Joj cure sto mene veceras muci zgaravica🤢, jela sam neke kekse valjda od masnoce u njima. Jel ima jos neka problema sa zgaravicom i cime je ublazavate. Danas sam se hvalila kako nemam nikakvih problema tipa mucnina, povracanja, vrtoglavoca itd.. I vidi odmah ovo, imam osjecaj svaki put kad se pohvalim kako mi je super trudnoca da me neato strefi 😩nesmijem se vise hvaliti🤷♀️ureknem se😅😂
Ja otkako imam mučnine (od 7.tt), imam i žgaravicu.
Bila sam toliko očajna da sam i neke tablete koristila (što smiju i trudnice naravno). Na netu ćeš imati svakakve savjete, od donat mg-a, badema, meni to ništa nije pomagalo.
Morala sam promijeniti prehranu, ne jesti masno, čokoladu, rajčicu, luk, u biti hranu što izaziva žgaravicu.
Dok sam još imala slabe žgaravice i nisam mislila da su problem, pojela sam gulaš. Navečer sam mislila da ću umrijeti od bolova😖
Sretno u svakom slučaju, ali moraš pripaziti na prehranu😉
Ja bgm zene spavam na stomaku jos uvijek🤣Trenutno sam 8+5 nemam za sad problema
Vjer kad stomak krene rasti necu moci vise
Ali sam uvijek spavala na stomaku i kako god se nastimam probudim se na stomaku hah
I ja spavam još na trbuhu, nikad nisam mogla drugačije zaspati 😄 nadam se da neću kasnije imati problema zaspati, probat ću sa onim jastukom
Joj cure sto mene veceras muci zgaravica🤢, jela sam neke kekse valjda od masnoce u njima. Jel ima jos neka problema sa zgaravicom i cime je ublazavate. Danas sam se hvalila kako nemam nikakvih problema tipa mucnina, povracanja, vrtoglavoca itd.. I vidi odmah ovo, imam osjecaj svaki put kad se pohvalim kako mi je super trudnoca da me neato strefi 😩nesmijem se vise hvaliti🤷♀️ureknem se😅😂
Meni se zna žgaravica javiti tu i tamo navečer.. pojedem malo badema i popijem deci hladnog mlijeka.. to mi svaki put ublaži..pa probaj.
Meni je danas ujutro kad sam na posao išla u vlaku taako mučno bilo..jedva sam čekala da izađem van na zrak..
Već sam zaboravila kako je to kad muka dođe..a isto jučer s mužem pričala i rekla kako mi je sad super.. nemam nikakvih simptoma..sva je nestalo, da me ne probode u trbuhu svako malo, zaboravila bi da sam trudna.. i eto danas opet muka..
Meni isto svi simptomi otišli ali zbog dizanja po noci 2-3 puta na wc znam da je sve ok.
Sto se tice alkohola, nije dokazano kolika kolicina lose utjece na bebu pa je bolje skroz izbjegavati, ja popijem gutljaj pive jednom tjedno mozda, ali to je stvarno jedan gutljaj jer bolje to nego da gledam u nju kak ne smijem 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, meni je ginićka preporučila reflustat protiv žgaravice, unazad tjedan-dva me toliko muči, šta god pojela žgaravica i po cijele dane ona neka odvratna mučnina, nije da bih povratila, ali mi je samo muka i muka i gotovo. Mislim da ću si otić u ljekarnu to uzet. Doduše ja od ranije imam problema sa želudcem i u trudnoći sam prestala trošit terapiju tak da mi to samo potencira ove trudničke probleme🙄
Meni se zna žgaravica javiti tu i tamo navečer.. pojedem malo badema i popijem deci hladnog mlijeka.. to mi svaki put ublaži..pa probaj.
Meni je danas ujutro kad sam na posao išla u vlaku taako mučno bilo..jedva sam čekala da izađem van na zrak..
Već sam zaboravila kako je to kad muka dođe..a isto jučer s mužem pričala i rekla kako mi je sad super.. nemam nikakvih simptoma..sva je nestalo, da me ne probode u trbuhu svako malo, zaboravila bi da sam trudna.. i eto danas opet muka..
Ja sam isto mislila kad je prošlo je prošlo pa su me opet iznenadile jučer i prekjučer te mučnine. Nisam znala da to može dolaziti i u intervalima, mislila sam da je to samo određen period, kako kome i gotovo.
Curke sve je uredu bebica je 21 mm
8+5 danas i mrda se :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji