Prijavljujem termin,4.4..danas sam bila na pregledu sve super,11+6
Jedno pitanje, mozda je i bilo to negdje.. Sto se tice glavobolje, sto je dozvoljeno? Ne prakticiram tablete, ali danas bas nikako ne mogu izdrzat..
Procitala sam negdje sam lupocet ili lekadol.
Meni su rekli da smijem Lekadol uzeti al najbolje pitaj :)
a meni dali u ljekarni samo lupocet da smijem 😂😂
Za lupocet znam da je paracetamol, ne znam za lekadol.
Pozdrav drage trudnice,buduce mame!
Evo da vam se i ja prikljucim,prebacujem se s teme lh trakice iskustva,jer sam prije tri dana saznala sretnu vijest😃😃.po aplikaciji u mob.sam trudna 6+6.u pon.sam narucena na prvi pregled pa sam malo u strahu jer mi je ovo prva trudnoca.od simptoma imam samo osjetljive i teze grudi i stomak mi je malo napuhan.Mucnine jos nemam.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Čestitam Clio35. Držim fige da sve bude u redu na pregledu. Mučnine ti mogu tek krenut a možda i neće, evo meni nisu, zna mi se mučkat u trbuhu i jednom sam povraćala u 6.tjednu i to je to. Sretno😊
Skoljkice - šta da ti kažem, mučnine i dalje čitav dan. Čitala sam da postoje neki lijekovi protiv mučnina, a da ih mogu uzimati i trudnice. Pitat ću baš ginekologa u utorak pa da vidim što će on reči jer je meni stvarno grozno.
Karla - barem si mandarinama unjela puno vitamina da te štite od teže prehlade.Vaki proslu trudnocu sam dobila na recept reglan, bio mi je odlican za mucnine, sad nisam dobila nist na recept. Probala sam antimentil ( ne pomaze), gingermina ( ublazi, smiri povracanje, ali ne i mucnine, stalno je prisutna), cuclam dumbir, ni on nista.
Jedino da trazis reglane na recept, oni stvarno pomazu.
Za zgaravicu sam bila dobila acipan, ide na prazan zeludac jedna ujutro, milina, ko vjetrom odnesena.
Sad je jos nemam, ali ako me bude mucila trazit cu da mi pusti jednu kutiju
Hvala ti, draga! Baš ću ga pitati jer ne mogu više ništa zbog mučnina. Nikako da se smanje barem malo. I od vode mi se bljuje pa sam sigurna da pijem premalo tekućine. Bojim se da će beba dobivati premalo zbog mene.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Čestitam Clio :)
Vaki - joj ne mogu zamislit da mi je svaki dan mucno, ja sam stvarno dobro prosla kaj se toga tice, bilo je izdrzljivo. Jela sam peciva, najbolje od dana prije, to mi je skroz pomagalo. A nakon 12. Tjedna je prestalo kao da nikad nije bilo 😄 nadam se da ce i tebi uskoro skroz prestati.
🧔39
👧31
Clio35 dobro nam došla!
Joj vaki ne mogu ni zamisliti kako ti je..ja nisam niti jednom povratila u trudnoći, a mučno kad bi mi došlo, smirila bi se, duboko disala ili ako sam bila hladna pojela nešto i prestalo bi kroz koju min..trajalo mi je dva tjedna, taman smo na moru bili u to vrijeme..tako da ti se stvarno divim kako podnosiš to, a još k tome i radiš..ja da moram svako malo na wc trčati svi bi već znali da sam trudna..ovako već smo daleko dogurali a niitko još ništa ne zna..čak ni roditelji 🙈🥰
Pozdrav drage trudnice! Citam vas i pratim, al mi je nekako rano se pridruziti s obzirom da jos nisam obavila ni prvi pregled! Nadam se da cu uskoro aktivno tipkati s vama😊
Cure koje ste uzimale utriće i estrofem kako ste se skidali s njih. Dr mi je rekao postepeno, a sad me zanima kako i koliko dugo, jer naravno zaboravila sam ga pitati.
Cure koje ste uzimale utriće i estrofem kako ste se skidali s njih. Dr mi je rekao postepeno, a sad me zanima kako i koliko dugo, jer naravno zaboravila sam ga pitati.
Ja sam se sa progynove skidala tako da mi je početna doza bila 3x dnevno i onda su mi rekli sljedeća tri dana po 2x na dan i onda tri dana po 1x i gotovo. A tako isto i sa duphastonom, a utrogestan mi je ostavio dvije dnevno
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Chappie, Karla - u prvoj trudnoći mi je isto bilo tako, ali je kraće trajalo. Nadam se da se sad neće odužiti do kraja.
Naravno da svi znaju da sam trudna kad izgledam kao mrtvac. 😋
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji