Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luce55
    21. Rujan 2019. 17:54

Lijep Pozdrav 
    Cure dali jedete lignje u trudnoći ja sam danas jela a navodno nije dobro 🤔

jojo2502
    21. Rujan 2019. 18:26

Pozdrav cure, prijavljujem se 😊
    Po posljednjoj m trebala bi biti 5+5 tt, termin 25.5
    Prvi pregled i uzv zakazan za utorak, inace druga trudnoća 😊

[/ur

skoljka
    21. Rujan 2019. 19:11

Dobro dosle nove curke, lijepo druzenje nam zelim 😃🥰
    Curke koje ste iznad 13tt a jos koristite uteice, jeste li primjetile da vam se cerviks podigao gore vislje i da ga vise nemozete napipat. Meni je inace bio jako nisko dole na samom pocetku, i bas sam mislila da cu u toku trudnoce imati problema jer je jako nisko, i zadnjih dana ga vise nemogu napipat

Vaki
    21. Rujan 2019. 20:29

Luce55

Lijep Pozdrav

Zašto nije dobro? Ja nekako mislim da su one zdrave. 😋 Znam samo da se ne smije previše tune, ali za lignje nisam čula...
    Školjka - ja koristim Crinone gel pa ne znam, ali sam skužila da aplikator sad malo teže ulazi. Možda sam puna gela pa nema kud... 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    21. Rujan 2019. 20:42

Vaki pa i meni je sad dole stisnutije, al kako uvijek pokusavam Utric gurnuti sto dublje da ne ispadne, sad bas osjetim promjene i to sto mi je stisnutije i da je cerviks otisao visoko, ja mislim da je to dobro, jer sam citala da nevalja da je nisko jer prerano moze doci do otvaranja pa se mora strogo mirovati, i bas sam se toga sve vrijeme bojala, i sad ga vise nemogu napipati, pa me bas zanima jel i deugima tako

skoljka
    21. Rujan 2019. 21:37

https://youtu.be/p7eimb20zcI
    Morara sam ovo staviti, neznam jeste li vec gledale, ima jedan zanimljiviji video al ga sad nemogu naci

21. Rujan 2019. 22:08

skoljka

Dobro dosle nove curke, lijepo druzenje nam zelim 😃🥰
    Curke koje ste iznad 13tt a jos koristite uteice, jeste li primjetile da vam se cerviks podigao gore vislje i da ga vise nemozete napipat. Meni je inace bio jako nisko dole na samom pocetku, i bas sam mislila da cu u toku trudnoce imati problema jer je jako nisko, i zadnjih dana ga vise nemogu napipat

Ja mislim da je samo moj doktor... Da ne vredjam😂... Ja sam prokrvarila u 5 nedelji i to je trajalo 3 dana, i on mi je dao 3x1 da pijem, utrogestan, i to je bila za 10 dana msm. Posle toga nista, kao prestalo, nemas potrebe. A evo sve i jedba koju znam, koja je imala i minimum krvarrnja, do kraja 3 meseca i onda prestala bez obzira sto je sve bilo oke...promenila sam doktora, sl nedelje cu ici, pa cu bas da ga pitam, tad cu biti 9ta nedelja, nadam se da mi nece nesto reci da se "uplasim"... 

Boa35
    22. Rujan 2019. 09:14

Vaki

Luce55

Lijep Pozdrav

Zašto nije dobro? Ja nekako mislim da su one zdrave. 😋 Znam samo da se ne smije previše tune, ali za lignje nisam čula…
    Školjka - ja koristim Crinone gel pa ne znam, ali sam skužila da aplikator sad malo teže ulazi. Možda sam puna gela pa nema kud… 😁

Muzgavce (lignja, lignjun, mušun, hobotnica) i inače su jaaako teško probavljivi i ljudi ih ne bi trebali prečesto jesti..a sad da su zabranjeni u trudnoći, ja ne znam..meni nije nitko to rekao niti sam igdje to pročitala.. ja ih obožavam i barem jednom mjesečno jedemo nešto od toga.. 🙈🤪

Aria12
    22. Rujan 2019. 09:17

Luce55

Lijep Pozdrav

Zašto nije dobro? 
    Ja ih jedem jednom tjedno, to je rijetka hrana koja mi odgovara da nemam mučnine poslije.
    Mislim da malo previše čitamo i stvaramo si strahove :) ja sam pročitala da svježi sir nije dobar u trudnoći, evo kolegica je 9 mjeseci živjela na svježem domaćem siru, curica je živa i zdrava i divna ❤
    Od tog trenutka sam prestala čitati što da, a što ne :) 
    Sve umjereno i sve će biti u redu ❤

22. Rujan 2019. 09:47

Zašto svježi sir ne? Misliš domaći, tipa od neke bakice sa sela? Ja jedem ovaj iz trgovine. Majko mila više sa zabranama 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.