Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2019. 18:57

Aaaaa ok :)

jojo2502
    22. Rujan 2019. 19:02

malina08

Aaaaa ok :)

Jesi bila na pregledu vec? Ja idem u utorak i ne mogu docekat 😩

[/ur

22. Rujan 2019. 21:03

Nisam bila, ovo mi je druga trudnoca, u prvoj sam ranije isla na pregled pa sam se prerano veseila :( tako da idem 14.10.,iako ne mogu docekat moram se strpiti :) inace bila sam na 5+0 samo da se uvjerim.da nije vanmatericna pa smo vidjeli da je mrva smjestena gdje treba biti. Nemam nikskvih simptoma osim sto me grudi ubijaju... a ti?

• Sancy3
    23. Rujan 2019. 00:02

Evo i ja se prijavljujem...10tt.termin 24.4 

• Lady33
    23. Rujan 2019. 07:39

Sanja89

Evo i ja se prijavljujem…10tt.termin 24.4

Meni termin 25.4.
    Danas 9+4 tjedna :) ...

url=https://lilypie.com]

skoljka
    23. Rujan 2019. 07:40

Jutro curke, kako ste mi.? 
    Dobro dosle nove 🥰

vanush
    23. Rujan 2019. 09:47

Lemon pa to je super nalaz, čestitam.  Zašto nebi bila opuštena?

Chappie divno to je ono  što sve jedva čekamo 

Dobrodošle nove cure! 

ribi1234
    23. Rujan 2019. 09:50

Chappie blago tebi! Jesi li bila posebno koncentrirana kad si ga osjetila ili je to nesto sto ne mozes ne skuziti?

Curice moje, ja ne prestajem jesti. Stalno sam gladna, a nisam jos ni na pola trudnoce. 100 kila cu imat. Razmisljala sam preci na onu prehranu za gestacijski, jel imate neki jelovnik za preporuciti?

• Sancy3
    23. Rujan 2019. 10:11

Lady33

Sanja89

Evo i ja se prijavljujem…10tt.termin 24.4

Meni termin 25.4.
    Danas 9+4 tjedna :) …

Ajmee foraaa,dan razlike😂😂

Boa35
    23. Rujan 2019. 10:17

Dobro nam došle nove cure!!
    Ja sam jutros skužila da neću moći još dugo nisiti svoje hlače.. imam za sad još dvoje koje mijenjam na posao + tajice iz lidla kad imam neku tuniku.. baš me počeo stiskati dio na trbuhu i ujutro.. tak da ako izdržim još dva tjedna u njima bude super a inače, frendica mi sašila onaj umetak s gumom za hlače što ide na gumb.. al kak još nemam trbuha (još uvijek je to samo škembica) onda mi sve puše i preveliko mi s tim.. tako da bit će mi veselo.. iliii ću nakon ručka otkopčat gumb i tak sjedit u uredu da me ne stišče..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.