Nas pregled je super prosao. Danas smo 7 + 6. Velicina ploda super. Srceko smo vidili. Sve super. Samo sam prehladjena a u onoj euforiji zaboravih je pitat za prehladu ali evo cajevi voce i nema druge.
Nas pregled je super prosao. Danas smo 7 + 6. Velicina ploda super. Srceko smo vidili. Sve super. Samo sam prehladjena a u onoj euforiji zaboravih je pitat za prehladu ali evo cajevi voce i nema druge.
Odlično! Sad samo smireno dalje 🥰
Možeš lupocet popit ako te glava boli ili nešto.
Vanush od 12tt posteljica pocinje polako sama proizvoditi progesteron, ali u punoj snazi je tek sa 16tt i potpuno preuzima svoju ulogu u svakom smislu. Recimo neke zene koje su prirodno trudne nisu ni cule za Utrogestan. Recimo meni kad smo prije par dana pricale veli mi ma kalkvi stati sa uteicima dok te ne pregledam za pocetak samo smanjiti dozu na 2x2 do iduceg pregleda
Ode post a nisam zavrsila sa vjecanjem 😂😂
Ugl. Vanush neznam sto ces, jesi ti mpo ili si prirodno zatrudnila, mozda je mislio da ces nakon 13tt postepeno smanjivati pa onda prekiniti, znam da nije dobro odjedanput prekinuti nego postepeno.
malagarava cestitam na urednom pregledu i srceku 🥰ok
Vakice kako si ti?
Pozdrav! Nadam se da pripadam ovoj temi, ja nekako računam da će naša djevojčica biti proljetna beba iako nam je termin 6.3., a po UZV 10.3. što realno kalendarski nije proljeće 🙈
Inače od testova, radili smo Nifty, pokazao je sve super. Radili smo ga na moju inicijativu iako nisam rizična, nemamo nikoga s kromosomskim trisomijama u obitelji, a imam 31 godinu...ali nema veze, ja sam to morala obaviti zbog svog duševnog mira :) Svakako bih Nifty preporučila svima koji su u strahu...kao što sam ja bila...
Zanima me je li koja od vas radila onaj test za utvrđivanje krvne grupe? Brine me to jer sam ja rh -, a suprug +....i iako sam prije 10 godina imala AB i dobila injekciju, voljela bih da više to što prije obavimo i da vidim jel sve ok sa bebom...
Pozdrav curke, citam vas vec neko vrijeme, bilo je i lijepih i manje lijepih dogadjaja ali mi se cinite kao prava grupa podrske. Uglavnom, trudna sam 11 tjd danas, iako po jucerasnjem uzv 12. Ginicka je rekla da je to sve okej.. Nuhalni nabor 0,8, nosna kost vidljiva, sve drugo dobro tako da lakse disem i nastavljam dalje. I da, termin je 09.04. :)
Zene koje ste 0 negativna krva grupa jestel imale kakvih problema ako je muz pozitivna hah?Mislim moj jos nije siguran koja je 😂pa cu vidjet hocel dokt trazit da i on vadi krvnu grupu
Jao zene ja kad sam bila proke par dana na pregledu ( 6+4 bila) danas sam 7tj
Uopce u toj nervozi nisam pitala za srceko.
Dr je samo rekla bebac se vidi, aktivan je, a na nalazu i uzv slici ne razumijem kratice, mozda je jos rano da pise.
Narucena opet 7.10, kao za tri tj od ovog pregleda
It’s a baby boy💙
Fever ja sam jucer bila na prvom pregledu sa 6+4 srceko je kucalo. Da nije kod tebe srce prokucalo, narucila bi te ranije za pregled, tako da mislim da je sve okej. Jedino cudno sto ti nije pustila.
Ja imam sljedeci pregled tek 22.10.
Ma ona je inace nepricljiva, zao mi je sto se nisam prebacila ranije, doslovno se izvlaci iz nje.
Mene je narucila za 3 tj zbog neke male upale koju imam pa sam na antibiotiku. :-)
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji