Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    17. Rujan 2019. 17:09

Ma ja sam uzimala do prije tj dana biorelu i a-z mama, pa je folna bila jedno plus drugo ravno 1000.
    I onda sam negdje na netu procitala da ne smijem prekoraciti vise od 800 i ostanem samo  na bioreli. Kupila sam natural wealth sad folnu, na nagovor gin, iako sam ju pitala za folacin al mi nije pustila u ljekarnu...
    Svako za neki tim igra, a mi neka plaćamo...🤣🙈

It’s a baby boy💙

• Lady33
    17. Rujan 2019. 19:04

Reni

Lady33

Curke sve je uredu bebica je 21 mm
    8+5 danas i mrda se :)

I ja sam 8+5 po uzv,jucer isla na pregled jer me bolio trbuh i povracala sam cijeli dan ali sve je u redu s bebom,moja je 20 mm 😊
    Jel imas mucnine,ja bas pretjerano povracam kad me uhvati,dok mi poneki dan zna biti super bez ikakve mucnine.

Draga pa imam povremeno nrkad mucninu neku oko 7 tjedana nisam mogla nista jesti sad je malo.bolje i jedem a ne povrscam vidjet cemo sta vrijeme nosi :)
    A iste smo s velicinom bebica superiska bas lijepo .
    Meni je planirani termin porodjaja 25.04.2020
    Pa vidjet cemo s obzirom da imam trombofiliju ocekuje se prijrvremeni

url=https://lilypie.com]

Lemon
    17. Rujan 2019. 19:57

vanush

Lemon

ribi1234

Lemon

Onaj plus, najopsežniji paket kad vec radim

To cekanje nalaza je kao vjecnost…

Jesi ga i ti radila? Kad su ti stigli nalazi? Nigdje ne piše da se broje samo radni dani, ali bolje da ne brojim vikend 😆

Meni su rekli da nazovem za tocno tjedan dana, tako da ti vjr racunaju i vikend u tih 6 dana 😊

Aaaa super, hvala! 😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Fever
    17. Rujan 2019. 20:27

Zaboravila sam pitati, danas sam uzv imala vaginalno, narucena sam za 3 tj tada cu biti 9-10tj
    Onda ide preko koze ili? Zaboravila pitati

It’s a baby boy💙

• mamasita05
    17. Rujan 2019. 20:46

Fever

Zaboravila sam pitati, danas sam uzv imala vaginalno, narucena sam za 3 tj tada cu biti 9-10tj
    Onda ide preko koze ili? Zaboravila pitati

Ja sam bila u 12-om tjednu, dr mi je preko stomaka gledala, ali nije vidjela sve sto je trebala pa je onda i vaginalno. Mislim da u 10-om tjednu jos uvijek ide vaginalno.

ribi1234
    17. Rujan 2019. 20:54

Meni je gin rekla da svaki put ide i vaginalno jer onda bolje nesto mjeri i bolje vidi cerviks. Nisam shvatila najbolje.

Boa35
    17. Rujan 2019. 21:46

Cure, meni se jučer i danas povremeno javlja neka tupa bol u trbuhu s desne strane od pupka..onako više prema boku.. već me malo to brine..ne boli da ne mogu trpiti, ali nije ni ugodno..onako tupa i čudna bol..meni slična kao kad me koljeno boli.. onda malo prestane na sat-dva i krene opet.. 😣
    U četvrtak imam pregled pa ću pitat doktora.. 
    Jel kojoj od vas tako bilo oko 13tj? Moguće da se to maternica i ligamenti šire? Ne znam.. 🤔

skoljka
    17. Rujan 2019. 21:52

Karla89

Cure, meni se jučer i danas povremeno javlja neka tupa bol u trbuhu s desne strane od pupka..onako više prema boku.. već me malo to brine..ne boli da ne mogu trpiti, ali nije ni ugodno..onako tupa i čudna bol..meni slična kao kad me koljeno boli.. onda malo prestane na sat-dva i krene opet.. 😣
    U četvrtak imam pregled pa ću pitat doktora..
    Jel kojoj od vas tako bilo oko 13tj? Moguće da se to maternica i ligamenti šire? Ne znam.. 🤔

Nije maternica, to se ligamenti sire, kod tebe za tjedan sve brze napreduje, pa samim tim vec ti sad maternica jako gura pa se ligamenti moraju razvlaciti, pa to boli, kod mene je bilo baaas jako proali tjedan, jutros malo. Sinoc sam gledala zanimljiv video kako od pocetka raste bebac do poroda, ako nadjem stavit cu ga, fora je za vidjeti.
    Sad be bole crijeva, ma pojela sam par gumenih bombona pa sad ispastam😩

Mom
    17. Rujan 2019. 22:26

A da li se već mažete kremicama po trbuhu ili?

18. Rujan 2019. 00:01

Mommy

A da li se već mažete kremicama po trbuhu ili?

Da, ja sam pocela odmah :)) Cak i pre nego sto sam ostala trudna taj mesec, kao da sam znala😂... Jer sam inace sklona strijama, pa se tako mazem, jer variram u kg 3 dole gore uvekk... I onda moram sta cu😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.