Cure samo nemojte stedjeti. Sto vise plodova stavite u vrelu vodu, imate intenzivniji okus. Ali moraju odstajati dugo da bi pustili sok. Ja znam preko noci ostaviti, a ako stavljate u salicu plodove (najmanje punu veliku zlicu) onda neka poklopljeni odstoje barem 2 sata. Inace nema smisla jer nece pustiti. Ja se cak nekad natjeram i da pojedem te raskuhane bobice.
Na poslu pijem čaj iz vrećice ali doma kuham baš suhu.. na onu šalicu za čaj (mislim da ima skoro 3dcl) stavim jednu jušnu žlicu brusnice i isto pustim par h da odstoji.
I ovo mi je iskocilo prije koji dan. Konkretno ovaj proizvod nisam probala ali sam ranije pila nesto slicno (isto na bazi brusnice i d manoze) i super mi je bilo. Pise da je ok u trudnoci.
https://arkopharma.hr/proizvodi/linije/cys-control/cys-control-fort-confort-urinaire/
Skoljkice - šta da ti kažem, mučnine i dalje čitav dan. Čitala sam da postoje neki lijekovi protiv mučnina, a da ih mogu uzimati i trudnice. Pitat ću baš ginekologa u utorak pa da vidim što će on reči jer je meni stvarno grozno.
Karla - barem si mandarinama unjela puno vitamina da te štite od teže prehlade.
Vaki proslu trudnocu sam dobila na recept reglan, bio mi je odlican za mucnine, sad nisam dobila nist na recept. Probala sam antimentil ( ne pomaze), gingermina ( ublazi, smiri povracanje, ali ne i mucnine, stalno je prisutna), cuclam dumbir, ni on nista.
Jedino da trazis reglane na recept, oni stvarno pomazu.
Za zgaravicu sam bila dobila acipan, ide na prazan zeludac jedna ujutro, milina, ko vjetrom odnesena.
Sad je jos nemam, ali ako me bude mucila trazit cu da mi pusti jednu kutiju
I protiv zgaravice probajte si kupit rennie tablete za zvakanje, meni su isto bile oke, samo sto sam kasnije tek za njih saznala.
Bokić cure i dobrodošle nove cure.
Ja danas bila na pregledu, mrvica raste i sve je super. Svi nalazi su mi došli dobri tako da sam malo odahnula. Presretna sam bila kad sam vidjela koliko je mrvica već narasla u 3 tjedna. Neopisiva sreća
Dobrodošle nove cure :)
Evo i mene malo tu, čitam vas svaki dan al sam aktivnija u facebook grupi :)
Danas sam si mjerila koliko vode popijem i van sebe sam. Zedna sam još uvijek užasno a popila sam već 2 i pol litre :D pa dokle? S tim da secer nemam, znaci nemam s tim problema, a vodu pijuckam u malim gutljajima tokom dana, a usta su suha i suha :D
Bokić cure i dobrodošle nove cure.
Ja danas bila na pregledu, mrvica raste i sve je super. Svi nalazi su mi došli dobri tako da sam malo odahnula. Presretna sam bila kad sam vidjela koliko je mrvica već narasla u 3 tjedna. Neopisiva sreća
Superiska👏👏 Bas mi je drago😁 I ja jedva cekam da dodjem kuci pa da kazem pregled... Ne znam za vas, ali meni tako nedelje i dani brzo prolaze... Ni ne okrenem se, ono vec sledeca nedelja😁🥰🤰... Kako se osecate? Jesen nam stiglaaa... U mojoj glavi eto vec snega i zime😂
Hvala na dobrodošlici !! ❤️ Kupila sam u ljekarni caj od brusnice za pocetak. Al ovo sta ste napisale zvuci dobro. Uzet cu u rinfuzi pa cu napravit sok/caj.
Prijavljujem termin,4.4..danas sam bila na pregledu sve super,11+6
Jedno pitanje, mozda je i bilo to negdje.. Sto se tice glavobolje, sto je dozvoljeno? Ne prakticiram tablete, ali danas bas nikako ne mogu izdrzat..
Procitala sam negdje sam lupocet ili lekadol.
Prijavljujem termin,4.4..danas sam bila na pregledu sve super,11+6
Jedno pitanje, mozda je i bilo to negdje.. Sto se tice glavobolje, sto je dozvoljeno? Ne prakticiram tablete, ali danas bas nikako ne mogu izdrzat..
Procitala sam negdje sam lupocet ili lekadol.
Meni su rekli da smijem Lekadol uzeti al najbolje pitaj :)
Sortiraj odgovore
Najstariji