Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    18. Rujan 2019. 06:56

Skoljka hvala na odgovoru 😘 
    Mommy ja se mažem biobazom koja se dobije u dm poklon paketu za trudnice i bademovim uljem..nisam se iskreno mislila tako brzo mazati, ali popodne i navečer kad mi se trbuh napuhne onda me baš steže koža i svrbi..ujutro bude sve ok kad nije toliko napuhnut.. uglavnom nema tog zatezanja kože otkad se mažem.. 

ILoveCats
    18. Rujan 2019. 07:01

Jutro :)
    Kako ste?
    Probudila sam se ranije danas... ne mogu spavati pa lezim i surfam... Danas idemo do ginek.da mi ocita nalaze a pregles imam za 2 tj.

Boa35
    18. Rujan 2019. 07:02

Vaki

Ja sam se danas srušila na poslu. Meni je toliko muka da me to sad već i brine. Uopće ne funkcioniram. Ako se ovako nastavi onda nema šanse da radim, a ne znam kako ću živjeti s naknadom koja se dobiva. Meni je plaća duplo veća pa sam zato i digla kredit za kuću, a rata mi je taman ta naknada. Uopće ne znam što da radim. Uskoro imam pregled pa ću vidjeti s ginekologom…
    Cure - čestitam na urednim pregledima. ❤️

Joj Vaki stvarno ti je zeznuta situacija.. ja nemam kredit i isto mi je plaća duplo veća od naknade komplikacija i još k tome nemam ugovor na neodređeno..čekam svaki dan bi trebala doći odluka..a nikako.. i isto ne želim otvarat komplikacije..al ok, ja nemam nikakvih problema, mogu raditi..mada sam skužila kako me to boli zadnjih dva dana da mi je dosta teško sjediti, najradije bi legla popodne pola sata 😜 samo se nadam da mi sutra moja mpo neće očitat bukvicu jer radim, odmah ma početku mi je rekla nek radije doma ostanem odmah kako zatrudnim..to ni nisam svom ginu rekla..on me isto pitao želim li biti doma ili ići raditi.. al totalno mi je debilno ako sam sposobna za raditi da budem doma i ležim..pogotovo jer je naknada toliko mala i posao mi nije naporan.. 

• Luca87
    18. Rujan 2019. 08:10

Joj vaki baš smo mm i ja nekidan pričali o takvoj situaciji. Meni je isto plaća puno veća, nažalost i od muževe pa smo ostali bez podosta buđeta, pa smo baš komentirali, ajme zamisli da imamo kredit. Baš zeznuta situacija. Neznam uopće što bih ti savjetovala, baš si u groznoj situaciji. Znaš i sama da ti je najvažnija sad bebica u buši, a opet moraš i od nečeg živjeti. Nadam se da ćete se ti i muž već nekako snaći

Mom
    18. Rujan 2019. 08:35

Cure, ja čitam i mislim se za koju crkavicu ja radim kad su vaše plaće duple od komplikacija  moja je 4900 i imam kredit ili ugovor na neodređeno. Odlučila sam da neću govoriti ništa dok ne budem morala, dok se ne bude vidjelo. Sad sam 8+4, još nije trbuščić počeo rasti. Sreća inače imam onako  škembice pa se neće to ni kužiti odmah. U 12.mj mi u ističe ugovor.
    Znate šta je meni jedino žao, što ne mogu slobodno i otvoreno uživati u toj trudnoći nego radiš, šutiš, skrivaš, samo najnajblizi za to znaju. Nisi slobodan biti otvoren. E to mi je žao. Jer će mi proći 4-5 mjeseci trudnoće tako. Da na momente skroz zaboravim da sam trudna. A to je toliko super vijest ustvari! Najveći blagoslov koji smo mogli dobiti. Nakon 5 godina pokušavanja i taman smo trebali krenuti sad u 9-om mjesecu na umjetnu oplodnju i desi se trudnoća! Znači ČUDO eto. I sad tiho o tome... 😕
    I ja sam uzela taj DM paket i 1 se namazala kremom 🤣 inače sam lijena za trackati se. Ima li neko vrijeme kada bi MORALA početi? 

18. Rujan 2019. 08:36

Cure, s kojom kremicom se mažete? Ja bih nešto da nije jako masno :) mažete se samo navečer?

Mom
    18. Rujan 2019. 09:54

Mommy

Cure, ja čitam i mislim se za koju crkavicu ja radim kad su vaše plaće duple od komplikacijamoja je 4900 i imam kredit ili ugovor na neodređeno. Odlučila sam da neću govoriti ništa dok ne budem morala, dok se ne bude vidjelo. Sad sam 8+4, još nije trbuščić počeo rasti. Sreća inače imam onako škembice pa se neće to ni kužiti odmah. U 12.mj mi u ističe ugovor.
    Znate šta je meni jedino žao, što ne mogu slobodno i otvoreno uživati u toj trudnoći nego radiš, šutiš, skrivaš, samo najnajblizi za to znaju. Nisi slobodan biti otvoren. E to mi je žao. Jer će mi proći 4-5 mjeseci trudnoće tako. Da na momente skroz zaboravim da sam trudna. A to je toliko super vijest ustvari! Najveći blagoslov koji smo mogli dobiti. Nakon 5 godina pokušavanja i taman smo trebali krenuti sad u 9-om mjesecu na umjetnu oplodnju i desi se trudnoća! Znači ČUDO eto. I sad tiho o tome… 😕
    I ja sam uzela taj DM paket i 1 se namazala kremom 🤣 inače sam lijena za trackati se. Ima li neko vrijeme kada bi MORALA početi?

Ispravak : kredit i ugovor na određeno do kraja 12.mj.

vanush
    18. Rujan 2019. 10:19

malina08

Cure, s kojom kremicom se mažete? Ja bih nešto da nije jako masno :) mažete se samo navečer?

Ja ti se mažem s kemigovim bademovim uljem, meni paše jer nema mirisa, i osjetim da mi je mekša koža. To je nešto osnovno i dosta jeftino. Ako uzimaš bademovo samo pazi da je hladno prešano. 

• Sheena
    18. Rujan 2019. 10:26

Ja sam isto u kreditu i na komplikacijama, od idućeg mjeseca će biti baš gusto..
    Cure, ja sam jučer imala migrenu popraćenu jakim povraćanjem. Dosad mi je samo bilo mučno i žgaravicu sam imala.
    Baš sam se prepala i danas sam sva iscrpljena i još me glava boli, ali ne kao jučer. Onda opet guglam pa vidim da može biti znak preeklampsije pa sam još jadnija. Jel netko imao takvu situaciju/simptome?
    Meni je uglavnom drugo tromjesečje baš koma😔

Mom
    18. Rujan 2019. 12:00

Sheena

Ja sam isto u kreditu i na komplikacijama, od idućeg mjeseca će biti baš gusto..
    Cure, ja sam jučer imala migrenu popraćenu jakim povraćanjem. Dosad mi je samo bilo mučno i žgaravicu sam imala.
    Baš sam se prepala i danas sam sva iscrpljena i još me glava boli, ali ne kao jučer. Onda opet guglam pa vidim da može biti znak preeklampsije pa sam još jadnija. Jel netko imao takvu situaciju/simptome?
    Meni je uglavnom drugo tromjesečje baš koma😔

A nekad je bolje ne guglati jer kad googlaš, za što god, možeš naći da je povezano sa nekom bolesti a realno nije. Ja sam isto takva, za sve volim tražiti informacije ali... Vjerujem da je sve ok kod tebe...
    Znaci drugo tromjesečje ne mora biti bajno kao što govore 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.