😀
A kako u muževoj familiji nema cura uopće, s muške strane, ja sam bila uvjerena da je dečko 😜
Kad god bi govorila o bebi nikad ne bih rekla ona, uvijek on..e sad ću se morat prešaltat.
I ja stalno govorim on i mislim da je decko (i htjela bih) a sad vidjet cemo uskoro jesam li u pravu.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja bi curku isto zbog robice🤭
Ja imam cvimbe po licu vratu ramenima prsima stomaku ledjima...
Nadam se da ce skoro i to u normalu
It’s a baby boy💙
Cure koje ste mjerile nuhalni nabor, koliki vam je bio? Ceka me to sljedeći tjedan 🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji