Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    22. Rujan 2019. 11:52

Sinoc su mi dosli nalazi Niftyja, za sve je nizak rizik, Down 1/ pa osmeroznamenkasti broj a za ostale i vise, nisam skroz opustena ali moram vjerovati da je beba zdrava, jos drugi tjedan nuhalni da je dobar i to je to 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    22. Rujan 2019. 11:52

Lemon

skoljka

Lemon

Ne smiju se jesti nepasterizirani sirevi, a posto kod domaćih sireva ne znamo kako su napravljeni treba ih izbjegavati, a na kupovnima citati deklaraciju.

Iz ducana ono sto nije pasterizovano trebalo bi izbjegavati, ali domace samo navali, prirodni kalcij ce dobro doci za bebaca😃

Ma i inace kad nisam trudna ne volim svjezi sir koji ljudi rade doma, malo sam gadljiva 😁

Ah to je  druga stvar, higijena i to pa ti se gadi, to razumijem i ja sam gadljiva cak i na zvukove😂🤷‍♀️

skoljka
    22. Rujan 2019. 11:54

Lemon

Sinoc su mi dosli nalazi Niftyja, za sve je nizak rizik, Down 1/ pa osmeroznamenkasti broj a za ostale i vise, nisam skroz opustena ali moram vjerovati da je beba zdrava, jos drugi tjedan nuhalni da je dobar i to je to

Pa to je super, opusti se🥳👍

Boa35
    22. Rujan 2019. 12:19

Lemon

Odličnoo! 🥰
    Pa to je super nalaz! A nisu ti mjerili nuhalni prije što si krv vadila za nifty? 
    Meni su baš detaljan uzv napravili i sve pregledali..puuno detaljnije nego na mini anomalyu u petrovoj..tak da sam odlučila da neću na anomaly u 20tj u bolnicu..samo zbog toga jer su mi baš ofrlje to napravili..nisam ni bila tog svjesna dok nisam kod privatnika došla zbog niftija..
    A što se hrane tiče ja se ne bi zezala s nepasteriziranim mliječnim proizvodima..
    I da, još uvijek stojim na +1kg..mada imam osjećaj nekad da sam 5kg dobila 🙈🙈

Chappie
    22. Rujan 2019. 12:58

Dobar dan cure! Moram prijaviti da sam maloprije osjetila te leptirice, ribice o kojima svi pricaju. Prvo sam mislila da ce me nesto zaboliti cudan neki osjecaj i onda sam skuzila da ribica prodje donjim dijelom trbuha pa stane pa za par minuta opet, trajalo je cijelo moje tusiranje, a prvi put sam osjetila jutros u shoppingu, ali nisam mislila da je to to. 

🧔39
    👧31

Boa35
    22. Rujan 2019. 13:20

Chappie

Dobar dan cure! Moram prijaviti da sam maloprije osjetila te leptirice, ribice o kojima svi pricaju. Prvo sam mislila da ce me nesto zaboliti cudan neki osjecaj i onda sam skuzila da ribica prodje donjim dijelom trbuha pa stane pa za par minuta opet, trajalo je cijelo moje tusiranje, a prvi put sam osjetila jutros u shoppingu, ali nisam mislila da je to to.

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    💚💜💚💜💚🧡 
    Sve živimo za taj trenutak! 
    Ako se ne varam ti si prva koja je osjetila 🤗

skoljka
    22. Rujan 2019. 13:50

Chappie

Aaaa kako slatko 🥰🥰🥰🥰🥰
    A mene bas maloprije svekrva pita jel ja ista osjecam, ma reko jos je rano, mada sam sinoc nesto osjetila dok sam lezala al reko nije to to
    Cestitam, bas mi je drago da au krenule ribice i leptirici, sad cemo sve polako nadam se

Lemon
    22. Rujan 2019. 16:19

Karla samo me na dvije sec pogledala da vidi da srce kuca prije vadenja krvi, jer u tu polikliniku idem dr.tj.kod svog gin na mini anomaly pa ce me on detaljno pregledati i mjeriti nuhalni. 
    Chappie bas lijepo, svi spominju ribice i baloncice, jedva čekam taj osjećaj

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

22. Rujan 2019. 17:07

jojo2502

Pozdrav cure, prijavljujem se 😊
    Po posljednjoj m trebala bi biti 5+5 tt, termin 25.5
    Prvi pregled i uzv zakazan za utorak, inace druga trudnoća 😊

Jojo, cestitam  ti!
    Upao mi je tvoj termin u oci, ja sam izracunala 18.05.termin po posljednjoj M :D kad ti je bila? Meni 12.08.

jojo2502
    22. Rujan 2019. 18:20

malina08

jojo2502

Pozdrav cure, prijavljujem se 😊
    Po posljednjoj m trebala bi biti 5+5 tt, termin 25.5
    Prvi pregled i uzv zakazan za utorak, inace druga trudnoća 😊

Jojo, cestitam ti!
    Upao mi je tvoj termin u oci, ja sam izracunala 18.05.termin po posljednjoj M :D kad ti je bila? Meni 12.08.

Meni isto 12.08. Ali zbog duzine ciklusa vjerojatno, ciklus mi je 35 dana ako ne i vise pa zato 😊

[/ur

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.