Jao zene ja kad sam bila proke par dana na pregledu ( 6+4 bila) danas sam 7tj
Uopce u toj nervozi nisam pitala za srceko.
Dr je samo rekla bebac se vidi, aktivan je, a na nalazu i uzv slici ne razumijem kratice, mozda je jos rano da pise.
Narucena opet 7.10, kao za tri tj od ovog pregleda
Ako je rekla da je aktivan to je vjerojatno mislila na otkucaje. Meni ti na nalazu prvom kada sam isto zaboravila to pitati pisalo KČS + pa mozes to vidjeti ako ti pise. Inace tu je clanak sa objasnjenim kraticama za nalaze https://www.ringeraja.hr/m/clanak/tumacenje-ultrazvucnih-nalaza-u-trudnoci_528.html?page=#
Cure, kod mene protiv žgaravice ništa ne pomaže i ja uzela Reflustat za žgaravicu - ima instant učinak, stvarno mi je odmah pomoglo. Ali ljudi moji šta je to odvratno, kao da piješ šampon sa okusom kaladonta, svaki put me tjera na bljuvanje. Odlučila sam to popiti samo kad apsolutno ne mogu izdržat jer je 🤮🤮
Bok cure! Ja vas redovno pratim al ne stignem se javljati.
Mene je u prosloj trudnoci jako mucila zgaravica, mislim da sam cijelu trudnocu prespavala sjedecki. ugl, najbolje od svega mi se pokazao dumbir, jela sam male komadice sirovog dumbira, izvrstan je za zgaravicu i mucnine. Eto probajte, nadam se da ce pomoci.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure ! Evo i ja se prijavljujem. Ja sam danas točno 5t. Termin 22.5. Mene muči upala mjehura Prvi pregled tek 2.10. Što pijete za upalu mjehura? Ja sam krenila sa čajem od brusnice
Dobrodošle nove cure, i zelim vam urednu trudnoću
vragolasta čestitkee sto se tice upale samo puno brusnice, ja sam do 3 šalice dnevno pila, meni je puno pomogao. Ali najbolje je da se posavjetujes sa svojim ginekologom.
Pozdrav cure ! Evo i ja se prijavljujem. Ja sam danas točno 5t. Termin 22.5. Mene muči upala mjehuraPrvi pregled tek 2.10. Što pijete za upalu mjehura? Ja sam krenila sa čajem od brusnice
Dobro nam došla!
Evo i ja prijavljujem upalu mjehura.. kako me primilo šmrcanje i kihanje, došla i upala izgleda.. staalno onaj užasan osjećaj da moram na wc.. al ne peče me ništa, samo to..
Skuhala čaj od brusnice, pa će valjda pomoći.. samo da izdržim do 16h i onda doma..
Ja sam utriće koristila 3x2..muka mi je već od njih 😣
Sad mi rekla samo 2xnavečer dok ih ne potrošim i onda ništa dalje 🤗 mislim i ja uzet elebaby.. koliko ima tabletica unutra i koja im je cijena? One se piju jedna dnevno?
150kn, 30 kapsula, jedna dnevno.
ajme tablete su preskupe.. ja iste u Šidu kupujem za 68kn 30 kapsula
Filip&Andrej
27.03.2020
Pozdrav cure ! Evo i ja se prijavljujem. Ja sam danas točno 5t. Termin 22.5. Mene muči upala mjehuraPrvi pregled tek 2.10. Što pijete za upalu mjehura? Ja sam krenila sa čajem od brusnice
Dobro nam došla!
Evo i ja prijavljujem upalu mjehura.. kako me primilo šmrcanje i kihanje, došla i upala izgleda.. staalno onaj užasan osjećaj da moram na wc.. al ne peče me ništa, samo to..
Skuhala čaj od brusnice, pa će valjda pomoći.. samo da izdržim do 16h i onda doma..
Jel kuhas caj od plodova ili? Ja sam kupila plodove, al ne pise koliko ide pa stavim onako otprilike.
Hej draga, dobrodosla. Brusnica ti je super za mjehur. Ja sam prije imala bas puno problema s upalama. Sad mi se napokon cini da je to iza mene. Uglavnom, kupi u trgovini brusnicu u rinfuzi. Ili onako vec zapakiranu u vrecicama. U loncu prokuhaj pola litre vode i u nju stavi dobru saku te brusnice. Poklopi i ostavi da se ohladi i odstoji barem 4-5 sati. Imat ces najfiniji caj/sok od brusnice kojem ne treba secera. Bolje ti je to od bilo kojeg caja iz vrecice.
Cure samo nemojte stedjeti. Sto vise plodova stavite u vrelu vodu, imate intenzivniji okus. Ali moraju odstajati dugo da bi pustili sok. Ja znam preko noci ostaviti, a ako stavljate u salicu plodove (najmanje punu veliku zlicu) onda neka poklopljeni odstoje barem 2 sata. Inace nema smisla jer nece pustiti. Ja se cak nekad natjeram i da pojedem te raskuhane bobice.
Sortiraj odgovore
Najstariji