Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    17. Rujan 2019. 15:19

Lemon

Onaj plus, najopsežniji paket kad vec radim

To cekanje nalaza je kao vjecnost...

Lemon
    17. Rujan 2019. 16:07

ribi1234

Lemon

To cekanje nalaza je kao vjecnost…

Jesi ga i ti radila? Kad su ti stigli nalazi? Nigdje ne piše da se broje samo radni dani, ali bolje da ne brojim vikend 😆

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Fever
    17. Rujan 2019. 16:12

Cure ja bila na prvom uzv.
    Dr kaze bebac super napreduje. Po mengi 6+5, po uzv 6+4 ( ne bi vjerovali menga mi je bila tocno u ponoc pa sam ja racunala ovaj dan prije😶)
    Ocekivani termin 8.5.2020. Bebica 0.71cm
    Pijem biorelu prenatal rekla mi je da pojacam unos folne jer tih 400mikrograma nije dovoljno.
    Dobila antibiotik i vaginalete jer ona vidi upalu, ja nemam simptome osim pojacanog iscjetka bijelo do blijedozutog.
    I moram kao i sve na pocetku vaditi krv.
    Narucena za 3 tj ponovo, radim jos iduci tj i onda idem na godisnji ( koristim cijeli) te ako sve bude ok komplikacije cim mi godisnji zavrsi pocetkom 11.mj

It’s a baby boy💙

ribi1234
    17. Rujan 2019. 16:19

Lemon

ribi1234

Lemon

Jesi ga i ti radila? Kad su ti stigli nalazi? Nigdje ne piše da se broje samo radni dani, ali bolje da ne brojim vikend 😆

Ja sam radila neki test The Prenatal Code, ista prica kao i ovo samo drugi laboratorij. Rekli su da nalazi stizu 3-7 radnih dana. Krv sam izvadila u utorak, i u utorak za tjedan dana imala nalaz.

ribi1234
    17. Rujan 2019. 16:21

Fever

Dr kaze bebac super napreduje. Po mengi 6+5, po uzv 6+4 ( ne bi vjerovali menga mi je bila tocno u ponoc pa sam ja racunala ovaj dan prije😶)
    Pijem biorelu prenatal rekla mi je da pojacam unos folne jer tih 400mikrograma nije dovoljno.
    Dobila antibiotik i vaginalete jer ona vidi upalu, ja nemam simptome osim pojacanog iscjetka bijelo do blijedozutog.
    Narucena za 3 tj ponovo, radim jos iduci tj i onda idem na godisnji ( koristim cijeli) te ako sve bude ok komplikacije cim mi godisnji zavrsi pocetkom 11.mj

Da, trebas uzimat 800 folne. Obicno na kutiji i pise da se piju 5 tablete.
    Cestitam na pregledu :)

vanush
    17. Rujan 2019. 16:25

Lemon

ribi1234

Lemon

Meni su rekli da nazovem za tocno tjedan dana, tako da ti vjr racunaju i vikend u tih 6 dana 😊

• Elenicaa20
    17. Rujan 2019. 16:26

ribi1234 ja sam prvih 7 tjedana uzimala po 2 folne kiseline tablete tako mi ginekologica propisala
    Sada na zadnjem pregledu mi propisala ali po jednu dnevno
    Valjda ona zna zbog cega hah
    Ugl pijem kako mi je propisala
    Kako vi pijete ostale?

skoljka
    17. Rujan 2019. 16:28

Lady33

Curke sve je uredu bebica je 21 mm
    8+5 danas i mrda se :)

Cestitam na urednom pregledu, i da se tako nastavi 🥰😍

Vaki
    17. Rujan 2019. 16:32

Ja sam se danas srušila na poslu. Meni je toliko muka da me to sad već i brine. Uopće ne funkcioniram. Ako se ovako nastavi onda nema šanse da radim, a ne znam kako ću živjeti s naknadom koja se dobiva. Meni je plaća duplo veća pa sam zato i digla kredit za kuću, a rata mi je taman ta naknada. Uopće ne znam što da radim. Uskoro imam pregled pa ću vidjeti s ginekologom... 
    Cure - čestitam na urednim pregledima. ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    17. Rujan 2019. 16:33

Fever

Cestitam na urednom pregledu 😃🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.