Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanush
    16. Rujan 2019. 19:16

Lady33

Evo curke da se i ja pridruzim sutra idem ba kontrolu 8+4 sam.. s tim da sam na zadnjoj kontroli prije 2 sedmjce imala hematom i praznu drugu gestacijsku zapoceto je bilo kao blizanacka ali nije se razvio drugi plod.na prosloj kontroli uredno srceko kucalo.
    Stim da ja imam trombofiliju primam clexane i imala sam 2 spontana u ovim periodima drzite mi fige da sutra bude sve uredu.onda bi znacilo da terapija djeluje i da moja mrvica uspjesno raste.. <3

Sretno 🤞 nadam se da ces nam se javiti s lijepim vijestima 😉

ančica
    16. Rujan 2019. 20:29

Hejj cure, zanima me dvije stvari, sutra idem vadit krv za markere na hepatitis B i C pa me zanima jel se mora bit na taste ili ne mora?

I druga stvar jel trudnice moraju placat dopunsko? Nacula sam da trudnice imaju besplatno dopunsko.

Filip&Andrej
    27.03.2020

Mom
    16. Rujan 2019. 20:35

Lady33, javi nam se sa lijepim vijestima sutra, sve ti držimo fige! ❤️

Mom2911
    16. Rujan 2019. 21:07

ančica

Hejj cure, zanima me dvije stvari, sutra idem vadit krv za markere na hepatitis B i C pa me zanima jel se mora bit na taste ili ne mora?

I druga stvar jel trudnice moraju placat dopunsko? Nacula sam da trudnice imaju besplatno dopunsko.

Trudnice nemaju besplatno dopunsko. Imas sve besplatno sta je vezano za trudnocu.  Ali ako npr slomis nogu, nemas dopunsko, bez obzira sta si trudna moras sve vezano za nogu platit. Znaci iskljucivo sta je vezano za trudnocu je besplatno. Ja placam dopunsko bas iz tih razloga. I u prvoj trudnoci i sad. 

• latica
    16. Rujan 2019. 21:31

Mamice sta kazete na onu casa vina na dan? Jesu li to gluposti ,mislim ako je to tako dopustila bi si na nekim prigodama naravno ne svaki dan ?

skoljka
    16. Rujan 2019. 21:46

Joj cure sto mene veceras muci zgaravica🤢, jela sam neke kekse valjda od masnoce u njima. Jel ima jos neka  problema sa zgaravicom i cime je ublazavate. Danas sam se hvalila kako nemam nikakvih problema tipa mucnina, povracanja, vrtoglavoca itd.. I vidi odmah ovo, imam osjecaj svaki put kad se pohvalim kako mi je super trudnoca da me neato strefi 😩nesmijem se vise hvaliti🤷‍♀️ureknem se😅😂

Smiley
    16. Rujan 2019. 21:51

ančica

Ja sam bila natašte al zato jer sam prije toga vadila krv za normalne pretrage pa sam sve u tiru obavila. Al mislim da za to nije potrebno, al proguglaj si za svaki slučaj

• Luce55
    16. Rujan 2019. 22:37

Cure zanima me dali na prvom ultrazvuku preko stomaka treba biti jači pritisak na trbuh 
    Danas mi je ginekolog radio ultrazvuk preko trbuha i dosta nelagodan osjećaj jer je dosta pritisnuo na trbuh
    A možda je to normalno prva mi je vrsta takvog ultrazvuka hvalaaa

16. Rujan 2019. 23:57

skoljka

Joj cure sto mene veceras muci zgaravica🤢, jela sam neke kekse valjda od masnoce u njima. Jel ima jos neka problema sa zgaravicom i cime je ublazavate. Danas sam se hvalila kako nemam nikakvih problema tipa mucnina, povracanja, vrtoglavoca itd.. I vidi odmah ovo, imam osjecaj svaki put kad se pohvalim kako mi je super trudnoca da me neato strefi 😩nesmijem se vise hvaliti🤷‍♀️ureknem se😅😂

Pozz, probaj sa sodom ili popiti pola case mineralne na eks meni je pomagalo😁

Chappie
    17. Rujan 2019. 02:49

Latica, ja ne bih popila ni kap vina, sjećam se jednog predavanja na faksu gdje je ginekolog izricito rekao u trudnoci nemojte ni kap alkohola. Vjerojatno nece biti nista od case, ali alkohol prolazi posteljicu bez problema, ne bi riskirala na tvome mjestu. 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.