Lady33 isto smo 9+4 haha
U ponedeljak idem na pregle novi uh nmg docekat
I strah i sreca ali se nadam da je i dalje sve uredu
Jel se i vi tako osjecate pred pregled?haha
Nadam se da ce ova sedmica. Proletitt
Ja u petak imam pregled i sva sam napeta,inace imam problem sa stitnjacom i skocila mi je na 25 hipo sam...e sad umirem od straha,dali mozda znate za slican slucaj a da je ipak bilo sve ok?ovo sto citam po netu ne daje mi bas nikakvu nadu...cekamo petak...
Vanush ma zbog svega sto sam prosla nikako se opustiti, ali valjda s vremenom budem, ionako ne možemo na sve utjecati,kako bude..
Karla ja i kad nisam trudna na poslu sam poslije gableca sjedila sa otkopčanim gumbom a inace sam mrsavica.
Evo vagala sam se jutros i na +0.5kg sam, bar nešto
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nove cure, dobrodošle! :D i sretno svima
Super i za uredne preglede :D I ja obavila svoj, bebica 12,5 cm, sve je OK. Živahna ženska, već vidim da ne bude bišta mirija od starije seke :D
Vanush, ja ću sad 17ti tjedan, još sam na utrićima. do kraja kutija 3x2 i onda još dvije, 3x1 i onda se nadam da je to to. Za sada mi samo maknuli Duphastone. A pijem trenutno i andol 100 i antibiotike (3x2), tako da ne pitaj.. Al, sve za bebu ! Vjeruj doktorima, znaju valjda što rade :D
Pozdrav svima i neka se samo nastave lijepe vijesti <3
Lemon kužim, ali makar šta se tiče Niftya to je odličan nalaz i možeš biti mirna.
Maya20 nakon šta su mi cure tu rekle za postupno ukidanje tako sam i ja odlučila sada. Kod punih 13 sam smanjila na 2x2 na dan i onda ću još tjedan dana samo 2 navečer. Iako je doktor rekao da slobodno mogu i samo prekinut.
A super za pregled :)
Pozdrav zenske, ako moze informacija..otvorila bi od 1.10 komplikacije..imala sam između dva posla 3 dana prekida, da li se to tolerira da mogu dobiti punu naknadu ipak?
Dobro nam došle nove cure!!
Ja sam jutros skužila da neću moći još dugo nisiti svoje hlače.. imam za sad još dvoje koje mijenjam na posao + tajice iz lidla kad imam neku tuniku.. baš me počeo stiskati dio na trbuhu i ujutro.. tak da ako izdržim još dva tjedna u njima bude supera inače, frendica mi sašila onaj umetak s gumom za hlače što ide na gumb.. al kak još nemam trbuha (još uvijek je to samo škembica) onda mi sve puše i preveliko mi s tim.. tako da bit će mi veselo.. iliii ću nakon ručka otkopčat gumb i tak sjedit u uredu
da me ne stišče..
😂😂😂😂Koji slatki problemi jelda
Pa ja sam od 9 tjedna bila sa otkopcanim gumbom i majica preko pa se niti ne kuzi
Kako mi je sad bio rodjendan svi su mi kupili trudnicku robu opustosili su h&m tako da vise ne brinem nego nosim ttu robi u super je udobno ne stisce nista, najgore mi je bilo u autu, tad sam i cif otkopcavala, ali meni se stomacic bas vidi
pozdrac curek,
evo vratila se s prvog pregleda. Gin. rekao da sam 6 tj. trudna, vidila sam malu mrvicu i cuo je otkucaje :). Sljedeca kontrola za 2 tjedna i tad ce otvarati trudnicku knjizicu. nego da vas pitam, dali znate kako to ide s otvaranjem kompikacija i kad se najranijje moze otvoriti? Posto vec godinama radim u istoj firmi ali kao sezonac pa mi je sef rekao da se raspitam kad se najranije moze otvoriti da znamo radi ugovora.Svaka informacija ce biti od koristi.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Nove cure, dobrodošle! :D i sretno svima
Super i za uredne preglede :D I ja obavila svoj, bebica 12,5 cm, sve je OK. Živahna ženska, već vidim da ne bude bišta mirija od starije seke :D
Aaaa kako slatko pa curica je ❤️❤️🥳 cestitam na uredno pregledu, ma neka je nemirna 🥳🥳🥳
Ja nemogu docekati iducu srijedu taman cu biti 16+5 nadam se da ce se i meni vidjeti sta je 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji