Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    23. Rujan 2019. 10:46

Lady33 isto smo 9+4 haha
    U ponedeljak idem na pregle novi uh nmg docekat 
    I strah i sreca ali se nadam da je i dalje sve uredu
    Jel se i vi tako osjecate pred pregled?haha
    Nadam se da ce ova sedmica. Proletitt

• Sancy3
    23. Rujan 2019. 11:02

Ja u petak imam pregled i sva sam napeta,inace imam problem sa stitnjacom i skocila mi je na 25 hipo sam...e sad umirem od straha,dali mozda znate za slican slucaj a da je ipak bilo sve ok?ovo sto citam po netu ne daje mi bas nikakvu nadu...cekamo petak...

Lemon
    23. Rujan 2019. 11:38

Vanush ma zbog svega sto sam prosla nikako se opustiti, ali valjda s vremenom budem, ionako ne možemo na sve utjecati,kako bude.. 
    Karla ja i kad nisam trudna na poslu sam poslije gableca sjedila sa otkopčanim gumbom a inace sam mrsavica. 
    Evo vagala sam se jutros i na +0.5kg sam, bar nešto

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Maya20
    23. Rujan 2019. 11:48

Nove cure, dobrodošle! :D i sretno svima
    Super i za uredne preglede :D  I ja obavila svoj, bebica 12,5 cm, sve je OK. Živahna ženska, već vidim da ne bude bišta mirija od starije seke :D 

Vanush, ja ću sad 17ti tjedan, još sam na utrićima. do kraja kutija 3x2 i onda još dvije, 3x1 i onda se nadam da je to to. Za sada mi samo maknuli Duphastone. A pijem trenutno i andol 100 i antibiotike (3x2), tako da ne pitaj.. Al, sve za bebu ! Vjeruj doktorima, znaju valjda što rade :D 

Pozdrav svima i neka se samo nastave lijepe vijesti <3

Lemon
    23. Rujan 2019. 12:06

Maya super za pregled, to je vec lijepa velika beba 😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

vanush
    23. Rujan 2019. 13:00

Lemon kužim, ali makar šta se tiče Niftya to je odličan nalaz i možeš biti mirna.
    Maya20 nakon šta su mi cure tu rekle za postupno ukidanje tako sam i ja odlučila sada. Kod punih 13 sam smanjila na 2x2 na dan i onda ću još tjedan dana samo 2 navečer. Iako je doktor rekao da slobodno mogu i samo prekinut. 
    A super za pregled :)

stefanii0402
    23. Rujan 2019. 13:10

Pozdrav zenske, ako moze informacija..otvorila bi od 1.10 komplikacije..imala sam između dva posla 3 dana prekida, da li se to tolerira da mogu dobiti punu naknadu ipak?

skoljka
    23. Rujan 2019. 13:24

Karla89

Dobro nam došle nove cure!!
    Ja sam jutros skužila da neću moći još dugo nisiti svoje hlače.. imam za sad još dvoje koje mijenjam na posao + tajice iz lidla kad imam neku tuniku.. baš me počeo stiskati dio na trbuhu i ujutro.. tak da ako izdržim još dva tjedna u njima bude super a inače, frendica mi sašila onaj umetak s gumom za hlače što ide na gumb.. al kak još nemam trbuha (još uvijek je to samo škembica) onda mi sve puše i preveliko mi s tim.. tako da bit će mi veselo.. iliii ću nakon ručka otkopčat gumb i tak sjedit u uredu da me ne stišče..

😂😂😂😂Koji slatki problemi jelda
    Pa ja sam od 9 tjedna bila sa otkopcanim gumbom i majica preko pa se niti ne kuzi
    Kako mi je sad bio rodjendan svi su mi kupili trudnicku robu opustosili su h&m tako da vise ne brinem nego nosim ttu robi u super je udobno ne stisce nista, najgore mi je bilo u autu, tad sam i cif otkopcavala, ali meni se stomacic bas vidi

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Rujan 2019. 13:25

pozdrac curek,
    evo vratila se s prvog pregleda. Gin. rekao da sam 6 tj. trudna, vidila sam malu mrvicu i cuo je otkucaje :). Sljedeca kontrola za 2 tjedna i tad ce otvarati trudnicku knjizicu. nego da vas pitam, dali znate kako to ide s otvaranjem kompikacija i kad se najranijje moze otvoriti? Posto vec godinama radim u istoj firmi ali kao sezonac pa mi je sef rekao da se raspitam kad se najranije moze otvoriti da znamo radi ugovora.Svaka informacija ce biti od koristi.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

skoljka
    23. Rujan 2019. 13:31

Maya20

Nove cure, dobrodošle! :D i sretno svima
    Super i za uredne preglede :D I ja obavila svoj, bebica 12,5 cm, sve je OK. Živahna ženska, već vidim da ne bude bišta mirija od starije seke :D

Aaaa kako slatko pa curica je ❤️❤️🥳 cestitam na uredno pregledu, ma neka je nemirna 🥳🥳🥳
    Ja nemogu docekati iducu srijedu taman cu biti 16+5 nadam se da ce se i meni vidjeti sta je 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.