Aaaaa ok :)
Jesi bila na pregledu vec? Ja idem u utorak i ne mogu docekat 😩
[/ur
Nisam bila, ovo mi je druga trudnoca, u prvoj sam ranije isla na pregled pa sam se prerano veseila :( tako da idem 14.10.,iako ne mogu docekat moram se strpiti :) inace bila sam na 5+0 samo da se uvjerim.da nije vanmatericna pa smo vidjeli da je mrva smjestena gdje treba biti. Nemam nikskvih simptoma osim sto me grudi ubijaju... a ti?
Evo i ja se prijavljujem…10tt.termin 24.4
Meni termin 25.4.
Danas 9+4 tjedna :) ...
url=https://lilypie.com]
Lemon pa to je super nalaz, čestitam. Zašto nebi bila opuštena?
Chappie divno to je ono što sve jedva čekamo
Dobrodošle nove cure!
Chappie blago tebi! Jesi li bila posebno koncentrirana kad si ga osjetila ili je to nesto sto ne mozes ne skuziti?
Curice moje, ja ne prestajem jesti. Stalno sam gladna, a nisam jos ni na pola trudnoce. 100 kila cu imat. Razmisljala sam preci na onu prehranu za gestacijski, jel imate neki jelovnik za preporuciti?
Evo i ja se prijavljujem…10tt.termin 24.4
Meni termin 25.4.
Danas 9+4 tjedna :) …
Ajmee foraaa,dan razlike😂😂
Dobro nam došle nove cure!!
Ja sam jutros skužila da neću moći još dugo nisiti svoje hlače.. imam za sad još dvoje koje mijenjam na posao + tajice iz lidla kad imam neku tuniku.. baš me počeo stiskati dio na trbuhu i ujutro.. tak da ako izdržim još dva tjedna u njima bude super a inače, frendica mi sašila onaj umetak s gumom za hlače što ide na gumb.. al kak još nemam trbuha (još uvijek je to samo škembica) onda mi sve puše i preveliko mi s tim.. tako da bit će mi veselo.. iliii ću nakon ručka otkopčat gumb i tak sjedit u uredu
da me ne stišče..
Sortiraj odgovore
Najstariji